- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
mrrr74 #50943 üzenetére
Az xbox-hoz csatlakoztatod és magával a boxal formázd... Megoldja magának, ugyanis bár felismeri a FAT32 fájlrendszert mégsem az a sajátja, hanem az exFAT. Ez ha úgy tetszik a FAT32 tovább fejlesztése és engedélyezi a 4gb-nál nagyobb fájlok létrehozását a merevlemezen. Nekem 1Tb samsung hdd van és teljesen jó.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
kezd betelni a 250-es belső tárhelyem, de ha jól olvasom, akkor már lehet csatlakoztatni külső HDD-t a boxhoz.
Mire kell figyelnem? Elég csak rádugnom és a box leformázza, vagy azt nekem kell? Egy pár dolog azért nem világos.
Azt olvastam, hogy a konzol csak FAT32-es fájlformátumot kezel, ott a korlát pedig 4 giga. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb játékokat nem lehet áttelepíteni, vagy a telepített játékok nem 1 fájlban vannak, hanem több kisebben?
A külső HHD-n lévő játékok egyben fognak látszódni a játékok képernyőn, vagy lesz két külön mappa? Illetve csak akkor jelennek meg ha csatlakoztatva van a külső merevlemez?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- bitpork: Nagy dilema
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hyundai, Kia topik
- Battlefield 2042
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Honda topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest