Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagand11
csendes újonc
Sziasztok!
Kábé 2 éve használom ezt a routert, illetve egy ideje AX1800-zal Mesh hálózatban.
Minden nagyon jól működött eddig, azonban nemrég azt vettem észre, hogy a wifire csatlakozott mobilomon (Samsung Galaxy S22) nem vagy nagyon nehezen frissülnek az alkalmazások a Google Play Store-ban. Arról van szó, hogy a frissítéssel rendelkező app-ok esetében elindul a frissítés, de vagy "pending-el" folyamatosan és nem történik semmi vagy elkezdi letölteni az app frissítést, de megakad valahány százaléknál. Néha meg végigmegy, de többségében csak „karikázik”.
Először nyilván a telefonra gyanakodtam, ezért más, a családban lévő telókkal (4-gyel is) is kipróbáltam és pont ugyanezt tapasztaltam. Aztán kipróbáltam mobilnettel (wifiről lecsatlakozva) és az eredti, egyébként kikapcsolt Telekomos routerrel is, de minden esetben gond nélkül letöltődtek és frissültek az appok.
Így azt kell feltételeznem, hogy a routerrel lehet valami gond, pontosabban valami beállítással. (Volt hard reset, természetesen net is van, szóval igyekeztem utánamenni a dolognak.)
Van esteleg elképzelésetek, hogy mi lehet a probléma, illetve tapasztalt bárki más ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest