-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz MasterMark #18498 üzenetére
ha a kínai ac3 miatt kitesznek, keresek egy kínait a városban és megbeszélem vele, hogy bepereljük együtt a m$-t és azt mondjuk, hogy nálam szeretett volna játszani, ezért regisztráltunk a régi saocsingcsangi címére
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MasterMark
titán
Azt elfelejtitek, hogy az soha nem volt tiltva, hogy külföldi profillal vegyünk valamit (mert a magyaron nincs fent...), és most az, hogy miért ingyenes valami azt már nem kell tudnunk.
Switch Tax
-
negyven2
veterán
Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy nem (csak) a Boszniai játékok miatt bannoltak egyeseket hanem volt ott más ok is (csak úgye azt nem kell megemliteni, mert akkor nem lehet verni az asztalt, és any#zni a Microsoftot.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Vekko
aktív tag
válasz redXIII #18490 üzenetére
+1
Én se értem mért van mindenki felháborodva. Vagy ha már fel van, akkor ne legyenek kutyázva a flashes, RGH-s, stb.. dobozosok. Mert ez ugyanúgy lopás a játék kiadótól (már ha erkölcs miatt vannak oltva és nem féltékenységből).
Nem hibázott a Microsoft programozói részlege, mindenki tisztába volt vele, hogy ezt nem szabad. Vagy ennyi erővel mért nem atombiztos a backupolt játékok játszasa ellen az xbox.. Az is hiba? Azt is szabad akkor?
Vállaljátok a felelősséget.. Tört xboxosok se sírnak, hogy nem játszhatnak liveon.[ Szerkesztve ]
-
KBear
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a PS3 +-os szolgáltatásában letölthető ingyenes játékok és az ottani ingyenes multiplay ellenére miért éri meg inkább az xbox 360-ast venni? Nem trollkodni akarok, de vacilálok egy konzol beszerzésén és nem tudok dönteni. Valami miatt sokkal inkább húzok a box felé, ki is néztem az új fifás csomagot, de túl sok pénzt nem fogok tudni költeni játékokra, annyit biztosan nem, amennyit látom, a PS3-ra ingyen kitolnak. Tudom, hogy év végéig van egy havi két játékos akció itt is, de ez a PS-hez képest azért elég gyér (bár az október végi Halo jól hangzik). Szokott lenni ilyen akció máskor is? Gold tagsággal vannak rendszeresebben ingyenesen elérhető címek? Heti akcióban én csak olcsósított kiegészítéseket találtam.Miben jobb az Xbox, ha a fentiekben jobb a Sony gépe? Ti miért választottátok ezt a gépet?
Honnan érdemes beszerezni olcsón játékokat? Láttam, hogy van pár külhoni oldal, ahonnan többen rendeltek már. Ezek megbízhatóak, ott vannak rendszeres akciók, amik a itthoni áraknál valamivel jobbak? Esetleg van valamilyen használt játék piac?Most nem férne bele a költségvetésbe, de egyszer talán rászánnám magam egy kinect vételére is, a gyerekeim pont olyan korban vannak, hogy ezt tuti élveznék. Melyik a jobb megoldás ebből, a Move vagy ez?
Köszönöm és ne haragudjatok a láma kérdések miatt!
XBOX (360, ONE, ONE X), PS4 Pro gamertag: KBear2112
-
redXIII
senior tag
válasz MasterMark #18489 üzenetére
Pont ez az. ezért bannolják a konzolt.Gondolj bele,van egy géped,eddig csak x eredeti játékkal játszottál. Megflasheled,1 irot játékot nyomatsz csak pl,flag aztán ban. Mi alapján szürje ki hogy ki használja a gépet eredetivel,vagy már flashelve. Hiába ugyanaz az acc. Pláne igy hogy egy konzoln volt 5 ország regisztrálva meg oda vissza migrálva. Az meg hogy fizikálisan warezoltál,vagy digitálisan az már részletkérdés. Mert ez az omanos cucc már az volt. Biztos mikor megcsinálod az accot/ vagy letöltöd az ingyen játékot, a felhasználói feltételekben benne van hogy honnan vagy rá jogosult. Mint amikor van valami nyereményjáték pl us vagy uk accon,úgy indit hogy elolvasod a feltételeket,és ott benne van hogy grönlandról hiába nyersz uk accal, nem vagy jogosult a nyereményre. Ugyanez érvényes erre a accos letöltéses témára. Jogosulatlanul használod azt a játékot amit elvileg abban a régióban ahol élsz fizetni kéne érte, mer gondolom nem omanban meg boszniában lakik a nagy töbség aki leszedte. Innentöl ugyanolyan warez,csak nem fizikális hanem digitális formában.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
MasterMark
titán
válasz Napfénysüti #18483 üzenetére
Persze mert mi, veszünk eredeti játékokat, amennyit a pénzünk engedi. És akkor örülünk pár ingyen Arcade játéknak.
Vonják le a jutalékból ami minden játékon rajta van. Vonják le a Gold-ból amiből ugyanannyiért fele annyit nem kapunk.
Switch Tax
-
nagyúr
válasz raziel01 #18485 üzenetére
Ebben az esetben akkor ez simán "exploitolás". Több ilyen esetet is láttam (példának okán WoW, Diablo 3) ahol mindig "megtorlás" volt a vége. Nem voltál rá jogosult, tudtad, hogy hiba még is kihasználtad... Bár ez a "büntetés" erős, az tény. Lehet egy próbálkozás, hogy rászoktassák a népet Xbone-ra.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
raziel01
veterán
Mert hiba volt.
A sok kis gagyi címet szánták ingyenesnek.
Az Injustice/Arcania/Rayman nem lett volna ingyenes. Azért kellett trükközni a local-al meg a ki-be jelentkezgetéssel. Rayman-nél meg hibát kellett volna dobnia vásárlásnál amit először meg is tett. Aztán tovább engedte a népet.
A lényeg, hogy nekem marhára nem ér meg egy bant az Injustic meg a Rayman. -
Micsurin
nagyúr
válasz WhiteWalker #18480 üzenetére
akik leszedték... azok bannt kapnak akkor kéretik a programozói baki hibásainak fegyelmit adni vagy kirúgni , mivel...... igazából nem a letöltök okoztak kárt... inkább a hibázók.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
MasterMark
titán
válasz Napfénysüti #18479 üzenetére
Ez olyan mintha egy kamionról leestek volna cukorkák, mert nem rögzítették volna rendesen. Mi meg felszedtük volna.
Ha azt mondják adjuk vissza, akkor visszaadjuk, de ezért levágni a kezedet azért túlzás.mobal: Mert ott még a Marketplace sem elérhető.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #18480 üzenetére
Az nem olyan biztos. Miért gondoljátok, hogy ha valami - pláne keleten - ingyen van akkor az hiba?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Napfénysüti #18479 üzenetére
Nincs ezzel gond..csak a következetességet hiányolom : "az M$ programozói részlege hibázott"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz WhiteWalker #18477 üzenetére
Az azért sejthető volt hogy ez nem marad végig úgy. MS-ből kiindulva meg szankciókra lehetett készülni.
Més que un club!
-
salgocomp
senior tag
Aki játszik a GTA V-el. Végigvittem a játékot, kaptam egy valag pénzt, el kéne költeni. A játék elején vásárolt garázson kívül lehet venni még ? Mert 4 kocsi belefér aztán annyi. Kéne vagy még pár garázs, vagy valami nagy. Másik kérdés. Másik házat (safehouse) lehet venni ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Napfénysüti #18476 üzenetére
Nah , igen, főleg hogy az M$ programozói részlege hibázott és hagytak kiskaput...
-
redXIII
senior tag
válasz raziel01 #18474 üzenetére
Hát nem igazán érzem. Pláne ezzel az omános meg boszniás accal,kiváncsi lennék hányszorosan lépte tul a játékok összletöltése az ország teljes lakosságát. De te is ugyanugy tudhattad hogy nem igazán van rendben ez a dolog,mégis leszedted. Gondolom nem kényszeritett rá senki pisztollyal hogy megtedd.
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Személy szerint nem értem mi ez a nagy felháborodás hogy bannolnak a beszarábiai,meg zimbawei accal úgymond lenyult játékok miatt. Még megérteném hogy ha akkor lett volna,mikor csak uk meg us accal játszott mindenki,akkor az volt a baj hogy mér nincs magyar. De azért igy hogy már ománnak is van,meg szatymazröcsögének, érthetö hogy bepipulnak ha a fél világ szedegeti a játékokat, függetlenül attól hogy nem korlátozták le az adott ország ip-jére az elérést. Bár akkor meg az lenne a baj, de mindeggy. Azért azt tudta mindenki hogy nem kóser azér igy ez a dolog, aztán most meg megy a köpködés. Ezt a bannt is ugyanugy magának köszönheti mindenki,mintha flashelt géppel játszott volna,nem volt rákényszeritve. Na de ez csak a magánvéleményem...
-
Buster17
addikt
Az új mocim
https://lrfzkw.dm1.livefilestore.com/y2pLvnenT6h6L7x2eDXu1mYGNmQ3I2Pchsb63D3JNIyjAIAmi-b-rdegiy7H-xlqQX0JSrIM0LDcOcFpbxTxdh_Z6IwOMKUDk5-mn2d_zFPcFE/WP_20130930%201.png?psid=1
De mé nem látszik?
[ Módosította: radi8tor ]
-
raziel01
veterán
válasz negyven2 #18462 üzenetére
Az is mondjuk már megvan a fél világnak de mindegy.
2 fontért vettem pár hónapja.anorche1: Ez csak a flag-et ellenőrzi. Mivel a free játék letöltés nem tartalmaz semmi illegálisat így ez miatt nem is lehet flag a konzolon.
Iletve SG srác gépe már 2 éve van flag-elve de BAN-t nem kapott, mert nem tudják bizonyítani, hogy tényleg warezol.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #18460 üzenetére
Ugyan azzal a módszerrel, mint az Injustice-t.
Nekem nem kellett így nem "vettem" meg. -
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #18454 üzenetére
Nekem CoD és Battlefield szériával csak ez a célom általában pc-n pl a battlefield3 singleyének még az első pályája sincs elkezdve
a bannolási pánik pontosan melyik játékra tört ki?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
raziel01
veterán
Hol írtam, hogy ez nem így van?
Tudom, hogy így csinálják, ma vagy 15 fórumot végigolvastam.Amit írtam arra vonatkozott, hogy nem egyenként adogatják hozzá az embereket. (szvsz)
Leellenőrzik a csávót és kigyűjtik egy külön listába. Ő majd bannolva lesz de nem rögtön.
Leírom mire gondolok.
pl van egy host fájl amiben benne van az összes tiltott ember gépe.
Lehet, hogy ezt a fájlt nem fogják minden egyes egyénnél külön szerkeszteni hanem mikor már a külön listában összegyűlik elég név akkor adják hozzá. Pl azért, mert csak szerver újraindítás után aktiválódik a tiltás. Azt meg mondjuk csak pár naponta csinálnak. Fene tudja.
Úgyhogy lehet már páran benne vannak a BAN listában csak még nem aktív a szűrés arra a pár emberre.(ez nem teljesen saját gondolat volt, reggel egy usa srác írt hasonló gondolatot.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
wopi
aktív tag
Felleltem egy régi külső, USB-s HDD-t. Tesztelés alapján teljesen jónak tűnik. Tudom, hogy a HDD-ből csak 32 Gb-ot kezel az XBOX. Kérdésem az, hogy amikor konfigultáltam a HDD-t, akkor kiírta a box, hogy a követelmények alatt van a lemez. Ehhez képest próbáltam rátenni játékot, tökéletesen ment, minden akadás nélkül. Az írás rá átlagosan 13 Mbyte/s-el, az olvasás ha jól emlékszem 23 Mbyte/s-el ment.
Szerintetek ez elég arra, hogy GTA V menjen róla, vagy erre ne alapozzak?
-
raziel01
veterán
válasz Prof01 #18449 üzenetére
Konkrétan 1 srác-ot tudok az egész netről aki írta, hogy csak az AC3-at szedte le és konzol ban-t kapott.
Full random az egész BAN hullám.
Főleg az Oman/Bosznia miatt bannolhatnak.De pl ma elvileg senki nem kapott BAN-t.
Az is lehet, hogy várnak, hogy összegyűljön mondjuk újabb 1000 név és majd akkor adják hozzá a BAN listához. Lehet nem egyenként adogatják hozzá az embereket.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Mi ez a bannolási pánik itt a topikban?
Ha anno ingyen megszereztem az AC3-at kínai profillal, akkor azt bannolni fogják nekem?
Illetve melyik gépet bannolhatják? Amin a licenc volt, amikor megvettem? Mert most van egy új gépem, nem örülnék neki, ha ezt bannolnák.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz kovsol #18443 üzenetére
Aszem sz@rok én erre, ha most ezért banhammer lesz , tuti h innentől kezdve egy db origi gammát sem veszek...Sajnos mivel hibáztak és hagytak egy kiskaput,szerintem nekik kellene szép csendben elkullogni és hagyni nyugodtan az usereket , max a letöltött gémet kérjék meg hogy távolítsák el a meghajtóról..ha nem akkor lehetne fenyegetőzni a kitiltással...ezt így korrektnek tartanám!
-
raziel01
veterán
válasz kovsol #18443 üzenetére
Hányszor kell még leírnom, hogy nem a bannolás ellen véd ha kikapcsolod a netről?
Ha nincs netre dugva akkor offline játszhatsz tovább vígan.
Ellenben ha leszedi a netről, hogy bannolva vagy akkor soha többé nem tudsz HDD-re játékot másolni. Mehet ezerrel a lemezdarálás a meghajtóban. -
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #18442 üzenetére
Az, hogy mit csináltál a profiloddal az online van tárolva nem a gépen.
May the Force be with you!
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. fél órája Battlefield 3 alatt lefagyott az xboxom (kimerevedett a kép semmire nem reagált se xbox guide gomb semmi) újra kellett indítanom és tökéletesen működött. Ezt mi okozhatja vagy ez előfordulhat, esetleg történt már hasonló valakivel? Előre is köszönöm. Üdv.: Lineup!
[ Szerkesztve ]
-
Gabika75
csendes tag
válasz MasterMark #18433 üzenetére
Sajnos ez nem segítet rajta.
MI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
Gabika75
csendes tag
válasz MasterMark #18430 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
Gabika75
csendes tag
válasz MasterMark #18425 üzenetére
Arra pl ., hogy nem érem el az ingyenjátékot, az akcókat semmit. Fellöki az alap képernyőt és kész.
-
pzstm
titán
októberi ingyen játékokról már tudni valamit?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabika75
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, van goldom és mióta letöltötte a legújjabb frissítést azóta ennél a felhasználónál nem jónnek az ujdonságok be. A többi nem goldos felhsználómnál igen, de azzal ugye nem érek semmit. Tudnátok e valamilyen tanácsot adni ebben a dologban?
Előre is köszi GáborMI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
Romeo619
senior tag
Én csak a vegastvszedtem le meg egy street fightert meg aztvaz ascendet most fosak én is???
Igen az MMben vettem nem tudom ki kérdezte.
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #18414 üzenetére
Én most leszedtem mindent amit eddig megvettem. jaa nem, még a lego batman2 nincs lenn Holnap benyomom még a gépet letölteni, de amúgy minden lenn van 1-2demó és trial arcade játék is becsúszott még. Lehet gyorsba el kellene vernem az 5000pár száz forintnyi egyenlegemet.....Brothers-re pl.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #18414 üzenetére
Nyomd le a netet róla. Én is azt tettem.
Egyébként szánalmas, hogy úgy kell bujkálnunk a hatóság elől, mint egy warezos kutyának.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz donceleger8 #18412 üzenetére
a tplink-et
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki a routerem nem akar normálisan működni. Kipróbáltam szinte minden javítási lehetőséget, megnyitottam a szükséges portokat, mégis néha a live-ra connection failed hibaüzenetet kapok valamilyen 8-al kezdődő hibakóddal. Router áramtalanítva majd bekapcs, és minden működik újfent. Szóval valószínűleg azzal van a gond, előtte egy Asus volt, ott nem volt ilyen gond!
Szóval akkor router csere!
Tenda W268R vs Asus RT-N10LX.
Melyiket javasolnátok?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #18410 üzenetére
Nézzem az aprót, vagy bedobod majd ide a gépedet.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szabacsik
őstag
válasz bibi55 #18402 üzenetére
Ezt SG-n írták
"A múltkori bannhammernál a magyarokat 2 hét után kezdték kidobálni a kezdés után és ott se egyszerre mindenkit volt olyan ismerősöm akit 3 napra rá raktak ki mint ahogy engem és Én se az elsők között voltam."Én is abban reménykedtem, hogy csak lezajlott az előző héten, de még tart ahogy látom.
/\____/\
-
Def26
félisten
... ráadásul magát a konzolt is. Azt hittem csak a profilt.
-
raziel01
veterán
No shit.
Persze, hogy igaz.bibi55: Nem automata bannol hanem vannak erre a célra direkt munkatársak akik ezeket ellenőrzik, hogy tényleg szabálytalanságot követtél-e el. Időbe tellik.
Vagy abbahagyták vagy folyamatosan ellenőriznek mindenkit és még nincs vége a banhullámnak. -
Def26
félisten
Most olvasom gamer365.hu -n, hogy ott többeket is bannoltak. Akkor mégis igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest