Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike20
senior tag
Teljes mértéken egyetértek.
Teljesen korrekt megfogalmazás. 
Hogy telik az idő. Most néztem rá idén Március 27.-én telt le a 2év hogy megvettem a telefon. És nem bántam meg.
És újra megvenném. Kiváncsi vagyok a 17 Pro max milyen árban lesz majd. Főként a kijelző nagysága miatt nekem csak ő jöhet szóba. -
Imike20
senior tag
válasz
azorahai
üzenetére
Nekem be van kapcsolva az Okos töltés. Illetve mindig kérdezi akarom-e a 120W töltés de csak a sima töltéssel használom. Ritka pillanatok egyike ha esetleg valami közbe jön és gyorsan kell tölteni akkor alkalmazom. Eddig talán 4x használtam így. Abban bízom hogy a köv. rendrszer frissítéskor mutatni fogja hány %-os az akku.

Üzem idő ha használatban van akkor 5,5óra képernyő időt tudok. De egy napot elmegy simán. Ha mérsékelt a használat akkor 2 nap. -
Imike20
senior tag
Szia. Köszönöm az infót. Èn is külön vettem a 15-höz egy Gyári 90w töltőt. Had legyen teljes a dolog. Amúgy igen a kijelző nagyon szèp a 15-nek is. Illetve az ultrahangos ujjlenyomat olvasó sokkal jobb szerintem. Nem sűrgős a vásârlâs szóval vârni fogok. Jelenleg semmi baj nincs a telefonommal Szeretem.
Kèrdès. Ha lehúzom az èrtesítès sâvot ahol vannak a gombok. Nèma mód, repülő gèpes mód stb..... Nem lehet beállítani hogy írja betűvel mi micsoda?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Vettem az úgy mond műhelyebe legyen egy jó telefon töltőm ne keljen vinni magammal mindig a Gyári 120W töltőt. Ami vettem Gyári Xiaomi 55W fast charger töltőt gyári vastag kábelel. A kérdés ha úgy van nyugodtan tölthetem vele a telefon? Kárt nem teszek vele ? Köszönöm.
-
Imike20
senior tag
Jó reggelt. Ma jelezte a telefon.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Ma èrkezett.
-
Imike20
senior tag
Megérkezett. 13Pro Telekom.
-
Imike20
senior tag
Hírek. --> [link]
-
Imike20
senior tag
Megérkezett.
-
Imike20
senior tag
válasz
max1965
üzenetére
Kérdés... Ha már említetted a töltèst.
Két lehetőség van ha jól èrtelmezem.- Töltèsi sebesség növelése. Ez bepakcsolható opció.
- Illetve èrtesítès gyorsításról amit te állítasz be százalèk.
Az utolsó opciónál feldob egy èrtesítèst akarok e 120W töltèsre váltani. Ez tiszta sor.De az első lehetőség mit takar? Ott vajon mennyivel tölthet?
Köszönöm szépen a választ.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Nagyon nagy a csend!
-
-
Imike20
senior tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Èn most már így megnyugodtam hogy többen jeleztètek. Szerintem az áprilisi frissítés lehet valami. Majd gondolom ki lesz javítva.

-
Imike20
senior tag
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Nyugi nálam sincs !
-
Imike20
senior tag
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
No tessék....
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Másnál az akkumulátor menüpont alatt a kijelző idő nektek látható?
-
Imike20
senior tag
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Gratulálok! Üdv itt köreinkben.
-
Imike20
senior tag
Nagyon jó részletes a leírás.

Pár képet készítettem én is Automata módban. A Cicás 1x vibrant. A virágos pedig Macro illetve SuperMacro
Képek megnyitása után klikk a Load full resolution! Így tölti be jó minőségbe!Virág1: [link]
Virág2: [link]
Virág3: [link]
Virág4: [link]
Virág5: [link]
Virág6: [link]Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

-
Imike20
senior tag
Én ugye 12Pro-ról váltottam 13Pro-ra. 3 napja használom. Eddig rossz tapasztalat nincs.
- A kijelző erős napfényben is kívállóan látható éles.
- Villám gyors a telefon.
- Kijelző időben szerintem jobb lesz az elődnél.
- Mivel nem vagyok profi fényképész ígyekszem majd pár képet lőni. Valami értelmeset!
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Sikerült szert tennem egy 13 Pro-ra. Jövőhèten èrkezik hozzá a tokom akkor fogom hadra fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És újra megvenném. Kiváncsi vagyok a 17 Pro max milyen árban lesz majd. Főként a kijelző nagysága miatt nekem csak ő jöhet szóba.
Elsőként az amit írtam. Most hírtelen másra nem emlékszem. Ha asszony ide adja akkor megnézem még jobban.