Hirdetés
Aktív témák
-
Chosen
addikt
Még egy kérdés. Netes játék pontosan hogy van? Ahhoz hogy multizzak mindenképp elő kell fizetnem?
-
bwoay
nagyúr
válasz eddie17 #34408 üzenetére
picinkót kárcos lehet, igen?
oszt az nem 100, hogy láccik, fordíjja erőssen fény felé,
oszt hátha. vagy apró köpet nem kerülhetett rája?nekem volt egy PGR4, ami nem akarta az igazságot,
aztán mire vettem egy másikat, meggondolta magát a rohadék,
és máris simán felment.
gondolom a meghajtók sem egyformán tolerálják a korongokat,
mármint a rajta található hibákat.The Chos3n1:
igen, ez is egy szemétség, ezért kell jól PS3-at venni, ott ingyenes,
aztán mindenki nagyon boldog, és mosolyog.
a Silver meg minden másra jó, demokat le tudod tölteni,
üzenetek átmennek a haveroknak, filmelőzeteseket meg tudod nézni,
csak maga az online multi nem megy.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
szaszlaci
addikt
válasz 30z.Samu #34414 üzenetére
A hozzáállás szar. PC-t megveszem, játékot szintén, netet is, de a multiér nem fizetek.
Box-nál ezeket ugyan úgy megveszem olcsóbb hardverrel de drágább játékkal, a net ki van fizetve, de hogy megengedjék, hogy kapcsolódjak a multi hálózatához, fizetni kell.
Arról nem beszélve, hogy itt kevesen fognak másolt játékokkal játszani, ellenben a PC-vel, mert ott ugye nincs ban.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
30z.Samu
félisten
válasz szaszlaci #34416 üzenetére
"A hozzáállás szar. PC-t megveszem, játékot szintén, netet is, de a multiér nem fizetek."
Vedd azt figyelembe, hogy a PC-t fejleszteni kell évente, hogy elmenjenek rajta az új címek. Tegyük fel, hogy csak egy másik videó kártya kell, legyen mondjuk 25k. Akkor is jobban megéri kifizetni a Live-ot, ami 9000 Ft. Arról nem is beszélve, hogy általában nem csak videó kártyát kell fejleszteni évente a PC-ben.
Sic Parvis Magna
-
Sickboy25
addikt
válasz 30z.Samu #34418 üzenetére
Nem tudom, de nekem nem kell évente videokártyát cserélnem, hogy elmenjenek az új játékok! Tökéletesen megy rajt minden aminek kell! Az adatlapomnál láthatod is és még mindig szuper!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Def26
félisten
válasz szaszlaci #34416 üzenetére
Azt is nézd azért, hogy maga a Live! az egy szolgáltatás, ami nem ingyenes. Egy komplett, tökéletesen felépített rendszert kapsz a pénzedért ami teljes mértékben kiszolgál azon a téren ami az Xbox -hoz kötődik. Átláthatóan összerakott az egész rendszer ahol még a leghülyébb is megtalálja azt amit akar.
Gyors szerverek szolgálnak ki a nap 24 órájában, rengetek letölthető extra tartalom ami után nem kell különösebben keresgélned. Szvsz egy jó rendszer. Nah, ezt kapod 800Ft -ért havonta.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
szaszlaci
addikt
Na de a szerverek miből vannak fenntertva? Ugyan abból, mint a PC-s játékoké: a játékok eladásából. És ott is van rá pénz, pedig hányan játszanak másolt játékkal?
Nem a hardvare eladásából van fenntertva, szóval marad a játék. Az meg box-nál nem gyenge felárral megy.
És ne feledjük, van silver, ami ingyenes, futnak a szerverek hozzá, vagyis én csaupán a multi lehetőségéért adok pénzt, hogy megengedjék az embereknek, hogy egymással játszhassanak. És ezért fizet mindenki egy harmadik személynek. Ez undorító.
De mondom, nem egy megfizethetetlen összeg, csak hát ellenszenves. De ez csak az én véleményem, nem kell neked is így látnod!
Oprendszer meg más Gebriel, hisz az nyújt még egyet s mást!
Akkor egyenlítésnek ott vannak a sorozatos tönkremenetelek.[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
heihachi
addikt
válasz Chosen #34430 üzenetére
Vedd úgy, hogy azért kell érte fizetni, hogy a sok kis hülye 6-14 éves pöcs (aki fiatalabb és értelmes, az vegye azt felső határnak), ne tudjon becsatlakozni a multiba, csak ha kisír még pár ezrest apuból meg anyuból, az meg hál' Istennek nem mindnek megy. Aki meg felnőtt értelmes ember, annak nem gond a fizetéséből ezt kiszurkolni (havi két doboz cigivel kevesebbet szív pl.). Ezzel ha maradéktalanul nem is, de nagyjából sikerül azt elérni, hogy amikor felmegyek live-ra, akkor többnyire értelmes magyar emberekkel találkozom, és nem sivító hangú 10 évesek kurvaanyáznak, mint pl a cs-ben.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
eddie17
addikt
Igen eredeti. Nekem meg még nincs meg egy éve sem De ez azóta fent áll amióta működik a felmásolgatós móka.
bwoay: Fény felé tartva sem látszik deformáció ama lemezen melyet boxba téve isteni félszimálor jellegű virtuális motorbőgést kapunk. Köpet lehetetlen, nem szokásom lemezbe arcomat nézni miközben tüsszentek,
Lényeg a lényeg ott valami nem kerek. Minden más felmegy. A CoD3 is, amin viszont ott vannak a hajszálkarcok.heihachi: és nem sivító hangú 10 évesek kurvaanyáznak, mint pl a cs-ben.
Hát sajnos nagy a higítási aránya a live-ot használóknak. Volt egy-kétszer amikor bepilláztam, hogy mit emlegeti egy cérnahangú édesanyám munkakörét...[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
szaszlaci
addikt
Csak nekem újdonság?
Fable 3
A zene és a hangulat a második részhez hasonlóan páratlan már ebben az előzetesben is!■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
RockHaRD
addikt
Hali. Melyik a legjobb kormány, amit jelenleg lehet kapni box-hoz? :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest