Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Imike20
üzenetére
Benne vagyok a béta tesztelőkben, lehet azért jött. Most viszont már változtattak a politikájukon, csak global rommal lehet béta tesztelőnek jelentkezni. Ugye nálunk jelenleg, EEA rom van( EU). Most meg már a Bootloader nyitási engedélyt is elveszik. Az Android egyre jobban kezd hasonlítani az alma rendszeréhez. A következő húzásuk az lesz, hogy ismeretlen forrásból nem lehet majd telepíteni. Na, akkor lesz vége a kényelmes telefon használatának. Mindent le akarnak korlátozni.
Lassan, azt is meg akarják szabni, mikor vegyük a kezünkbe a telefont.
Végül is, fiatal koromban, mobil se volt, mégis elvoltunk.
Ne izgulj, lassan neked is érkezni fog.
Az akkuelhasználódás jelzése, tényleg hiányzik, nem tudom miért nem lehet belerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül is, fiatal koromban, mobil se volt, mégis elvoltunk.