-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz FingR86 #3483 üzenetére
Na ezzel a régebbivel gond nélkül végigmentem. Ezzel a leírással gyerekjáték, igazából csak azt hiányolom belőle, hogy melyik parancs megy a cmd-be és melyik a puttyba.
Ja és ugye az 1.1.19-et tettem fel, és most arra feldobott OTA updatet, az mehet rá?
Ja, és még egy fontos dolog: Előtte próbáltam ugye a globál patchelt firmet, na az egy nagy kalap szar, ingadozó rádió teljesítmény... a wifi kapcsolatom 1.1-1.4Gbps között ugrált, a mérések szarok voltak. InSSIDerrel nézve olyan volt a jel, mint egy ekg. A kínaival fasza minden, stabil 2.4Gbps, akárcsak az AX6000. A globál patchelt fw nem jó, nem ajánlom, hogy bárki azt használja.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest