Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha rendes tuning garázsba viszed, akkor megcsinálják a papírokat is. Kb 15 éve hagytam abba, akkoriban nem is lehetett ilyen fekete fóliát rakni az a és b oszlop közötti ablakra. Úgy oldották meg sokan, hogy műszakin egyszerűen lehúzták, később meg raktak fel másikat. A rendőrök viszont nem igazán szerették.
Másik kérdés, hogy egyáltalán érdemes e ilyesmiben gondolkozni. Jól néz ki, az igaz, (bár ezen a képen elég igénytelenül van megoldva) de pl. Hollandiában elég sok a fekvőrendőr, és amikor utoljára voltam Magyarországon, ott sem sokkal voltak jobbak az utak. Egyszer odavered és cserés lesz, ami nem olcsó. Egyébként a küszöbre, első/hátsó lökősre régen papír sem kellett. Kormányhoz, nyomtáv szélesítőhöz, kipufogó rendszerhez, váltórendszerhez, alsó led világításhoz úgy emlékszem igen. De régen volt már, szóval a megfelelő topikban mindenképpen kérdezz rá. (egyébként ilyen tuningokra az autó árának többszörösét ellehet locsolni, jól gondold meg, hogy belevágsz e.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Steve1207
veterán
Nekem úgy rémlik, hogy ezt is át akarják alakítani törvényben szigorúbbá a mercis gázolás óta, mert azon is volt ilyen-olyan tuning. Nem tudom, hogy most mi az álláspont meg hol tartanak ezzel, de régen is eléggé szabályozva volt, pl egy fóliázás is, ha csak környező országokhoz viszonyítottuk.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB