- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
csomi1977 #3975 üzenetére
Akkor ez user error, nálam egy kínai a fő router, egy global a második, mmindkettő magyar régión, és alamiért nálam minden működik, 2020 augusztus óta nem kellett a routerhez nyúlni, 2021 áprilisában kapott egy global testvért, utána jött a mesh, és utánolvasás kellett ugyan, de onnantól már az is csak pár perces dolog, és szó szerint hibátlan a rendzser így, holott van szerver, kamera, bányász rig, gépek, telefonok, az 1.5 év alatt összesen 3x volt áramszünet, és ennyi, se hozzá nem nyúltam, se rá nem néztem, mert nem volt miért. Egyszer beállítottam, utána jó. Mi ez, ha nem annak az ellenkezője, amit írsz?
Tök egyértelműen katt- katt és működik az összes funkció. Port forward, appal távoli elérés, az összefoglalóban lévő pythonos mesh megoldást meg én magam írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest