Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
Telefon és/vagy töltő, így nyugodtan rádughatod nagyobb teljesítményűre, nem kellene, hogy baja legyen tőle, mert nem fog/nem tud belepumpálni 120W-tal töltést.
@Pocak89: nálam megjelenik, bár én egyik telefont sem szoktam rendesen leválasztani. Win10 22H2
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
ggeleven
őstag
Szerintem nem csak a Wallett-tel lesz gondod, hanem eleve a rendszerbe integrált Google Pay-jel. Nekem úgy tűnik az aktiválja ilyenkor magát. Nincs SumUp-om, tesztelni sajnos nem tudom.
Lehet az Android alkalmazások-ban van valakinek ötlete, kérdezz rá (és ne hagyd magad visszazavarni a teló topicba, mert sokszor az az első reakció). Nekem nem típushibának tűnik, hanem valami szoftveres zavarnak.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
fauv
őstag
Az égatta világon semmi. Tökéletesen működik minden még a vezetéknélküli AA is, szóval nem azért akarom frissíteni mert baj van, hanem egyszerű kíváncsiságból. Mivel sokan írták, hogy a 13T pro már több mint 1 hónapja megkata az űj verziót, így gondoltam utána járok, hogy akkor a mi verzió számunk miért nem. Ennyi. Ha nem sikerül max várok
petipetya
Köszi, akkor csak pipálgatni kell, úgy egyszerübb.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest