- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Fene, erről is lemaradtam
Kár, hogy otthagytam a PS topikot hónapokkal ezelőtt (ja, nem is kár
) -
B.i.L
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Izgi
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mivan mivan mivan???? Miattam???

-
Maxxy10
addikt
Tudtok ötlet arra, hogy az iPad ( Air3) miért nem látja az Elite S2 kontit? A sima boxhoz kapott kontit látja de az elitet nem.. A telefonom látja mindkettőt.
-
icemad
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az nekem felesleges. A mancaveben a tv térelválasztó szerepet is betölt, szóval nincs mögötte fal. Nekem csak az "ennyi pénzért a legjobb képminőség" számít. Volt régen Philips plazmám a falon ambilighttal (talán még 720p), na az valami brutál jó volt, de most nekem az ambilight nem pálya.
-
icemad
nagyúr
Valaki használ one x és LG c9 TV kombót? A mostani Sony tévém egy szarrakás, muszály cserélnem. Ezt néztem ki, tesztek alapján nagyon jó az ár/érték aránya.
-
Maxxy10
addikt
Vissza lehet nézni milyen kódokat váltottam eddig be? Még XO19-en kaptam valami Fortnite kódot amit beváltottam de most belèpve nézem, hogy nem kaptam a cuccokat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
A D2 alapjáték és az első két DLC minden platformon ingyenes lett mikor Battle.net-ről (bungie levált az activisionről) Steamre költözött.
Cross save úgy néz ki minden itemet vihetsz (kivéve irl pénzen vett játék pénz) de a Forsaken és a Shadowkeep nagy DLC-ket újra megkéne vedd a másik platformra is... Ez egy vicc részemről ennyi volt akkor a Destiny...

Nagyon jó... Destiny off, Anthem halottnak született, Division 2 kihalt boxon nem találok World Tier 5-ön se playert challenging szintű missionökre. Komolyan marad az új Bioshock ha looter shootert akarok?

@wesder: Köszi
Közben pont megtaláltam... A halál se veszi meg újra annyira nem volt jó a story de, hogy PC-n folytatom azt nem tudom ez nekem nagyon visszás üzlet politika értem én teljesen érthető, hogy eltérő platform stb de akkor is... -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Az egész cross savenek nincs innentől kezdve értelme ha hozhatom a cross save keretén belül a Forsaken mentésem csak épp megkéne vegyem újra a DLC-t...

-
Micsurin
nagyúr
Valaki megsúgná miután áthoztam a Forsaken Edition Destiny 2 mentéseim Boxra... Ugyan miért szeretné megvetetni velem a játék a Forsaken kieget? Ugye nem komoly, hogy külön meg kellene venni a kiegeket ide is és oda is? Ha igen most törlöm le a francba.
B verzió: Battle.net => Steam migrálásnál veszett el a cucc?(PC-n azóta nem léptem be)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
De én nem.

-
MunezXBK
nagyúr
Este Rocket és/vagy másik multi?
Mondjuk lehetne GTA5 is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A repülés direkt ilyen, tekintve hogy fémötvözet teljes test páncélokat kell repülésre bírni. A harc is rendkívül fluid, azért nehéz lekövetni.
A játék legnagyobb hibája pedig az endgame, az itemization és a story kifulladása. Az eleje még nagyon epic, aztán jön a lejtmenet olyan 15-20 óra környékén. -
l.skywalker
titán
Tegnap elkezdtem az Anthem-et. Elég jó, szép is, látványos is, megkapó a sztori is és az első pályákon a matchmaking azonnal adott társakat (mondjuk pont az első Stronghold-ban ketten ki is léptek
).Két dolog zavar nagyon:
● a repülés, főleg a felszállásnál és a vizből ki/be nekem nagyon furcsa, nehézkes
● a harcban nehéz átlátni még, hogy pontosan mi is történik, főleg ha a szuper képességeket használunk. Minden robban és minden meghal kb. ennyi, de nem tudom én csináltam-e
Mondjuk az furcsa volt, hogy volt egy küldetés, ahol én voltam a leggyengébb a hármas szintemmel, a többiek húsz felett voltak és én szereztem a legtöbb XP-t...
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért ennyire nem tervezek előre
Június, plusz van még egy 3 havi kódom elfekvőben. De aztán visszaállok sima gp-re, az ultimate felesleges, nem multizok
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hajaj, pedig ezért újítottam game passt
-
l.skywalker
titán
válasz
mike1334
üzenetére
"According to Microsoft, Yakuza 0, Yakuza Kiwami, and Yakuza Kiwami 2 are coming to Xbox One and PC as part of Xbox Game Pass some time in 2020. We don't know much beyond that. Hopefully, Sega will announce a concrete release date soon. We'll keep you posted, but the wait might be a long one, possibly even when Project Scarlett launches."
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem az volt, early 2020? Vmiért az rémlik, de lehet rosszul emlékszem.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem egy Control, de ezzel is szemeztem
Na, de hol a yakuza? Tudom, telhetetlen vagyok
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sajnos aktuális a videó linked...
Elhunyt Terry Jones aki az egyik alapítótagja volt a Monty Pythonnak. -
Bogyi007
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Gimis osztalytársnőmet Égető Napsugár-nak hívták.
Anno a néhai Friderikusz Showban is szerepelt amikor az ilyen különös névvel rendelkező személyek voltak meghívva.Beszélt a forgatás kapcsán Sugi (mi így becéztük) hogy volt ott egy bácsi akit Szopó Jánosnak hívtak, a bácsi elmesélte hogy ő mindig Szopó is volt és lesz is. Nem adták le ezt a részt a műsorban. Nem is értettük miért.

-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Áá azt vártam. Meg akartam venni de így jöhet ingyen.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
De meglepő
-
l.skywalker
titán
Majdnem 2x annyit használták a koreaiak az xCloud-ot eddig, mint US és UK
Hát igen, ahol standard a jó minőségű mobil és vezetékes internet... [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Thx
LnB. szerint permetezos Chief 
-
RudY
addikt
Ráfutottam még decemberben egy kihagyhatatlannak látszó Facebook hirdetésre:
2TB USB Flash Drive 3.0 2.0 Memory Stick - Sale price $11.99 USD
PayPal fizetéssel megoldható (gondoltam, ha nagyon átvágnak megy a refund), szállítással együtt: -17,98 USD (-5 603 ft).
Persze hamar floodolták fake jelzőkkel, de voltak megbízhatónak látszó screenshotok is már feltéve, egyértelműen létező felhasználóktól. Néhányat meg is kértem, hogy küldjön még adatot, mindenkinél stimmelt a kapacitás, a sebessége viszont egyértelműen gyenge. Így tárolásra alkalmas, felvételre vagy konzolhoz nem feltétlenül.
A sebessége tényleg nem túl acélos:

Most éppen csurig másolom (eltart 8-9 órát
), de akinek tárhelyre kell, annak nem rossz választás szerintem. [link] -
mike1334
veterán
No gyorsan befejeztem az rdr 1-et is, még anno 90% körül abbahagytam, de most a 2 miatt kedvet kaptam. Ennek is fasza vidám a vége...

-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen az, leírtam hogy miért.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagy kedvencem
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
- Nézd a lábát, mekkora.
- Az. Na, menj fiam, csapd le a fejét.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A 100mb méretből gondolom nem nehéz kitalàlni hogy csak placeholder. Ha előrendeled ugyanúgy bekerül a Ready to Install részbe, így viszont nem értem a problémàdat.
-
Carlos Padre
veterán
Látom benne van GPben a Ninja Theory új játéka, na mondom megnézem. Letöltöm, másnap indítanám, hibaüzenet. Nagy nehezen, jól eldugva megtalálom, hogy március 20.-án fog megjelenni. Miért kell ilyeneket csinálni?
-
mike1334
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Direkt nem akartam úgy írni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Emlékezetes nevet kapott az fix.

-
törölt tag
- Jó napot, szeretnék nevet változtatni.
- Hogy hívják?
- Húgyos József.
- És mire szeretné megváltoztatni?
- Húgyos Béla. -
Micsurin
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Neve?
-Kakszi Lajos....újra kell nézzem megint.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogyne lenne az..egy messzi-messzi galaxisban
Jóóó...tudom
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Meglátod a Szkájvolkör választható életbe lép a kell az N+1 gyerek?
De akkor már kell egy Dárt Zsolt is, fontos az egyensúly az erőben.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kovács Másztercsíf vagy Tóth Kresbandikút mikor lesz? Az utóbbiban ott a Bandi, szóval ősmagyar. Az első meg régi űrtelepes név.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lákátus Nárutó Óld Sháttörhánd 22 éves 8./b osztályos tanuló, Füzesabony.

-
l.skywalker
titán
Na, most már lehet a gyerek neve Narutó
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat!

3 nap... és 2 hét szünet a kövi szorgalmi és a vizsga szezon közt... mi lesz itt.

Oddyssey, Destiny2 és lehet csak belefogok újra az Anthemba egyszerűen nekem ez a szteroidozott vasember téma bejön hiába pointless gindfest end game nélkül egyszerűen jó a világa.
Én abban a 2.0-ban is bízok ami azt illeti sőt kimerem jelenteni azért a BW-ben is a kedvenc címeim java hozzájuk köthető.
-
Micsurin
nagyúr
@oriic: Boxon mennyien tolják a Destiny2-öt? Agyalok, hogy talán itt lenne az ideje a Forsakenes accommal átköltözni oda elsődlegesen ha már itt a migráció lehetősége. Úgy is többet tolok játékot itthon a konzolon mintsem laptopon.

Jól értem tudom mostantól itt is és ott is játszani? Itthon box, ha elmegyek valamerre PC?

-
törölt tag
Pepsi-Cola

-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Régen elkezdtem, de fél óra után vmiért otthagytam...De most tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Trollok komolyan
- Diabetes - Cukorbetegség
- Jövedelem
- Temu
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Közben pont megtaláltam... A halál se veszi meg újra annyira nem volt jó a story de, hogy PC-n folytatom azt nem tudom ez nekem nagyon visszás üzlet politika értem én teljesen érthető, hogy eltérő platform stb de akkor is...