Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
válasz
light1994012 #643 üzenetére
Nekem most ugyanezt újította be watch 3 active órámmal. Zenét se tudok vele váltani, mert szétcsatlakoznak.
Remélem ez a Bluetooth frissités megoldja. -
novinyul
veterán
válasz
light1994012 #632 üzenetére
Köszi
Kamera mindig sokat kér, de itt ezt alapnak veszem. Kamera miatt venném
-
rigoberto
őstag
válasz
light1994012 #621 üzenetére
Érdekelne javult e a 120x-os zommal készített képek minősége.
Ami tesztet láttam ilyen zommal készült képekről kissé viccesek voltak.
Tudsz esetleg egy ilyen képet készíteni mondjuk egy jó távoli tárgyra fókuszálva? -
rigoberto
őstag
válasz
light1994012 #614 üzenetére
Állítsd át a régiót EU-n kívüli országra (pl Svájc).
Aztán indítsd újra a telót és keress rá a frissítésre.Régebben így mindig működött, bár HyperOS alatt ugyan nem próbáltam ki (mert egyelőre keresés alatt a 14 Ultra), de ahogy olvasom a Xiaomi jelenség még mindig nem tűnt el, hiába az új rom..
-
Pug
veterán
válasz
light1994012 #591 üzenetére
Global
-
zoli8814
aktív tag
válasz
light1994012 #487 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Juliuska
senior tag
válasz
light1994012 #468 üzenetére
Csupán azért hoztam szóba az előbbieket, mert tényleg vannak olyan beállítási opciók, amik valóban befolyasolhatják az értesítéseket, adatkapcsolatokat, szinkronizálási intervallumokat stb. A HyperOS-ben nálunk van:
- Alvásidő mód,
- Összpontosítási üzemmód és természetesen
- Ne zavarjanak mód.
Ha nálam lenne ilyen hiba, tuti végig futnám ezek beállításait, mert simán lehet, hogy ezekben van a gubanc. -
Juliuska
senior tag
válasz
light1994012 #465 üzenetére
Szia! Írtad, hogy "alvó módban" sokszor nem kapsz értesítéseket... Ha nekem is fontosak lennének az értesítések, én a legkézenfekvőbb megoldást választanám: egyszerűen nem tenném a telót alvó módba. Bocs' ha valamit félre értettem
-
zoli8814
aktív tag
válasz
light1994012 #465 üzenetére
Nekem igazából a napot bírja ki, az a lényeg.
Szoftveresen milyen problémák vannak? -
válasz
light1994012 #410 üzenetére
Az komoly tok csak még vastagabb lesz.
https://www.notebook-alkatresz.hu/case-664821362-xiaomi-14-ultra-dux-ducis-aimo-mag-magsafe-kompatibilis-fekete-tok/pd/2245406?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwvIWzBhAlEiwAHHWgvRU9LudzMjh4wFJTkITvMIB-f-KskTuWiJnraOUVi8oHtkp2ZTyFURoC9XMQAvD_BwE
https://tokgalaxis.hu/telefontok-xiaomi-14-ultra-5g-dux-ducis-aimo-atlatszo-hatlap-tok-fekete-kerettel
Én ilyet vennék védi az optikákat, a Magic 5 Prohoz is ehez hasonlókat vettem. -
válasz
light1994012 #416 üzenetére
Mutasd meg mi a gond, akkor többet fogunk tudni mondani.
Vagy írd körül jobban. Melyik mód, melyik kamera modul, milyen tárgy, milyen távolsságból? -
válasz
light1994012 #414 üzenetére
Én ezt feltétel nélkül elhiszem. Csupán tény, hogy az S22 Ultra középkategóriát képvisel fotózás szempontjából.
Én személy szerint az S21 Ultrát és az S23 Ultrát is nagyon szerettem, de tudom helyén kezelni. Ha a Xiaomi amit vettetek nem hibás, akkor le tudja iskolázni a Samsungot fényképezés téren könnyű szerrel. A videózás már más téma... -
válasz
light1994012 #411 üzenetére
Pedig az aztán egy fos készülék.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
light1994012 #405 üzenetére
"háttér a távolban eléggé összemosódik"
Az utóbbi pár évben ez lett a divat az összes gyártónál, hogy olajfestményt csinálnak.
Ha zavar, akkor irány a gcam.
(persze akkor pár ember szemét zavarhatja, hogy úgymond "zajos" lesz az eredmény - de ez ne tévesszen meg, részletekben sokkal több minden fog látszódni - aztán eldöntöd, hogy melyik véglet tetszik) -
válasz
light1994012 #405 üzenetére
Rákeresel típus név alapján a tokokra én is azt szoktam, itthon nem sok van még, de a kinti oldalakon biztos több van, de itt az oldalon már én is vettem tokot. Az hogy fejnehéz mint a Magic 5 Pro, egy jó kamera összeállításnak kell a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén szinte minden összeállt, és ez a Xiaomi kameratelefon itthon is kapható.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest