Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
novinyul #635 üzenetére
Én elégedett vagyok vele, június óta használom. Nemrég 3x is esett jó nagyot, 2x bent a melóban hála a vezetékes fülesnek, mert a BT-s tönkrement, így jobb híjján marad a kábel, és 1x mikor nem figyeltem oda és mellétettem a zsebemnek mikor szálltam ki a kocsiból. Persze pofára a köves parkolóban. Semmi baja
Tény, a noname kínai tok is sokat segített.
-
Aryon87
félisten
válasz
novinyul #633 üzenetére
05-01:00 közti időben van nekem töltő nélkül. Kb 40% körül megy töltőre. Igaz melóban nem használom a szüneteket leszámítva, csak a zene megy. Kiránduláskor a kamera eszik, de érthető is a 4 fullos kamera miatt. De sosem volt olyan helyzet, mikor töltő kellett. Ehhez képest a kollégák iPhonjai mindig töltőn lógnak (szó szerint)
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén szinte minden összeállt, és ez a Xiaomi kameratelefon itthon is kapható.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest