Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, tegnap elkezdtem a második nekifutást commander szinten, mindjárt megyek a blacksite-ra, mentést visszatölteni igazából még nem kellett. két rookie-t elvesztettem az első két küldetésen, de alapvetően nagyon sokat segít, ha az ember egyszer végig tolja és tudja, milyen taktikát szeretne alkalmazni, arra fejleszt, stb.
viszont tegnap valami olyan történt, ami eddig még nem, a második küldetésen az utolsó podból maradt egy advent trooper, aki elfutott., majd kb. 10 körön keresztül fogócskáztam vele a térképen, mert az indikátor elkezdett körbe, körbe vezetni, miközben a kis féreg elbújt egy kamion mögött és ott kempingezett. a végén már olyan ideges voltam, hogy négy felé küldtem felderíteni az embereket, aztán azzal, aki megtalálta, még 3 körig lövöldöztek egymásra. fel kellett volna venni, olyan volt, mint egy Benny Hill jelenet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest