- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Persze volt reset utána régió választást nem ajánlott fel. Csak a csirkelábas ÁSZF volt és már ment is a router. Később visszatértem a global fw-t. Akkor még nem volt reset tehát 0 konfig. Ekkor entem a beállításokhoz. Érdekes dolgot láttam... Régió Szingapúr és jelszintet egyből gyengéket mertem... Kínai verzió újra reset megint kínai ÁSZF, A mobil appal meg hiába próbáltam kínai régiót csak követelte h német régiót akar mert ott a router. Ok mondom legyen neked. Oda engedte is szépen de egy csatlakoztatott eszközt sem mutatott. Beállítások sem működtek az appban. Csak a routert látta és ennyi. Jelszint viszont az egekben volt nem csak beltérben de az udvaron kertben is. Viszont hiányoztak a mobil app adta beállítások. Pl : a led fények kikapcsolása. Openwrt fórumot olvasgatva úgy értelmeztem van valami alap config is ami csak SSH eléréssel lenne módosítható. Még nem értem el odáig, hogy komolyabban rámenjek erre. Így inkább egyenlőre visszatértem globálra. Még egyszer leírom de korábban már írtam. Alapból globál az enyém! Nem kínai. De bőven jobb a jelszint kínai fw el. Mobil app viszont használhatatlan lett... Egyenlőre gyári globálra visszatértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest