- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #20293 üzenetére
skype-ra nem emlekszem, hogy hasznaltam volna, de ez nem zarja ki, hogy nem lehetne. Van a boxra skype kliens? Nem neztem meg sose.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Alister71
nagyúr
Nekem a slim géphez van kinnect, a sporttal úgy szétcsesztem a térdemet, hogy 1 hónapig alig bírtam menni.
A Forza 4-et is próbáltam, de azon még magamon is röhögtem.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
MasterMark
titán
Van valami Kinect-es jó multis játék, ha már így összegyűltünk?
Switch Tax
-
kovsol
titán
Egy kincectet én is berendelek, meg egy Fifa 13 -t mellé még.
May the Force be with you!
-
Remi1234
aktív tag
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #20292 üzenetére
Nah bazz.
más: Ezzel lehet szkájpozni is ugye?
Pff úgy izgulok mint régen Karácsonykor.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #20288 üzenetére
35 font felett lejön 15% ha használt hardvert veszel: 7fzjkvzo
Univerzális kód tehát mindenki használhatja.De pl 2 db Kinect-et kéne venni meg valami más használt dolgot, hogy érvényes legyen a 15% kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz raziel01 #20285 üzenetére
na, bepróbálom én is ezt az akciót... max elátkozom a neved is, ha sz@rt kapok, vagy ráfaragok
összeraktam ma egy másik csomagot: wolverine+quake4+condemned2 szintén 18 fontért... ha ennek az ára visszajönne a kinect profitjából, boldog lennék
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Buster17
addikt
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #20284 üzenetére
Nem 10 font, mint múltkor de ez se olyan rossz.
Múltkori Kinect-em tökéletesen új, karcmentes állapotban volt, úgyhogy azt mondom rendeljetek nyugodtan.
Meg se lehetett mondani, hogy használt.
Amúgy ez csak tényleg annyi, hogy felrakja az ember a TV tetejére, nem tud leharcolt lenni.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
15 font GAME-en a Kinect.
A SLIM only is meg a FAT-hez való is amihez tápkábel jár.Én rendeltem egyet meg mellécsaptam 5 fontért a May Payne 3-at.
-
Alister71
nagyúr
A Forza Horizonhoz érdemes megvenni a rally kiegészítőt? Eléggé szemezek vele.
Alister from Hell
-
whitezo88
nagyúr
most néztem hogy forinttal lehet ms pont helyet vásárolni, így könnyebb. vettem is Forzában egy H1-et batár egy dög.
-
Alister71
nagyúr
válasz MasterMark #20272 üzenetére
Ha kiszedem belőle a gyárit, külső vinyóval lehet használni usb-ről? Nyílván alkalmas rack-be, külső táppal?
Ha esetleg átpasztázom, érdemesebb lecsavarozni a hűtőket, mert szorosabb jobb lesz a kapcsolat, esetleg egy kicsit felpolírozni a hűtők talpát, mint az x-clampekkel visszarakni?
Vagy ez már az off topik témája inkább?
Alister from Hell
-
HagaNRG
őstag
Verekedős játékkal szokott valaki szórakozni?
DOA 5, Injustice, Soul Calibur aktuális verziója között variálok.
Az Injustice demoja tetszik nagyon (bár elég béna vagyok benne), a másik kettőről meg szinte semmit sem tudok.
A Soul Calibur 4. része megvolt anno, az is bejött nagyon.
Nagy grafikai különbségeket a youtube-os trailerek alapján nem látok.Bárkinek esetleg eladóba lenne valami, vagy tud tippet adni, nagyon megköszönném!
-
kovsol
titán
válasz lajbi101 #20269 üzenetére
Diablo az nem RGP az egy sima hetelős hack and slash. Hamar kijátszható utána meg csak grindelésről szól az egész. Ha mélyebb tartalomra vágysz akkor valami rendes RPG -t nézz inkább. És dobozosan szerintem jobban kijössz, mint a digitális verzióval. Meg ha nem tetszik eladod és nézel másikat.
-
Alister71
nagyúr
-
lajbi101
tag
válasz raziel01 #20266 üzenetére
SZia.
Skyrim-t nem próbáltam de utána nézek. Sacred 1 pc-n örök kedvenc volt. Maga a játék világ stb. imádtam.
Mass Effect az ilyen fps vagy mi nem?olyan Battlefieldes . Nah azok számomra irányíthatatlanok konzolon egyelőre!
(#20267) kovsol Dragon Age-nek is utána nézek de ha Skyrimet ajánljátok mindketten akkor ez nem is kérdéses
Fallout 3? Szerintetek milyen?
Diablo 3 lenne az álmom de az még várat magára míg nem lesz 5-6 ezer körül az áraViszont a Castlevania : Lords of Shadow ma jön meg 3 ezerért . A demója nagyon tetszett!
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
lajbi101
tag
Sziasztok. Liveról vennék játékot!
Szerintetek Sacred 2- 3 ezerért vagy Arcania Gotic 4 :5 ezerért?
Illéetve valami jó szerepjátékot nem tudtok ? -
jaszy91
aktív tag
válasz MasterMark #20263 üzenetére
Mind1 akkor maradok az eredetinél. Azért köszönöm
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - LG UltraGear 27GS75Q-B // iPhone 15 128GB Blue
-
jaszy91
aktív tag
válasz MasterMark #20260 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem már a Slim verzió van és a 4gb kevéske.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - LG UltraGear 27GS75Q-B // iPhone 15 128GB Blue
-
jaszy91
aktív tag
válasz dilipok #20258 üzenetére
Sziasztok!
Ha veszek egy Seagate 320GB-os 2,5" HDD-t, és hozzá az Xbox 360 HDD keretet, akkor a vinyó rendesen működni fog vele, vagy csak az eredeti 320-as xbox hdd-vel? Esetleg kell valami firmware csere, vagy hasonló. Ha netán ez mókolásnak minősül, akkor elnézést kérek.
-
-
Alister71
nagyúr
Nemrég vettem egy régi Fat gépet 20 gigás vinyóval, elég olcsón. Tulajdonképpen szinte csak a Forza miatt. Szerintem még az első generávióból való, ahogy nézegettem az ábra magyarázatokat és a táp csatlakozót, vagy max 2008-as lehet. A gép nincs piszkálva, szándékosan olyat kerestem. Ráraktam a netre, be is frissített, ahogy kell, ezzel semmi gond nem volt, működik, amiket beleraktam eddig, minden játéknál jelezte ha van update, Forzához is volt jópár tartalom.
Vagy 10 éve pc-t használok, annó valamikor volt ps1-em és sega dreamcast, szóval ennyi a konzolos tapasztalatom. Na és ugye annó a Gran Turismo hagyta mély nyomok, a vágy azóta is egy normális autós játék után, ezért jött most nagysokára a 360 és a Forza.
Kérdéseim: mikor a gépet megvettem, azzal kezdtem, hogy szétszedtem, és kitakarítottam az egészet., Ecsettel, levegővel. A hűtőket nem szedtem le, érdemes-e? Újrapasztázni és az x-clampeket lecserélni csavarokra, hogy megelőzzem a 3 led hibát? Vagy napi 4-5 óra használattól, ha karbantartom a hűtőrendszerét, nem lesz 3 ledes?
Ha szétszedem a vinyó tartót és a 20 gigás HDD-t kicserélem egy 160-asra, visszarakom, a gép formázza magának és ennyi? Illetve a mostani mentéseimet, profilomat mineden gond nélkül le tudom menteni egy pendrivra és a nagyobb vinyóra majd áttenni?
Alister from Hell
-
RangerFox
veterán
válasz MasterMark #20252 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
RangerFox
veterán
Sziasztok! Sürgős kérdés: Egy mentés mennyi helyet foglal? Mert találtam nagyon olcsón egy jasper alaplapos xbox elite-et és ahhoz 64 MB memkártya jár. Egy játék mentése elfér rajta? A hétvégén szeretnék bele nagyobb hdd-t venni. Köszi előre is.
-
br4adam
aktív tag
Ma fogok rendelni Game-ről, össze is raktam pár játékot, viszont még 1-2 belefér a keretbe, illetve a csomagba. Tudtok az alsó árszegmensből ajánlani valami jó játékot/akciót most? (műfaj mindegy)
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Egy Farming Simulator 2013-at, illetve Deus EX-et mennyiért lehet most eladni?
(ja, és egy MS wifi kormányt?)
Köszi! -
kovsol
titán
válasz ImpersonatoR #20246 üzenetére
Szerintem direkt csinálják. Túlárazott Live melett kutya se vásárol rajta, aztán erre ráfoghatják, hogy a magyar live t miért nem bővitik.
-
addikt
Jol láttam hogy le lehet tölteni a gta V ot online 20.000 Ft. ert? Ennek mi értelme Egyrészt eddig miért nem volt mondjuk rögtön megjelenéskor mert akkor meg lett is volna értelme mert sok helyen nem lehetett kapni de most így kicsit érdekes főleg ugye hogy ezt el sem lehet adni.
-
raziel01
veterán
"GTA 5 has sold-in 29 million copies"
Embertelen mennyiség. Nem gondoltam volna, hogy a 2 konzolra ennyi fog fogyni.
Ha jön PC-re akkor meg fogy belőle talán 2 millió vagy annyi se. -
raziel01
veterán
A WP8 telefonok és a Windows 8-as PC-k után, decemberben Xbox 360 konzolon megjelenik a Halo: Spartan Assault című játék!
-
Romeo619
senior tag
válasz MasterMark #20234 üzenetére
az a baj hogy mikor megvettem nem néztem meg mik vannak hàtul :S mikor itthon kötöm össze màr gyanús volt...
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Xbox-ot le lehet úgy jelszavazni, hogy rajtam kívül más semmit se tudjon csinálni rajta?
-
Zjunior
veterán
Ma már lehet tolni a Bf4-et?
Milyen lett, érdemes megvenni?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Skyne
csendes tag
válasz MasterMark #20222 üzenetére
Igen, itt aprón vettem egy "régi" szürke komponens kábelt, abban benne van minden láb és így néz ki a dolog:
xbox->avcsati->10cm utp->vga aljzat (régi döglött videokariból bontva) + rca aljzat-> hagyományos apa-apa vga kábel->monitor
Képet hétvégén tudok dobni róla.[ Szerkesztve ]
Star Trek Online: Terran Rebellion (leader), House of K'Reaper (leader)
-
mephi666
nagyúr
előbb jártunk teszkóban: dead island riptide 16ezeré' van boxra ...ac4 meg párezerrel olcsóbban
ui: nap poénja pedig: benkő dániel - szerenád cd 59!!!!! ft
#20233: azokat nem néztem, geow1-et asszem nem is láttam, csak ezek szúrtak szemet igazából darkness2-t kerestem, mert vásárlás után mindig szeretem hizlalni a májam, hogy "milyen olcsón is vettem valamit"
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Romeo619
senior tag
válasz MasterMark #20230 üzenetére
Áh pluszba bejön még ez is mert a házimoziba megy már a T-home boxa is. Ezért ha ezt sikerülne beszerezni 3 helyett 1 kábel lenne de sehol nem találok ilyen kábelt :S
De azt se értem, hogy ezen a házimozin miért nincs ilyen optikai...
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz MasterMark #20226 üzenetére
Hát ha úgy csinálom meg akkor lesz ott egy jó adag kábel dzsungel :S:S ezért kéne valahogy a tv-től az opticallal a sima fehér piros vezeték
-
zeee
senior tag
válasz MasterMark #20227 üzenetére
Gondolom erre gondolsz. Kösziiiiii
-
Ronam
addikt
Bátyám épp a MM-ban van, és monitorokat nézeget, tudnátok ajánlani valami monitort ami kifejezetten játékhoz ajánlott, és 30-40 körül van az ára?
-
Romeo619
senior tag
válasz MasterMark #20220 üzenetére
Lehet kifejezetten ilyen kábelt venni, vagy azon is gondolkodtam, hogy mivel HDMIvel van rajta, a másik kimeneten csak a hangot átviszem házimozira, de abból olyan kábel rengeteg lenne...
-
zeee
senior tag
Lejebb olvastam:
jó árak: (goldosoknak)
darkness - 747,50 Ft
darkness 2 - 1 497,5 Ft
dead island - 1 495 Ft
dead island riptide - 3 495 FtAzt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy melyik az a link, ami listázza ezeket az akciókat? Én még mindig a nfs heti akcióját látom a marketplace-en.
-
MasterMark
titán
-
Skyne
csendes tag
válasz Buster17 #20216 üzenetére
én pont múlthétvégén csináltam egy komponens kábel csatija + 10cm utp kábel + vga aljzat + rca aljzat kombóból egy ilyen "kábelt" nekem nagyjából 10 perc munka volt és tökéletes a képe, a lényeg a jó árnyékolás és a nem eltúlzott hossz (ftp-vel vagy sfpt-vel lehetne "nyújtani"), az árnyékolás amire az utángyártottaknál nemszoktak odafigyelni ezért szokott sz@r képe lenni, de házi gyártásúnál kis odafigyeléssel meglehet csinálni jól.
ON:
Tegnap megjött az első csomagom GAME-ről:Gears of War 2 £2.99
Gears of War £2.99
Lost Planet: Extreme Condition £2.99
Prey £1.99
Halo 4 Limited Edition £12.99Mind hibátlan állapotban
Star Trek Online: Terran Rebellion (leader), House of K'Reaper (leader)
-
Romeo619
senior tag
Én anno a Mortal Kombat-tal SNES-en kezdtem el tolni a 2-vel, na ma délután mint egy 12éves gyerek nyaltam a képernyőt, nekem nagyon bejön a ez a Komplete Edition.
Kis kérdés - a Box HDMI-vel van a TVre kötve, lehetséges az hogy a másik kimenetén a hangot a házimoziba kössem? Mert a TV-n csak az az Optical Digital Audio Out van, de azt nem hiszem hogy van olyan kábel aminek az egyik vége olyan a másik meg piros fehér -.-
-
Chereiose
addikt
Amúgy elég jók lesznek a nyitócímek az új konzolok megjelenésekor. Amikor a jelenlegi generáció megjelent, nem is volt még normális játék nem? Vagy volt valami jó az első évében? Annyira nem emlékszem már
+ Nem tudjátok, Xbox One mikor lesz Magyarországon? Azt tudom, hogy a PS4 az december eleje körül. -
Buster17
addikt
válasz MasterMark #20215 üzenetére
MM-ben vettem egy nem eredetit, mert eredeti nem volt és az is ugyan olyan jó volt.
-
chosa921
tag
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #20212 üzenetére
jogos a ket pont
chosa921: az a 8k kb realis ar az eredeti kabelert. A nem eredeti meg szar kepet ad. olcso husnak hig a leve
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám és a véleményeteket szeretném kérni:
Barátnőmnél beüzemeltem az xboxom , és neki öreg tv-je van amit csak scart csatival lehet összeházasitani az xboxxal, egyes játékok nem indulnak el rajta, azt irják hogy valami PAL60-as szabványnak vagy minek nem felelnek meg, és nemtudja lejátszani, ilyen pl a MAFFIA2 , TEKKEN6 stb.. stb.., vannak játékok viszont amik elindulnak rajta pl: GTA V, Fifa 2014, nos én erre azt találtam ki hogy van ott nála egy 19"-os LG192WS monitor, amin van VGA kimenet, azt találtam ki hogy veszek HDMI APA - DVI APA átalakítót ( amibe aztán teszek egy dvi-vga átalakitót ) és összekötöm a monitorral, a hangnak meg találtam a hátulján egy jack kimenetet, szerintetek igy működni fog ? mind a kép mind hang ? ennyi átalakitóval nem lesz neki probléma? őszintén sajnálok rá 8000 FT-t kiadni a gyári megoldására.
Üdv.:Peti
-
Def26
félisten
Van egy 250gb -os slim gépem. Azon gondolkodtam, hogy a next gen miatt eladom de a hdd -t megtartanám. Kérdésem, hogy a 250gb -os slim gépekben is van egy 4gb -os háttértár?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Micsurin
nagyúr
juj arcade gameból nekem egy életre elég volt..... nálunk volt a hétvégén a kis uncsim leszedette velem a pacific rim demóját aszt a pcsa , hogy annak a grafikája milyen...... egy gameboy advancenak szebb a grafikája ne , hogy valami olyat adjanak.....
ha már arcade a akkor MINECRAFT kell xboxra is
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Rendőrségi feljelentés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest