Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dchard

veterán

válasz Lackooo84 #1793 üzenetére

Írjál nekik te, hogy a Xiaomi jól csinálja ők meg nem. Az is jó trükk, hogy kivetíted mindenkire, pedig a többség nem így jár el. Na én meg ezt nem viselem el, ha már itt tartunk. Vicces egyébként hogy pont nekem osztod itt az észt, tlala-nak van saját tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy ha én mondok valamit, akkor az az esetek nagyon nagy százalékában úgy van (főleg hálózati témában), de hát próbálkozhatsz nyugodtan, csak akkor próbálj meg a témára érdemben reflektálni. A TPlink sem az Asus nem forrás hálózati témában. A linux kernel devek a releváns forrás, mivel az összes felsorolt eszköz azt futtatja. Hogy egy adott gyártó hogy erőszakolja mindezt meg, pont leszarom. A baszós kardozás helyett akkor listázd a saját routered iptables szabályait DMZ host + port forward mellett, és boldogan mutatom meg neked, hogy hol tévedsz (vagy a tplink, vagy az asus hol téved). Egybként teljesen egyértelmű, hogy a TPlink pontosan az olyan egység sugarú userek miatt csinálja ezt az önellemtmondó megoldást, mint amilyen te is vagy, aki nem hajlandó megtanulni hogy a hálózat hogy működik, csak tolja ostobán DMZ-be az PS-t, mert fingja nincs, hogy működik a port átirányítás, és ragaszkodik a saját butaságához akkor is, amikor finoman rávilágítanak hogy hol rontja el a témát. :U

• tlala

addikt

válasz Lackooo84 #1793 üzenetére

Esetleg te is megreklamálhatod a Xiaominál, hogy ők ragaszkodnak túl vonalasan a szabványhoz! :)
    De komolyra váltva, ez egy barátságos, nem kardozós topik.
    Isten hozott itt, nagyon szívesen segítünk egymásnak - és elfogadjuk, hogy ez a router (család) így működik.
    Felesleges ezen összevesznünk, kérlek ne tedd te sem.
    Inkább arra kérlek, hogy oszd meg a gyakorlati tapasztalataidat a 6000-es modellről, biztosan sok újoncot érint a dilemma, hogy melyiket vegye - ezt, vagy a 3600-ast.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés