Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
+1 Az FH3-at a 2 nagy kieggel(Hot Wheels,Blizzard Mountain),végigtoltam,multit is nyomtam így 150 óra ment bele.Az FH4-ben is 300 óránál járok,alapjáték teljesen kitolva,most már csak multizni szoktam meg a napi,heti feladatokat tolom.A két nagy kieg a Lego,meg Fortume Island nincs is meg.
Persil Rpg játékokba lehet csak igazán órát pakolni.Nem egy embert tudok aki akár több 100 vagy akár közel 1000 órat játszott egy Elder Scrolls 4-5 vagy Fallout játékokkal.De akár az AC Odyssey se rövid.Az igaz viszont ha noncs multis rész akkor hamarabb lerakhatja az ember az adott játékot.
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Azert ne hasonlits ossze egy autos jatekot, egy sztori orientalt rpg-vel... :)
Nagyon nem egy kaptafa.
Ha szereted az ilyesmit, akkor egymilliard orat is el lehet benne vezetgetni. De irhatna az ember akar verekedos jatekot is, vagy sportjatekot. -
szimszonos
őstag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Az olcsóbb 4k tévék már nem 200 ezer ft,maximum 2 éve lehetett annyi ekkora méretben(47col) mint a tiéd.Most LG 50 colos 4k tévék vannak már 120-150 ezer ft-ért 200ezer ft körül már LG 49 colos 4k nanocell tévét adnak alacsony inputlag,stb,vagy belépőszintű Samsung Qled-et.Ezek pedig már azért más kategória.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Durva.
-
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Extrém hosszú mi? Csak a Forza Horizon 4-ben 550 órám van az xbox app szerint.
Horizon 3-ban is 100+, és még nincs kész minden, multiba meg még bele sem szagoltam. És mivel későn kezdtem, Forzathonok ott már nem is viszik az időt, pedig abban is volt tartalom bőven.
p -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Elnyomkodta. Amennyit àtlagban mondanak rà, tényleg elég gyors volt. Mondjuk HLTB 51-52 óràt mond a fő Story-ra.
-
-
AMD Power
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem siettem vele. Elveztem nagyon. De az utolso 7-8 ora a sztoriban mar szamomra vontatott volt.
-
AMD Power
titán
55 ora utan vege a Witcher 3 fo es nagyon sok mellek kuldetesenek. Nagyon elveztem, de mar picit vartam,hogy vege legyen.
-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Nem csak 2280-as szabvány létezik, és nem kell kilógnia a gép hátuljából. Egy vékony keretbe rakva lenne értelme (értelemszerűen passzolna a nyíláshoz hülyebiztos módon), ami a hőátadásban is segítene. Mivel nem éjjel-nappal másolgatna a júzer oda-vissza a belső és "külső" ssd között, így amúgy sem kell érdemben foglalkozni a melegedéssel, főleg nem a mostani ms szerver sebesség mellett.
A képen látható lan csatlakozó fém kerettel együtt 14-15mm széles, és közel kétszer olyan széles a rejtélyes csatlakozó. Az m2 ssd 22mm széles. -
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
És azt hogy gondoltad, ki fog állni egy 2280-as a 'frigó' hátuljából? Ahhoz kellene egy hosszabitó kábel + külső ház, arról nem is beszélve, hogy ha gyorsan működik, akkor jól fel is melegszik(70+ C-re), így a kis mérethez aktív hűtés is kellene vagy lenne egy 'bazi' nagy tégla rákötve a boxra, egyiknek sem örülnének az emberek, ha már a lefotózott modellnek is láthatólag az volt a célja, hogy minél kisebb alapterülete legyen.
Törölt tagként ki bizonyítja, hogy azt te írtad?
A legvalószínűbb, ahogy a cikk is írta, hogy valami dev port és lehet a boltokba kerülő modelleken rajta sem lesz.
-
icemad
nagyúr
válasz
Medocsabi
üzenetére
Bizony nem, mert direkt ledes 100 Hz-es. A 200k körüli 4k tv-k általában edge ledesek és 60hz.
Más. :én az új generációtól nem csak grafikai fejlődést várok a játékokban. Remélem a többi fontos dologgal is foglalkoznak majd. Valósághűbb fizika, sérülések, okosabb AI, ilyesmire gondolok.
-
törölt tag
válasz
oriic
üzenetére
Nyithatom a jósdát?

szerk.: megtaláltam az x topikban a kártyás teóriát, bár még mindig az m2-ben látok rációt. Elterjedt, kis helyen is elfér rettenetes sebesség mellett. -
Def26
félisten
próbált mér valaki usb kamerát kötni a boxra? Ha igen van valami amire figyelni kell vásárlásnál?
-
Beniii06
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ha megvan, linkeld már légy szíves, mert amikor itt a gamepodon megjelent a cikk, volt találgatás és akkor én arra tippeltem, hogy valami tartozékok csatlakozó lesz, mint a VR szemüvegeknél(annak vagy 3rd party termékeknek) vagy valami kinect féleségnek csatlakozó, de már az sem lepne meg, ha a mostani CrossFire csatlakozó poénom igaz lenne.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Én biztosan nem, de tévedhetek, linkeld akkor ki mondta, én most látom tőled ezt a 8k 120fps-t pl.

Érdekes figyelni, hogy sokan azt gondolják a nagyobb szám felbontásból nagyobb élményt is ad, közben a többség méterekre ül és tv-n játszik, így garantálni lehet, hogy nem venné észre a különbséget, csak ha közelebb üllnek(sok helyen ez nem lehetséges) + nincs is még elterjedve a 8k tv sem(majd ha 140k alatt lehet ilyet venni, akkor szóljatok) + kell hozzá hdmi 2.1 ami szintén nem elterjedt dolog + ahogy hombre[EU] is írta kell hozzá rendesen ram igény is. Ezeket az idén induló, "budget" eszköztől elvárni irreális egy kicsit, persze ha bejelentik akkor leszünk okosabbak.
Ha valami oknál fogva megy majd a game pass nintendo-ra és cserébe lehet majd mariozni(az eredetivel) boxon, azt fogja vinni 8k-ban.

Ha csak a játék számítana és nem a grafika, amihez erő is kell, akkor mindenki a 500Ft-os tetris-t nyomogatná a kezében, ár/érték arányban az a legjobb vagy mindenki maradt volna nintendon és ps1-en.

-
Hypper°
csendes tag
Ha valakinek segítség felajánlanék:
14 nap free Gold:
QG62N-VDQX3-362QF-49QMB-PR3H4
1HÓ Game pass:
RKJ2K-GPP9X-G2XVX-9RR7K-3X4FZ
A kódokat gépcsomaggal kaptam elvileg használhatóak!Nem ellenőriztem!!!
-
Crytek
nagyúr
válasz
üzenetére
Én a 4K 30-at tartom valósnak hogy az a multiplatform címeknél alap lesz már... 4K 60 max ismét csak a belsős címeknél...azt se stabilan...
4k 60-hoz brutális erő kell nem ám ilyen 2060 szint amit talán megüt majd a legerősebb series x hanem 2080ti se tudja sokszor...és hiába a konzol összetettsége ezen az se tud érdemben változtatni..max graf butitással amit ugye konzolon nem látsz mert nincs graphics settings hogy az most medium high or valami
Epekedve várom mi lesz belőle... -
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
12 Tflopsal hihetőek is azok a számok(én is ilyen lehetőségekre tippelnék), de a 4k 120fps és 8k 60fps találgatások túlzások egy kicsit. Ilyet még a "konkurencia" sem tud, esetleg akkor lesz ilyen, ha kiderül, hogy a Series X hátulján lévő "titkos" csatoló CrossFire féleség és két konzolt lehet majd összekötni.

Milyen komoly üzletpolitika lenne, rögtön vegyél kettőt, csak úgy párossával vinnék is elfelé az emberek.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért azt megnézem, hogy mikor jön az első AAA játék 4k 120fps-sel. Jelenleg a 30 is problémát okozott néha, nem hogy a 60. Ha hoznák a 4k 60fps-t, én már annak örülnék.
8k meg
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem, hogy sok.
-
-
törölt tag
-
Medocsabi
addikt
válasz
üzenetére
Ez az köszönöm! Nekem is egy ~5 éves LG fullhd smart tvm van,nincs vele gond,imádom és szép képe van(meg van full smart támogatás hbo go netflix kutyafüle), csak még az új konzolok előtt akarok 4k ra váltani,Hogy ne egyszerre kelljen mindent megvenni. Meg így asszonynak is könnyebb "beadagolni" a kiadást
(igaz annyiban szerencsés helyzetben vagyok hogy ő is imád xboxozni) -
Medocsabi
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Annyi biztos. Megjelenés óta 193 órám van benne és olyan 50% körüli az acsik teljesítése...
-
Bep
őstag
válasz
hubertus33
üzenetére
Most már én is rátértem arra, amit F_Peter ír. Mivel január végén megint előjött ez a döglődő letöltés, mint ami november-decemberben volt. Volt, hogy 15-20p volt 2 giga letöltése (felpörgött-leállt), úgy, hogy egy játék se futott (500-as net, párizsi szerverre 230-260-at mért pc-n,de boxon is 400-as fölött a teszt). Beraktam instant-on módba, kikapcsoltam és úgy a lekapta rendesen. Azóta, ha van bekapcs után letöltés/frissítés ami nagyobb volumenű egyből instant-on módba kapcsolom és kinyomom, és akkor utána tudok a frissíteni kívánt játékkal játszani szinte egyből, mert visszaszámolva akkor szinte megvan a max sebesség.
-
törölt tag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Szia! Erre gondolsz? [displayspecifications]
Elvileg a legfontosabb az input lag lenne, hogy minél alacsonyabb legyen, viszont ezen az oldalon pont azt az infót nem találom. Nekem egy régi LG-m van, amelyiknél elvileg elég magas, de nem igazán érzékelem. -
F_Peter
őstag
válasz
hubertus33
üzenetére
Kapcsold ki instant on-ba és gyorsabb lesz.
-
r.levente75
addikt
válasz
hubertus33
üzenetére
Ez már elég régóta így megy, legalábbis nálam. Már észre sem veszem...
-
AMD Power
titán
válasz
r.levente75
üzenetére
Nem ledz nehez ebbe 2-300 orat beletololni.
-
MrCsiT
addikt
A letöltés valami szánalmasan lassú: össze-vissza ugrál 0 kbps és 30-40 Mbps közt egy 7 GB-s letöltésnél, miközben sz eszközön a network speed teszt kb. 70-90 MB/s sebességet mér.
Microsoft szerverek ilyen jók mostanában?! -
daneeeeee
aktív tag
válasz
matex
üzenetére
Sziasztok,
Bocsi a láma kérdésekért, viszonylag új vagyok a témában
:Amennyiben a fent is linkelt akciós árú, 3 hónapos gamepass-ből (CDKeys) többet vesz az ember mindegyiket engedni fogja beaktiválni a Live?
Illetve mi a helyzet a game pass for PC aktiválásánál? Ha PC-n aktiválom a kódot az Xbox-omra is jóváírja a game pass-t? Itt van lehetőség halmozásra?
Azért kérdezem mert ezek még olcsóbbak Hardveraprón mint az Xbox-hoz valók például CDKeys-en. -
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tőlem sem kérdeztek semmit, hanem küldtek egy vadi új kontrollert. Nekem az "A" gomb nem érzékelt mindig, de nem voltak rá kíváncsiak.
A címkét tartalmazó levelet pedig nem lehet, hogy a spam, vagy egyéb (promóciók) közé tette a rendszer? Próbáld meg, hogy az összes levél kategóriát nézed, hátha ott lesz. -
bilon73
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
nekem egybol megjott, es elso kerdesuk az volt, hogy mi a gond.
sot le is kellett fotoznom a kontroller sn szamat, es feltolteni. -
Ádám16
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Másodjára viszem, és most én is úgy feküdtem neki, hogy a legtöbb mellékküldetést, "kérdőjelet" megcsinálom. 24-es szinten vagyok, a főküldetésből még sok hátra van, de igen... Én is unom, már most. Pedig nem lenne rá okom.
Szerintem kicsit pihen, és nekilátok a GTA-nak. -
Gebriel
veterán
Halihó,
Ha veszek egy játékkulcsot ami nem az én régiómba való, akkor azt a gépen vagy weben való régióváltással befogom tudni aktiválni?
-
AMD Power
titán
Szenzacios jatek ez a Witcher 3 de mar unom. Ez nem tudom mennyire normalis. Kicsit olyan erzesem van a sztorival kapcaolatosan mint a retesteszta. Kicsit tul van tolva... De amugy zsenialis lett az egesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én még sosem garanciáztattam semmi, de most az egyik kontrollerem bal analógja ha előre felé tolom és kicsit balra kanyarodok vele, akkor megáll az irányítás. Gondoltam megnézem van-e még rá garancia, ha van akkor beküldöm. Végignyomtam a folyamatot, de sehol sem kérdezték a probléma leírását, ez tényleg így van?
Ill. a végén azt írták, hogy e-mailben küldik el amit ki kell nyomtatni. Az e-mail sem jött meg azóta, ez olyan amire várni kell?
-
mike1334
veterán
Mekkora király már a "Nyomd meg az xbox jelet a kontrolleren" üzenet az új frissítés után
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
2 kérésem/kérdésem lenne.
1: valaki be tudná linkelni azt az oldalt ahol tv típus alapján meg tudom nézni a kijelző paramétereket?
2: mit kell nézni ott?
Mármint mitől lesz egy tv ajánlott játékra? (LG Oled felé kacsintgatok, de vannak olcsóbb, SUHD nano cell LG-k is amik jónak tűnnek) -
szimszonos
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Te nem csak azt kérdezted hogy megmarad-e,ha nem hogy tudsz-e vele játszani.Erre írtam én is meg más is hogy ez kieg.észítő,te hát kell hozzá a game passban elérhető FH4.Ahogy olvasom mások is így értelmezték.Olvasási hibat emlegetsz,én meg azt mondom neked hogy te tettél fel félteérhető kérdést.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

másidik végigjátszás,legnehezebb fokozat, összes számomra elérhetō quest(nem kérdōjel, quest)

IntelKiller7