Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ggeleven
őstag
Gizchina szerint a CN verzióknál így néz ki az update-ek számozása Hyper 1.5-re frissítésnél, szóval még akár az is lehet, hogy ez már az.
Xiaomi 14 Pro: OS1.0.45.0.UNBCNXM
Xiaomi 14: OS1.0.42.0.UNCCNXM
Xiaomi 14 Ultra: OS1.0.15.0.UNACNXM
Redmi K60 Ultra: OS1.0.15.0.UMLCNXM (aka 13T Pro)
Xiaomi MIX 4: OS1.0.3.0.UKMCNXMAz más kérdés, hogy gyártó nem is használja hivatalosan az 1.5 kifejezést. Minden anyagban a 2.0-ra fókuszálnak, a többi csak ráaggatott név.
Xiaomitime szerint viszont sokkal hosszabb és részletesebb a changelog, mint amit én kaptam reggel. link Persze könnyen lehet, hogy nem ugyanazt kapja minden teló, de egyelőre még meg nem mondom, hogy tapasztalható-e valami az esetleges teljesítmény,- és hibajavításokból (itt is írnak róla). Érzésre egyébként gyorsabban nyílnak meg az appok és megy a váltás közöttük, de lehet csak behaluzom.
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ggeleven
őstag
Túrom ezerrel a netet, de nem találok semmit. Google Fontok/Icons alatt meg már kifolyik a szemem, pedig lehet, hogy van hasonló. Remélem valaki megmondja, mert kíváncsi vagyok rá. Esetleg MIUI / HyperOS topik-ba is bedobhatod, mert OS specikus lesz lehet avagy mehet végső soron a témázósba vagy droidos szakmaiba is végső elkeseredésben. Ott már lehet láttok ilyet.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
MODERÁTOR
-
mCITY22
csendes újonc
Köszönöm a szinte végletekig kimerítő választ! Ezzel még nem beszélsz le a T13 megszerzésétől! Mert sose szerettem az animációs dolgokat, legyen az háttér, ikon, stb, (itt akkor lehet változna) viszont nekem az elhúzható dokk elhagyása nagyon fájna. Persze nem lenne rossz az említett videó spot sem, de ezzel nem akarlak vasárnap még nyúzni is. Elhiszem! Inkább még annyit, hogy a kamera rendszere valóban hozzá tesz-e annyit, mint amennyit a LEICA név ígér? Talán csak emiatt venném meg, mert nagyon szeretek fotózni, emiatt is vettem egy Sony Alpha 6000 gépet, de úgy az a mindennapokban nincs a farzsebemben, de néha vannak olyan pillanatok amikor muszáj képet lőni. Tudom, egy APS szenzorral nem fog felérni a képalkotása, de még is, mi a tapasztalat?
-
pingwin92
aktív tag
A lehető legjobb fényviszonyok között sem, úgy, hogy a legközelebbi tárgy, amire fókuszálnál legalább 3 méterre van?
Csak mert ilyet szoktak csinálni a telefonok, hogyha úgy gondolják, hogy a zoom kamera nem csinálna elég jó képet, mert a szűk rekeszén nem jön át elég fény, vagy csak nem tud olyan közelre fókuszálni, mint ahova szeretnél, akkor a főszenzort használja. -
pingwin92
aktív tag
A "nincsenek háttérfolyamatok", pont az ellenkezője. Azt, hogy semmit se zárjon be, csak úgy lehet – elméletben –, hogyha az összes appra egyesével beállítod, hogy "nincs korlátozás".
Mondjuk én csak azt nem értem, hogy miért nem tud egyszerűen fagyasztani appokat. Miért csak olyan van, hogy folyamat, és akkor fut az app, meg fogyaszt, vagy bezárja a gecibe? Pláne így hogy már van VRAM is. Az iOS 4, amiben még nem is volt igazi multitasking, csak bizonyos dolgok tudtak futni a háttérben API-kon keresztül, az tudta ezt. Kiírta az appot a háttértàrra úgy, ahogy volt, azt' visszahozta a megkezdett Angry birds pályát úgy, ahogy volt. Mondjuk lassan, de visszahozta; és nem kellett elölről kezdened.
Vagy, ahogy gépen is az egy hete megnyitott Chrome tabnak is kellhet 1-2 másodperc, mire újra interakcióba tudsz vele lépni, de működik, ahogy kell. -
nfsu17
veterán
Simply tap on the green dot when it shows up to see which app has been triggering it. If there’s no response to a tap, open your notification panel all the way till you see the quick settings, and you should see an expanded version of the indicator in the status bar (also green) that you can now tap on to see which app is triggering it.
-
_pda_
tag
Ha balkezes vagy
Szerintem a jobb kezes emberek többsége bal kézzel telefonál, én is,
Elég mulatságos szokott lenni, h jobb kézzel telefonál vezetés közben, ballal meg kotor a váltókar után.
Jegyzetelni sem tudsz, stb....
Mindegy sztem sokkal praktikusabb a 8T ebből a szempontból.Más, sajnos a telós headsetem továbbra is használhatatlan, mert olyan halk,
Sztem már kipróbáltam mindent a Enginer mode beállítások módosításával bezárólag, nulla az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest