- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
mrrr74 #50943 üzenetére
Az xbox-hoz csatlakoztatod és magával a boxal formázd... Megoldja magának, ugyanis bár felismeri a FAT32 fájlrendszert mégsem az a sajátja, hanem az exFAT. Ez ha úgy tetszik a FAT32 tovább fejlesztése és engedélyezi a 4gb-nál nagyobb fájlok létrehozását a merevlemezen. Nekem 1Tb samsung hdd van és teljesen jó.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
kezd betelni a 250-es belső tárhelyem, de ha jól olvasom, akkor már lehet csatlakoztatni külső HDD-t a boxhoz.
Mire kell figyelnem? Elég csak rádugnom és a box leformázza, vagy azt nekem kell? Egy pár dolog azért nem világos.
Azt olvastam, hogy a konzol csak FAT32-es fájlformátumot kezel, ott a korlát pedig 4 giga. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb játékokat nem lehet áttelepíteni, vagy a telepített játékok nem 1 fájlban vannak, hanem több kisebben?
A külső HHD-n lévő játékok egyben fognak látszódni a játékok képernyőn, vagy lesz két külön mappa? Illetve csak akkor jelennek meg ha csatlakoztatva van a külső merevlemez?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asustor NAS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest