Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
screwdriver
üzenetére
Úgy hogy le a kalappal a karid elött, húzhatóság tekintetében
Azért közben kiderült, hogy ez így nem full stabil, kb. 10 perc TR:Legend (demo) után kifagyott (70 fok körül): tkp. az ATT tesztje is vmi 604-nél makkant meg, szóval talán egy kicsit bátor dolog volt 600-on próbálni.
De egy 3Dmark05 erejéig ment.
de a 2ns-os ram 518-nál már hibázott, szintén gyári hűtéssel
Gyárliag van egyáltalán rajtuk hűtés?
Amúgy lehet, hogy nekem is a RAM miatt dobta el magát, mert a GPU hibát talán a VPU recovery elkapta volna... Lehet, hogy megpróbálom 600/560-on, nem jöhet rosszul kitapasztalni, hogy hol a vége.
nem tudtam jó áron megszerezni
Én úgy éreztem januárban, hogy jó áron szerztem (55K), uis szinte zsír új volt, minden cuccával, de már Silencerrel, kiskergarival, aztán ki tudja: most már biztos olcsóbban is futnak itt a PH!-n, de az AGP-sek vagy drágák, vagy nem is nagyon vannak, és nem is igen lesznek, és különbenis már 2 hónapja hiba nélkül használom, ami nem hátrány + megy is, mint a meszes.
(Kivéve a +4 pipe.
) Ja meg, hogy kijött ez a TR:Legend, látszik, hogy a ''next gen'' már eléggé ellépett, bár kétségkívül a játék nextgen opcióját engedélyezve még egy X1900XTX-et is megfektet, szóval nem tudom, mire írták: mezei grafikával azért elszalad az X800-on 1024-ben, de az AA-ról már kb. lemondhatok, stb. Nemt'om egy XT segítene-e ezen, de simán meglehet, hogy nem, szóval most már tényleg ''necces'' az AGP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- ASUS notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De egy 3Dmark05 erejéig ment.
Amúgy lehet, hogy nekem is a RAM miatt dobta el magát, mert a GPU hibát talán a VPU recovery elkapta volna... Lehet, hogy megpróbálom 600/560-on, nem jöhet rosszul kitapasztalni, hogy hol a vége.
(Kivéve a +4 pipe.
)