- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano42
aktív tag
Figyelem. Meg egy kerdes. Jelenleg egy rPi3b+-t hasznalok homevpn szolgaltatasra wireguardal. Ha nyilvanos halozatra lepek, illetve a munkahelyen bekapcsolom a tunnelinget. Elfogadhatoan mukodik, a gyenge keresztmetszet az a Raspberry teljesitmenye, de igy is 80-150 megabit kozott lehet netezni teljesen biztonsagosan, nem beszelve a konfigrol ami nagyon egyszeru, mert egy terminal ablakban, akar ssh-n keresztul general egy qr kulcsot.
Arra gondoltam, hogy jobb lenne egy ilyen tunnelinget direkt a routerbol futtatni, de egyelore nem jott ossze. Openvpn-el probalkoztam, (es az eleg keves) elerheto tutorial ellenere nem sikerult egy mukodo homevpn szolgaltatast osszehozni, es hianyzik a pivpn egyszerusege. Ahogy ertem, a wireguard egyelore nem tamogatott ... vagy igen? Es ha igen, a config is egyszeru?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest