Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
vagy kulcsos oldalról, vagy vársz míg a ms storeban leárazzák (10/20€ környékén szokott lenne az alap/gold)
az elmúlt félévben háromszor is kapott nagy akciót, elōbb-utóbb megint lesz -
PiszokAlfréd
aktív tag
Úgy járt már valaki, hogy MS fiókba nem tud bejelentkezni telefonról? Hetek óta ez van már, xbox app, böngésző(k), mobilnet, wifi ua.
-
ProEvoFan
nagyúr
Microsoft Authenticator
Egy telefonszámra tudok regisztrálni több fiókot is?
A gyerekek profilját is leakarom így védeni, de a saját telefonommal/telefonszámommal. -
Redneck
nagyúr
Hogy tudok, jobb minőségű videót felvenni? FH4-gyel próbáltam, de 1080p SDR, 1perc a limit, akadozós és hangot sem rögzít. Ez elég gagyi.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Honnan és mennyiért érdemes most beszerezni az Exodus enhanced-et?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Medocsabi
üzenetére
Design Lab és gravírozás ide vagy oda...én még mindig azt gondolom, hogy aki nagyon egyedi kontrollert akar, az csináljon magának. Nem olyan nagy meló.
Igaz, hogy garancia nem lesz rá...de amúgy sem érdekes, ha erre a műveletre egy jó áras, garancia nélküli One kontrollert vesz.
-
darkstreet89
tag
Vegeta stílusú kontroller simán mehetne lilával és akkor Son Gohan stílus kijönne.
-
ProEvoFan
nagyúr
Napi hülye kérdés.
Dolby Atmos for Headphonest ha támogatja a játék/tévé, vajon akkor a tévé hangját is feljavítja?
-
MultiDoodad
aktív tag
Akit esetleg érdekel itt van egy kis Metro HDR (HGIG) vs Dolby Vision összehasonlítás: [link]
-
Bereczo
csendes tag
Sziasztok. Tegnap én is vettem a gyerkőcnek egy Xbox, series X konzolt, és azt tapasztalom, hogy a régebbi Xbox 360 dvd lemezeket nem játsza le. Holott azt olvastam, hogy visszafelé kompatibilis. Tud valaki valamilyen megoldást, amivel lehet a régi játékokat is használni???
Ugyanitt Xbox 360 500 gb 2 kontrollerrel eladó.
-
S@c@
őstag
A bellaitasokbol kar h kivettek dolgokat. Sokkal szebnek en nem lattam a jatekot
-
dReFiX
senior tag
Meglévő Metro Saga Bundle-hez automatikusan jár az Exodus Enhanced verzió ?
-
krx21
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja, figyelmetlen voltam…
-
3L1T3
addikt
Összegezve mert a lényeg kimarad.
Metro
- XSX nagyobb felbontás
- Loading Time egyforma
- PS5 1-2 frammel stabilabb de XSX esetében van VRR, így ha VRR képes TV-d van akkor le van tojva. És valószínűleg pont a VRR miatt hagyja az MS, hogy ingázzon az FPS. Hozzáteszem az ingázás itt 55-60 míg PS5 esetében 57-60 -
krx21
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nyílt világban. “ In terms of typical resolutions in the open world, the Sony machine operates between 1296p and 1512p, while Series X runs in similar scenarios at 1512p to 1728p.”
-
krx21
nagyúr
[link] Metro Exodus Enhanced PS5 vs XSX
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Majd ha olcsóbb lesz globálisan a kiegészítő. Szerintem. Mivel bent van Game Pass -ban az alapjáték. A kiegészítők meg rövidek. Gondolom jobb akcióban többen megveszik.
Nekem az Xbox -on írt arányok, százalékok sosem stimmeltek...vagy legalábbis sok esetben fura, nem tűnik pontosnak.
Szerk.:
De igazából nem is nagyon foglalkozom vele...GRID -ben kellene egy-két jobb achit kivinni, majd ha lesz hozzá hangulatom. Arra is relatíve magas százalékot ír, aztán szenvednek vele rendesen az emberek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Amiket eddig láttam, illetve megosztottak, azok egyeznek. Csak ennél látok különbséget.
Nem tudom például a
barnamilitary green mennyire tér el, mert az is tetszik.Szerk.:
Javítottam közben...mert a képen eléggé barnás, de szerintem életben olyan lesz, mint a military One kontroller volt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Infernohun
üzenetére
Nálunk is így van.
1 xsx, 3 profil van rajta.
GPU előfizetés a profilom alatt van, de a többiek is élvezik a GPU előnyeit. Csomó játék indítás után megkérdezi, hogy melyik profillal akarod játszani.
Eddig egy hibába futottunk bele.. Pl a BF Vel nem tudnak multiplayert játszani. Más problémába még nem ütköztünk. -
Infernohun
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
-
Madoc
veterán
válasz
Infernohun
üzenetére
Minden a konzolon lévő fiók, sőt ha mással home-olsz akkor mindkét gépen minden fiók.
-
balazs025
senior tag
válasz
Infernohun
üzenetére
Nem, az adott konzolon bármennyi fiók használhatja.
-
hadam98
senior tag
Akit érdekel: Xbox 360 stílusú kontroller Design Lab-al.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Infernohun
üzenetére
Igazából mindkét dolog home. Nem kell hozzá két gép. Anno még One -nál mi is így használtuk. Amikor csak 1 konzol volt.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Infernohun
üzenetére
azt a fiókot kell beállítani home-nak,amellyel elōfizettél és kész is
-
balazs025
senior tag
válasz
Infernohun
üzenetére
Az már inkább a kiskapu kihasználása. De, ha nincs olyan ismerősöd, akivel ezt már megcsináltad volna, akkor megfelelő lesz számodra is. (Sőt inkább erre lett ez kitalálva, hogy családon belül ne kelljen többbször megvenni a dolgokat.)
-
balazs025
senior tag
válasz
Infernohun
üzenetére
Home-olással eléri mind a három profil a játékokat is és az előfizetéseket is.
-
Infernohun
tag
Sziasztok ! A családban 1 darab Series X gépünk van.
Három fiók van rajta,de csak egyre akarunk GPU-t most vásárolni.
Az lenne a kérdésem, hogy mind a három fiók megkapja az előnyeit a családban,vagy minden fiókra meg kell hogy vegyük? (Gondolok én a játékokra és a online multiplayer előfizetésre)
-
ρσгτσ
addikt
Úgy tűnik az Xbox mini hűtő mindent visz. Népszerűbb lett a videója, mint a Forza Horizon 5 trailer.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Igen, mert november elején jelent meg a játék. Year One meg ugye 1 évig adja a támogatást. A 3. DLC biztosan most nyáron jön, szerintem következő hónapban.
Szerk.:
Van ami ebből a fizetős csomagba, van ami meg az ingyenes alapba is jön.Ez a nyári program:
Gondolom egy újabb 200 achis, 3-5 órás karrier DLC lesz.
-
törölt tag
Megnéztem mit tud ez a Brood Mother a Grounded-ban, és hàt csak pislogok, hogy mennyire epic.

Még mindig meglep hogy ez egy 14 fős csapat jàtéka lesz. -
hadam98
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tényleg engedi nekem is közvetlenül is. Akinek nem jó menjen rá a Design Lab oldalra és a Microsoft.com címet írja át: Microsoft.de… a többi ami utána van maradjon és úgy tuti a Német Store hozza be.
-
hadam98
senior tag
Aki rendel Mailboxde keresztül vagy szeretne írjon privi szívesen segítek és elmagyarázom egyszerű az egész

-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, ezt mondom. Te megadod Bélànak a címedet, ő rebdelésnél azt megadja, fizet, és mindenki boldog. Revolut biztos megy, de szerintem a magyar kàrtyàt is viszi a német store.
UK store még a magyar lakcímet is elfogadja a kàrtya mellett.

-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Úgy értem, azt nem szívesen vállalnám, hogy nekem utaljon valaki, én meg fizetek az itteni számlámról. Szóval a Mo-ra szállítást vállalom, meg adok német címet (privátban lehet jelentkezni érte), de a fizetést mindenki magának kéne, hogy megoldja (elvileg lehet paypallel is, meg gondolom hitelkártya, vagy revolut is működik).
p
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Azonnal kell fizetni, ahogy rendelik, így téged a controller kifizetése nem érint. Persze abban az esetben, ha segíteni fogsz valakinek a topikból.
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
15-20 eur egy csomag Mo-ra, szóval megérni nem fogja…
Én amúgy valszeg augusztusban megyek csak haza, szóval ha valakinek a törzstagok közül nagyon kéne, de nem sürgős, az rendelheti az én címemre, otthon meg magyar postával tovább tudom küldeni. De üzletet nem szívesen kevernék bele, szóval valahogy a fizetést jó lenne, ha mindenki magának meg tudná oldani.
p
-
ProEvoFan
nagyúr
Dirt 5 1400/1400
Tudom, nem mindenkinek jön be a játék, de nekem még mindig nagyon tetszik. 100% arcade. Fincsi.
ρσгτσ
Minap mondtad, hogy a Dirt 5höz nyáron jön a kövi dlc.
Vajon azt még a Year One upgradeba teszik be? -
Medocsabi
addikt
Másnak is eldobálja a kontrollert a gép? Nekem kb minden 4. Warzone meccs közepén egyszer csak elfelejti hogy csatlakoztattam. Ilyenkor nem lehet vissza csatlakoztatni se kábellel se a vezeték nélküli kerestetéssel.
-
ρσгτσ
addikt
Megérkezett a Necromunda: Hired Gun első javítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- PlayStation PS Portal
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg lehetne már valahol megint kontroller akció

Piccolot hianyolom

IntelKiller7