Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- skoda12: Webshopos átverések
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagand11
csendes újonc
Sziasztok!
Kábé 2 éve használom ezt a routert, illetve egy ideje AX1800-zal Mesh hálózatban.
Minden nagyon jól működött eddig, azonban nemrég azt vettem észre, hogy a wifire csatlakozott mobilomon (Samsung Galaxy S22) nem vagy nagyon nehezen frissülnek az alkalmazások a Google Play Store-ban. Arról van szó, hogy a frissítéssel rendelkező app-ok esetében elindul a frissítés, de vagy "pending-el" folyamatosan és nem történik semmi vagy elkezdi letölteni az app frissítést, de megakad valahány százaléknál. Néha meg végigmegy, de többségében csak „karikázik”.
Először nyilván a telefonra gyanakodtam, ezért más, a családban lévő telókkal (4-gyel is) is kipróbáltam és pont ugyanezt tapasztaltam. Aztán kipróbáltam mobilnettel (wifiről lecsatlakozva) és az eredti, egyébként kikapcsolt Telekomos routerrel is, de minden esetben gond nélkül letöltődtek és frissültek az appok.
Így azt kell feltételeznem, hogy a routerrel lehet valami gond, pontosabban valami beállítással. (Volt hard reset, természetesen net is van, szóval igyekeztem utánamenni a dolognak.)
Van esteleg elképzelésetek, hogy mi lehet a probléma, illetve tapasztalt bárki más ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Nincs megállás akkuméretben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest