- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A fórum igazodik a korhoz és igen a kor változik. Ma már nem lehetne leforgatni egy Tropic Thundert sem. Van aki tud haladni a változással, van aki nem.
Egyedi avatart pedig az kap aki kér és jogosult rá.
-
HartgeH3-2.8
addikt
12 év (bocsi mindjárt 14) alatt kétszer ha volt balhém.
Mindkétszer bevédtek a moderátor haverjaim.dehogy védtek, hiába kértem őket. Becsületesek ezek. Pedig régen más világ volt a PH-n, több fajta megszólalást "engedtek". Ma már a PH is olyan mint a mai NBA, értsd minden szarért fújnak, és az egész játékot teszik tönkre (értsd Rodman ERA amikor bírókat fejelt le). Nem azt mondom, hogy rossz a PH, csak adjanak egy topikot ahol azt csinálok amit akarok
Milyen szép idők voltak azok a régiek (krokodil könnycsepp)
Ja és egyedi avatart se adnak. Ilyet.....
Mondjuk még nem kértem, de akkor is. -
HartgeH3-2.8
addikt
Carlos Padre pedig hát LaciRCM óta tudjuk, hogy az OFF topikban OFF az ON.
Remélem a "home" lehetőséget nem veszik el. Meg akarjuk felesbe venni a MotoGp20-at, de kicsit elbizonytalanodtam. Nem szeretnék kényelmetlen helyzetbe kerülni ha beszüntetik a "home megoldásokat". Jó 2 hónapja kaptam a semmire egy figyelmeztetést. Nem beszélek csúnyán, nincs vpn, nincs külföldi fekete piacról vásárlás, kizárólag store-ból veszünk mindent, kártyával. Rejtély miért warnolt le az MS. Minden hónapban mindkét home gépen belépünk a saját fiókkal biztos ami biztos, hogy látszódjon az "tulajdonos" használat az adott gépen. Egy gonosz betűt nem írtam senkinek a 2év alatt, sehol, soha. Ezért idegesít.
Szerk: A prémiumot meg nem kitiltàs ellen vettem, hanem mert tàmogatni akartam a lapcsalàdot, . Nincs kitiltás ha van prémiumom? NEBA
Vennék is rögtön kettőt. -
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez egy OFF topik, itt nem kell OFF szűrőt használnod.
Én nem mondom azt, hogy bármit direkt vagy véletlenül csinál bárki is. De az egyik linked után külön kérték ketten is, köztük egy nagybetűs, hogy ne erről szóljon a topik. Erre jött tőled a következő ugyanilyen.
Nekem nincs bajom azzal, ha ilyen témáról is szó esik: a megfelelő helyen
A PS5 topikból is kitiltottak, gondolom ott is csak egy ürügy kellett.
És az Xbox One topikból is. -
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez egyik pont a ps5 lehetséges kiszivárgott áráról szólt a másik meg arról, hogy ne egyszerűen a TF számok alapján válassz és felsorolta mindkét gép előnyeit.
De azért értem, hogy ez sérti egyesek érzelmeit és a kitiltáson sem lepődtem meg tekintve, hogy az elejétől fogadások voltak rá, csak hát az ürügy lehetett volna kevésbé átlátszó. -
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elég kevesen nézik az ár/érték arányt, csak a végösszeget. Ha már 20000-nél drágább valamelyik, csak a márkahű emberek veszik a drágábbat, megjegyezném, hogy mire itthon megjelenik az SX(most lesz egy minimum fél éves gazdasági világ válság pont a holiday seasonre), az euró is felmehet 400 Ft-ra és az a 100$€ különbség is itthon 35-40k+ Ft lehet, az már jelentős különbség és akkor még ott a rekord áfa.
Ha már ár/érték arány, én nem vagyok márkahű, amelyikre jobb dealt találok a jelenlegi genből, az lesz. Valamelyik nap láttam bontatlan pro-t 80-ért, már majdnem behúztam, de félóra alatt elkapkodták mire megrendeltem volna.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Az erősebb konzol sejteti a magasabb gyártási költséget is, ahogy One esetében is volt, hogy 0 szaldós a hw és a szolgáltatásokkal keresnek pénzt, de voltak olyan feltételezések is, hogy veszteséggel adják így is, hogy ne legyen mégnagyobb árkülönbség a kettő között.
Mostmár mindkét oldalon lesz backward compatibility, ez már nem eladási érv.
Most ha azt nézem, hiába volt GP-ben is rengeteg 360-as játék, 5-nél többet nem töltöttem le, mert a 360-as játékok kimaradtak korábban is, így ONE-os címeket kerestem elsődlegesen.
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
+ az sem lehet mindegy, hogy fő topikban(szakmai) vagy lokál(off) történik ez.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem, nem ilyen cikkek miatt. Azok a cikkek hasraütés szerű adatokra alapozva gerjesztették a hangulatot az elvakult rajongók között. Te beraktad őket és 3-an azonnal ugrottak rá. Ebben nincs ilyen.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az volt a baj hogy Sony cikkeket linkelgettél, és valaki megsértődött.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
MS meg a Sonyra vár. De megkeresem a cikket. [link]
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Volt már olyan pletyka is(képpel), hogy egy kanadai bolt átszámolva ~400 amerikai $-ért kezdett el felvenni előrendeléseket ps5-re.
Persze az simán elképzelhető, hogy ennyit előre elkérnek és a különbözetet kifizettetik a valós árhoz képest, mielőtt odaadnák a konzolt a vevőnek.
Azért ha a végén kiderülve, hogy 100 usd-vel olcsóbb a kék oldal terméke, az eladások tekintetében szempont lehet, hiszen a true MS fanok vennének drágább gépet vagy aki már túl sokat befektetett játékokba, ha közel azonos a teljesítményük is.
Szerintem azért is akarják kivárni az MS ár bejelentését, hogy ők legalább 50$- al az SX alá tudjanak menni és akkor megint elmondható, hogy olcsóbb az ő gépük. Az mindegy hogy mennyivel, az emberek úgyis az olcsóbb szóra asszociálnak és a comparisonokban is mindig pozitívumként van feltüntetve most is.
-
l.skywalker
titán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Jelen állás szerint erre nem vennék mérget. Egyrészt a Sony más konstrukcióban fejleszt, nem a nyers erőre alapoznak, másrészt pedig korábban volt arról hír, hogy a Sony mindenképp ki akarja várni az XsX árát, hogy aszerint döntsön a sajátjáról, mert a hűtés-megoldása költségesebb lett mint tervezték, ezért szeretnének "okosabbak" lenni. De ez is mind csak pletyka. Az is lehet, hogy mindkettő 600$ lesz

-
GoTReX
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat

-
l.skywalker
titán
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg az új XBOX? Pár hete gondoltam veszünk használtan egy ONE-t,de lehet mostmár érdemesebb kivárni az újat. Az olvastam hogy ~150k-ra becsülik a megjelenési árát.
-
mike1334
veterán
Nekem nincs (használható) pc-m, de hátha mást érdekel... [link]
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Legalább valaki észrevette.
Egyébként visszatérve a tulajdonnevekre, én keményen próbálom szóban is elhagyni a névelőt, de a többség visszaránt.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Felesleges az első névelő. Beírod google fordítóba, hogy Batista (has) returned..., automatikusan Batista elé teszi a névelőt. A ben ragot viszont máshogy hegesztették, mert bármit írok, sehogy sem adja.
oriic: Megnéztem az ürgének egy hosszabb videóját, betegre röhögtem magam.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Màr megbeszéltük privàtban pislogi.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Még azok a topikok is elegek, amiket állandóan olvasok. GTA-t még játszani se szeretem, nekem nem jött be igazán, a RDR2 .-t meg nekem angolul még esélytelen lenne játszani, talán mire 10 dollárért árulják majd, ragad rám még valami....

Jelentsétek a durva dolgokat, nincs jobb megoldás. -
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem akarsz rendet tenni a GTA V és rdr 2 topicban? Csak két napig olvasgasd...
-
Def26
félisten
válasz
üzenetére
én így tudom (aztán lehet nincs igazam) nem csak bannt kap egy felhasználó, hanem van warm/figyelmeztetés is. Valszeg abból a topikból volt már ilyen a porofilodon (téged ismerve biztos vagyok ebben.
) és ezeket is mérlegelve adtak neked komolyabb büntetést.végül is itt vagy meg vagy, el kell ezt engedni és a vitába se kell beleszállni. Való életben sem esik neki az ember mindig a másiknak.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem vicc volt, hanem egy àrtalmatlan kérdés. Egy szimpla figyelmeztetés is bőven elég lett volna, a komment törlése utàn.
Nyílvàn nem szàndékosan csinàltam, mert ha olvasod a topikot akkor tudhatod, hogy a visszajàró uszító rasszista trollba mindig beleàlltam ha olyan kommentje volt.Mindegy, mostmàr elengedtem.
-
Def26
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Én az egész politika topikot tiltanám úgy ahogy van. Sőt, törölném az összes (IT, mobilarena) stb hozzászólást ami politika tartalmú. Semmi keresni valója ennek egy számtech oldalon és csak 1 bites vitát szül, ahogy látod is "én nem úgy értettem".
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Komoly hogy a kérdésem durva volt? Na ne màr pls...
Megkérdeztem hogy polgàrhàború esetén ki lenne az "ellenség", mert nagyon ezt vízionàltàk. Nem azt mondtam hogy akkor xy-t kell agyonverni. A prémiumot meg nem kitiltàs ellen vettem, hanem mert tàmogatni akartam a lapcsalàdot, de még az az egy funciója sem működött, ami benne volt a csomagban és hibaüzenetnek dobta.Kb ugyan az az eset, mikor a RDR2 PC-s topikban elsütött viccért 2 hetes hozzàszólàskorlàtozàst kaptam, a közvetlen alattam ugyan azt a poént elsütő tag meg semmit.
Legalàbbis amíg élt a korlàtozàs biztos nem, hogy utólag mégis, azt nem tudom.Egyedül a warezpista elleni kirohanàsom miatti kitiltàst tartom jogosnak, mert azt azért tényleg nem kellett volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Nem így van. Az indoklás a kitiltáshoz nagyon megalapozott volt. (durva volt az a poszt ami miatt kaptad, anno hasonlóért simán kaptak véglegest) A kitiltásnak meg igazából nincs kapcsolata a prémium tagsággal. Olvashatsz privátot, nagyjából ennyi. Aki azért venne prémiumot, hogy ne lehessen kitiltani, nagyon rosszul gondolkodik...

-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Probàltuk, szar volt. Mondjuk azt sem tudom ki hosztolt, és milyen NAT-ja volt. Nem most volt, hanem 3-4 hónapja.
-
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Elég sok jàtékban nem talàlok ember, mert nem open a NAT-juk.
Asszonnyal sem tudok multizni, mert moderate NAT-ja van, azt is csak szolgàltató tudnà àtrakni, de azt meg anyósnak elmagyaràzni...
A topik rocket league partyjait is azért hagyom ki mert egy kínszenvedés összehozni hogy egyàltalàn csatlakozni tudjak, és még hang is legyen. -
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, ha Open NAT-os az illető, egyébként meg nem.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze hogy lehet, csak Strict NAT-tal nem.
Màr visszamondtam a Fritzboxot.A legutóbbi semmiért való felfüggesztésem utàn nem szivesen fizetném tovàbb a prémiumot, csak sajnos ezzel olyantól is megvonom a tàmogatàst, akivel semmi bajom nincs. Az oldalt meg appból làtogatom, abból meg a fejlesztő kap pénzt, nem a PH!.
-
törölt tag
Kedvesen figyelmeztettek hogy egy hét múlva lejàr a prémiumom.
Nem sok kedvem van meghosszabbítani, csak így olyanokkal is kitolok, akik nem érdemelnék meg. -
Beniii06
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"Azon csodálkozok, hogy a VR kiadást adtak ki"
Pár napja jelent meg hír, hogy a Valve pont azért hagyta abba az episode 3-at mert a HL széria mindig az újításokról szól és hiába volt "episode", annyi tartalmat raktak bele, hogy külön játéknak is elment volna + évekig fejlesztettek volna egy részt is(3-4 év) és ők már ezt nem vállalták be/nem engedték.
A fejlesztők(mostani Alyx gárda) azt is lenyilatkozta, hogy ők szeretnének több HL játékot csinálni és a Valve vezetőség is hajlik rá. Úgyhogy valószínűleg a későbbi részek is mind VR-esek lesznek, de nem zárták ki, hogy csinálnak hagyományos PC-s portot is, sőt utaltak rá hogy elképzelhető.
-
törölt tag
Valve tegnap bejelentette a Half Life 4-et, ha màr hàromig nem tudnak szàmolni.
-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Ja hogy mustàros lettél... Én a mustàrt csak a HotDog-on tudom elviselni.
Vettem is tegnap ilyen Edeka sajàtmàrkàsat, valami nevetséges 30¢-ért. Mondom biztos olyan gagyi mint a TV, S Budget, meg tàrsai... A lófaxt, lemarta az orrom.
Jó persze nem mindenki jàtszott az UC4-gyek, de gyanítom hogy a topikban màr mindenki végigszaladt rajta, mert hàt "kötelező és kihagyhatatlan".
Én most jutottam el odàig hogy a Tomb Raidereket egyàltalàn végigtoljam, és eddig csak azért nem panaszkodom még mert kb 25€ volt a triológia mindenestül.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
"Hova lett az Xbox-od?"
Egyszer volt, hol nem volt.

#masterrace![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek után mehetek a konzol pro és kontra topikba, ha mégegyszer beszállok, mert akkor tényleg "játszani" is akarok, igazából megfordult a fejemben, hogy adni kellene egy esélyt a másik oldalnak is, azért nem "mindenki" játszott UC4-el és ha jó árban lesz pro vagy x, lehet rá is veszem magam, már csak a jó dealekre várok.

A német MM-es X akció jó lett volna, ami linkelve lett One-os topikbancsak ugye ők nem szállítanak ide.

-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Tesco-sat néztem 500ft/üveg.
Hova lett az Xbox-od?
Mi is kaptunk ex címet, rögtön 2-t, mert a Fable az az, meg a 360 címek nem mennek PS4-en.
Egyébként ahogy nézem a PS+ most ilyen nesze semmi fogd meg jól. Az UC4-gyel màr "mindenki" is jàtszott, a Dirt Rally 2 fele meg hiànyzik ahogy olvastam. -
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Modemet nem lehet bridge módba kérni, mert pont az a szerele a hálózatban. HGW-t lehet bridge azaz "modem" módba kérni, csak ugye ott nincs pppoe. ONT-nál szintén nincs bridge mód, ott PPPoE passthrough van.

"A falból jövő netkàbel PPPoE kapcsolatot hasznàl, amit a router beàllítàsainàl kell megadni."
Ebből nekem az jött le, hogy nincs szolgáltatói eszköze neki, hanem úgy kap net hozzáférést, mint ahogy itthon a digi csinálta/csinálja FTTB esetén, bejön a lakásba egy utp amire saját routert kötsz és pont pppoe-val autentikál( a szálloda/kis helyi szolgáltató helyében én is így csinálnám meg), azt pedig nem írta, hogy lenne szolgáltatói eszköz a szobájában(furcsa is lenne egy hotel szobában). Már kiderítettük, hogy natolt ip címet kap és azt is valószínűleg a szállodától. -
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Gyere haza, átléped a határt és 14 napra karanténba kerülsz (papíron)

Nem tudom mennyi a sör ára, neten láttam mémként, hogy Ausztráliában talán ilyen lidl/aldi/penny féleségben felvásároltak mindent, még raklap sem volt, nemhogy üres rekeszek, erre a linkelt márkájú sört érintetlenül hagyták.

Ha megtalálom a képet, belinkelem ide."Szigirúan csak Xbox-szal rendelhezőknek."
Akkor erről lemaradok.
Inkább azt kellett volna írnom, hogy hívj meg minketegy hónap PS pluszra(ott most exclusive-okat osztogatnak, ha jól tudom) 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
10€ az már sajnos inkább 3700 Ft
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Az a biztos, ha saját nevedre köttetsz előfizetést, mert akkor te is tudod módosítani(már ha van választási lehetőség másik vezetékes megoldás).
"Dying Light alatt strict NAT-ot ír."
Ezt kellene port forwarddal olrvosolni, a probléma, hogy te a szolgáltatói vagy szállodai oldalról vagy natolva és ahhoz te nem férsz hozzá.Ja és hogy ne maradjon le a trollkodás:
Most, hogy megspóroltuk neked a " méregdrága" fritzbox költségét, meghívhatnál minket egy üveg [kép] sörre, azt úgysem veszik, biztos akciós.

-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Mikor a szàllodàban laktam kértem a HR-est hogy beszéljen az ITs kollégàval hogy legalàbb a boxot engedjék ki a netre. Szartak rà. Esetleg még az jàtszhat hogy az itteni netre azt mondom hogy nem kell. Opcionàlisan kérhettem, mikor beköltöztem, és kötettek a sajàt nevemre netet ide valamelyik szolgàltatóval. Köszi sràcok a segítséget. Most hogy mondod, biztos hogy a szàllodai net lesz, mert Dying Light alatt strict NAT-ot ír. Na mindegy, majd kitalàlok valamit. Fritzboxot visszamondtam.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Igen, így van, szóval csak fog kelleni a szerződés vagy legalább annyira, hogy akinek a nevén van hívja fel a szolgáltatót és kérjen "public ip address"-t, németül nem tudok sajnos, de ezt így meg kell érteniük az ügyfélszolgálaton.
A fritzboxot nyugodtan visszamondhatod, azzal nem lesz megoldva a probléma, hiába fogod tudni a pppoe logint és a jelszót.
Ami még nekem gyanús, hogy hotel szobát írtál, lehet van, sőt biztosan is van a szállodának belső rendszere és az IP címből azt is el tudom képzelni, hogy te a szállodán keresztül kapod az internetet, ami rossz eset lenne, mert akkor a hotel IT-s részlegét kellene ugyanilyen ügyben zargatni, de mivel a nyilvános ip címből általában egyet szoktak adni, így esélyes, hogy a szálloda ezt nem fogja neked megadni.
Azt kellene kiderítened, kinek a nevén van az internet előfizetés(írásos szerződés a szolgáltatótól rajta az előfizető nevével), mert az is elképzelhető, hogy a te főbérlőd is a szállodától bérli a net hozzáférést és akkor nem lesz neked nyilvános ip címed, de ha szerencséd van, a főbérlőd az előfizető és ő kérhet nyilvános ip címet(persze nem ismerem a szolgáltatót és lehet nem adnak, már másik történet)
-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Mikor beköltöztem itt volt minden.
A szàlloda ahol dogozom annak az egyik lakàsa. Nyithattam én a TP-linken akàrmilyen portot, a box akkor is Teredo miatt vonyít, olyan beàllítàs meg nincs a TP-Linkben. Nem tud NAT-olni a router, a box azt írja rà hogy unavaiable.
Az ipv6 beàllítàsokkal is jàtszhattam bàrmit, az sem segített.
A Fritzboxban tudom hogy van Teredo checkbox.
dconnect-es a felhasznàlónév, úgyhogy gondolom ugyan az a szolgàltató, mint a szàllodàban.
Fritzbox 4040-est rendeltem, ez volt a legolcsóbb. Még nem adtàk fel, ha azt mondjàtok felesleges visszamondom.Mondjuk ha leírjàtok hogy kell portforwardolni, megcsinàlom megint, lehet én voltam a balfasz. Màr egy moderate NAT-nak is örülnék.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
"Csinàlhatok egy TP-link backup file-t, ami tartalmazza, "
Nagy a gyanúm, hogy nem emberi nyelven kódolja(szöveges formátumban), hanem hexadecimálisan, van hozzá ingyenes "hex tool binary editor", inkább hagyd, ha már a falbontáson gondolkodsz, de az tény, hogy jelszó nélkül nem fog menni a másik, kivétel ha mögé kötöd, de akkor dupla nat lesz, az pont nem ideális multizáshoz, viszont azt is ugyanúgy port forwarddal meg lehet oldani, csak akkor értelmét veszti, mert ezt a tplinken is tudni kell beállítani.
-
Beniii06
addikt
Teljesen más technológia a kettő, ne keverjük. Akkor kellene központilag regisztráltatnia, ha koaxon netje lenne, mert ott a MAC cím alapján engedélyezik, de ahol pppoe-t kérnek.
Az igaz először azt kellene megtudni milyen szolgáltató, milyen fritzboxot rendelt típusra, hogy van most bekötve az egész, van-e a tplink előtt szolgáltatói eszköz, honnan rendelte szóval ilyesmi infók nem ártanának tényleg.
Talán a legfontosabb kérdés: miért kellett másik router? Miért nem ment a "multizás"? Lehet nem is lenne szükség a másikra.
-
Def26
félisten
válasz
Beniii06
üzenetére
valamiért meg akarja tudni a főbérlő felh, nevét és jelszavát. De szerintem ahhoz, hogy egy másik routert használjon erre, nem elég ezeket tudni. Központban is engedélyeztetni kell még pár dolgot, hogy kezelje a rendszer a másik routert.
Itthon így ment csak nekem is, adsl nettel.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Akkor ha jól értem, most van egy tplink routered ami felépíti a pppoe kapcsolatot és szeretnéd a pppoe jelszót megtudni.
Ki állította be a tplinket? Nem te vagy az előfizető? A szerződésen(vagy amit akkor kaptál papírokat) rajta kell lennie a login adatoknak. Próbáld meg ezt a szerződést elkérni ha nem te vagy az előfizető.
Mivel tud többet a Fritzbox, mint a Tplink, ami korlátozna a multizásban?
Portot lehet nyitni a tplinken is és ha jól tudom odakint a UPC használ fritzboxot, de az is puma chipsetes.
Szerk.: Ha a webes felületen nem tudod megnézni a weboldalt mobil böngészőből, akkor váltsd asztali módra/próbálj ki másikat chrome, firefox, opera stb
-
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
4-7 nap múlva itt a Fritzboxom, amivel talàn végre tudok multizni. Nem egy olcsó router, úgyhogy falba rugok ha nem fog menni.
A falból jövő netkàbel PPPoE kapcsolatot hasznàl, amit a router beàllítàsainàl kell megadni. A username làtszik, de a pass az rejtve van, és PC-n tudnàm csak làthatóvà tenni a mögöttes karaktereket. A főbérlő nem érti mit szeretnék, így nekem kell kihalàsznom. Csinàlhatok egy TP-link backup file-t, ami tartalmazza, csak azt sem tudom hogy lehetne abból kiolvasni az adott jelszót. -
törölt tag
Androidon van rà mód hogy kiszedjem a PPPoE jelszót az asteriks mögül? PC-n menne, de az ugye nincs.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még a múltkorira, amikor tele volt offolva az Xbox topik és mondtam, hogy már biztos tanulod Palpatine-tól a villámokat, utána raktad be a képet, én meg most jutottam el odáig, hogy átalakítsam.
#207946 -
törölt tag
válasz
üzenetére
Jó, írhattam volna azt is, hogy email tárgya: hab --> válasz: Re: hab

Rajtam így jön ki a bezártság. Hozzá voltam szokva, de ez már nekem is sok. Tudod, hogy nem iszom.
philoxenia: Ne, ez teljesen autentikus??? én meg ilyet találtam: arab , görög Hamilton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vennék is rögtön kettőt.
De azért értem, hogy ez sérti egyesek érzelmeit és a kitiltáson sem lepődtem meg tekintve, hogy az elejétől fogadások voltak rá, csak hát az ürügy lehetett volna kevésbé átlátszó.

Google?

Inkább azt kellett volna írnom, hogy hívj meg minketegy hónap PS pluszra(ott most exclusive-okat osztogatnak, ha jól tudom)
), milyen eszközről van szó? (box) Nem a WLAN jelszóra vagy kíváncsi?