- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Akkor csak neked, csipetnyi iróniával:
A fejemen egy alufólia sapkával.
Bejegyzésem semmilyen hiteles mérésnek nem bizonyul, és ha bárki magára ismer, illetve bármilyen egyéb egyezés az csak és kizárólag a véletlen műve.
Mindig ugyanott ülve a kanapén mérem, és a router is ugyanott van - néhány méterre, fizikai rálátással.
Ez nem hivatalos, nem értékelő mérés, önmagam korábbi eredményeihez mérem ugyanazzal a telefonnal, csak a fw-t cserélgetve.
Ez az én történetemben a telefonommal a legnagyobb mért sebesség - mindössze ennyit akartam visszajelezni Dchard kolléga kérdésére, miszerint: "Egyébként nálad milyen az új verzió? Felraktad már?"
Amúgy egy viszonylag nyugis lakáskörnyezetben, 24dBm (251mW), HU országkóddal, a Coverage cell density "Disabled" állásban.
(Semmilyen szempontból nem hiteles Speedtest.net appal, valamelyik magyar szolgáltató épp kiválasztott szerverével - van amelyikkel nem mér ennyit természetesen, és van amelyiknél meg épp a feltöltés volt 600 Mbps.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest