Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak spéci Western Digital vinyók mennek bele. Azokat is hackelni kell.
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Közöd?
(#1702) Ryu77: Nem kell idejárni verni a palávert a mókolt szarokkal, ezer és egy másik fórum van, ahol segítséget lehet kérni. Ha az itteni szabályok nem tetszenek, nem olvasod. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dilipok
veterán
oszt az mire is lenne jo nekem vagy akarkinek? (nekem mondjuk a valtas az erositon a kanapen ulve a taviranyitoval nem ugyanaz, mint felallni, elballagni a pchez es kattingatni ) De valojaban mindegy, mindenki ugy hasznalja, ahogy akarja
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
salgocomp
senior tag
Monitoron 2 bemenet van, szóval azt tudom váltogatni, csak ha egyszer boxozok, akkor nem fogom átkapcsolgatni gépezni...
Hangkártyámon van egy kék, egy zöld, és egy rózsaszín bemenet. Melyik lehet a line in ?
Nem kell nekem 5.1, csak legalább egy 2.1. Magasom van, de nem ártana ha bufogna az a mély, ha már meg van.
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
Ennyi hely van azt hello. Ez ilyen hulladék Foxconn alaplap...a kékbe kell a rear, a zöldbe a front, és a mikrofon helyére a center/sub, és akkor szól 5.1-ben. Igazából kihúzom a kékből a rear-t, max nem szól akkor a két hátsó, igazából a mély a lényeg. Na próbálgatom, köszi a válaszokat.
-
raziel01
veterán
Normális ember nem baszkurálja működés közben a boxot. Fel nem tudom fogni, hogy ha mondjuk vezeték nélküli kontrollerrel játszik az ember akkor mi a fenének kell hozzányúlni közben a géphez?
Amúgy meg ne írj dupla hozzászólást, hanem szerkeszd az előzőt.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Sehogy, mivel másolásvédettek és az írott lemezeket amúgy se vinné a gép...
5 percent belül igazán szerkeszthetnéd a hsz-edit és nem magam miatt mondom, hanem azért, mert ha a modik szólnak ezért, az kellemetlenebb leszPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Pitu
aktív tag
Koncentrikus körnek hívják, én egy szóval nem mondtam hogy nem a boxod csinálta...
Nekem ruhás szekrény tetején van a box, volt már a szekrény ajtó becsapva, de semmi baja nem lett a lemeznek. Alapvetően nem egy mobil eszközről beszélünk, de ha állítva használod vagy asztalt lökdösve, akkor be kell pattintani a lemeztartót, talán az segít.
A játékaim 90%-a fel van másolva a boxra, mivel 250Gb-os slim, így a lemez csak az elején pörög.Én is régóta foglalkozom informatikával.
-
dilipok
veterán
most mondtad, hogy megloktek az asztalt. Akkor ez ki hibajabol keletkezett? Rossz a lemez? Nem. Alapjaraton karcol a box? Nem. Megloktek az asztalt mikozben olvasott a gep? Nem kell lokdosni. Mondjuk az elejen meg azt mondtad, hogy kicsit megmeltek az lapot amin a box volt, mostmar megloktek az asztalt... Sajnos ez ilyen
Ettol fuggetlenul meg lehet probalni csereltetni, maximum elhajtanak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
raziel01
veterán
"azért egy olyat el tudnák képzelni ha megveszem a lemezt eredetiben akkor egy kapott kóddal le is tudjam tölteni egy xboxos hdd re ha esetleg sérül a lemez ... esetleg létezik ilyen megoldás ?"
Elmondom miért nincs ilyen. Megvennéd a játékot boltban aztán pedig odaadnád valakinek mondjuk 5k-ért a kódot, hogy letudja tölteni. Lehetetlenség úgy megoldani, hogy csak az tudja felhasználni aki a lemezzel is játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest