Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
zsamiatt
üzenetére
szerintem közel sem túl nehéz normálon, nekem minden küldetést sikerült kihoznom komolyabb szenvedés nélkül úgy, hogy egy emberem sem halt meg. töltögettem vissza, persze, de nem éreztem semmit megoldhatatlannak, egy küldetés volt, ahol láttam, hogy nem fogom tudni kihozni a VIP-et a vállamon, a sniper kilőtte mielőtt evakuált volna, buktam némi intelt, ment tovább az élet.
nem kell minden küldetést megnyerni ahhoz, hogy sikeresen végig vidd a játékot, és nem kell minden embernek túlélnie, ez nem az a rendezvény, nem így van kitalálva.
(#523) sz_abika: miért, az achi ér valamit? azóta nem tudom mire vélni ezt az achievement buzulást, mióta bevezették. jobb lesz tőle a játék, vagy élvezetesebb, vagy így mire jó? mert azon kívül, hogy steamen/live-on/psn-en látszik, hogy megcsinálta az ember, és nő az e-penis, semmit nem ad.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest