- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
"azért egy olyat el tudnák képzelni ha megveszem a lemezt eredetiben akkor egy kapott kóddal le is tudjam tölteni egy xboxos hdd re ha esetleg sérül a lemez ... esetleg létezik ilyen megoldás ?"
Elmondom miért nincs ilyen. Megvennéd a játékot boltban aztán pedig odaadnád valakinek mondjuk 5k-ért a kódot, hogy letudja tölteni. Lehetetlenség úgy megoldani, hogy csak az tudja felhasználni aki a lemezzel is játszik.
-
dilipok
veterán
most mondtad, hogy megloktek az asztalt. Akkor ez ki hibajabol keletkezett? Rossz a lemez? Nem. Alapjaraton karcol a box? Nem. Megloktek az asztalt mikozben olvasott a gep? Nem kell lokdosni. Mondjuk az elejen meg azt mondtad, hogy kicsit megmeltek az lapot amin a box volt, mostmar megloktek az asztalt... Sajnos ez ilyen
Ettol fuggetlenul meg lehet probalni csereltetni, maximum elhajtanak.
-
Pitu
aktív tag
Koncentrikus körnek hívják, én egy szóval nem mondtam hogy nem a boxod csinálta...
Nekem ruhás szekrény tetején van a box, volt már a szekrény ajtó becsapva, de semmi baja nem lett a lemeznek. Alapvetően nem egy mobil eszközről beszélünk, de ha állítva használod vagy asztalt lökdösve, akkor be kell pattintani a lemeztartót, talán az segít.
A játékaim 90%-a fel van másolva a boxra, mivel 250Gb-os slim, így a lemez csak az elején pörög.Én is régóta foglalkozom informatikával.
-
raziel01
veterán
-
salgocomp
senior tag
Ennyi hely van azt hello. Ez ilyen hulladék Foxconn alaplap...a kékbe kell a rear, a zöldbe a front, és a mikrofon helyére a center/sub, és akkor szól 5.1-ben. Igazából kihúzom a kékből a rear-t, max nem szól akkor a két hátsó, igazából a mély a lényeg. Na próbálgatom, köszi a válaszokat.
-
salgocomp
senior tag
Monitoron 2 bemenet van, szóval azt tudom váltogatni, csak ha egyszer boxozok, akkor nem fogom átkapcsolgatni gépezni...
Hangkártyámon van egy kék, egy zöld, és egy rózsaszín bemenet. Melyik lehet a line in ?
Nem kell nekem 5.1, csak legalább egy 2.1. Magasom van, de nem ártana ha bufogna az a mély, ha már meg van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak spéci Western Digital vinyók mennek bele. Azokat is hackelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest