- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagand11
csendes újonc
Sziasztok!
Kábé 2 éve használom ezt a routert, illetve egy ideje AX1800-zal Mesh hálózatban.
Minden nagyon jól működött eddig, azonban nemrég azt vettem észre, hogy a wifire csatlakozott mobilomon (Samsung Galaxy S22) nem vagy nagyon nehezen frissülnek az alkalmazások a Google Play Store-ban. Arról van szó, hogy a frissítéssel rendelkező app-ok esetében elindul a frissítés, de vagy "pending-el" folyamatosan és nem történik semmi vagy elkezdi letölteni az app frissítést, de megakad valahány százaléknál. Néha meg végigmegy, de többségében csak „karikázik”.
Először nyilván a telefonra gyanakodtam, ezért más, a családban lévő telókkal (4-gyel is) is kipróbáltam és pont ugyanezt tapasztaltam. Aztán kipróbáltam mobilnettel (wifiről lecsatlakozva) és az eredti, egyébként kikapcsolt Telekomos routerrel is, de minden esetben gond nélkül letöltődtek és frissültek az appok.
Így azt kell feltételeznem, hogy a routerrel lehet valami gond, pontosabban valami beállítással. (Volt hard reset, természetesen net is van, szóval igyekeztem utánamenni a dolognak.)
Van esteleg elképzelésetek, hogy mi lehet a probléma, illetve tapasztalt bárki más ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ingatlanos topic!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest