Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz screwdriver #402 üzenetére

Úgy hogy le a kalappal a karid elött, húzhatóság tekintetében
    Azért közben kiderült, hogy ez így nem full stabil, kb. 10 perc TR:Legend (demo) után kifagyott (70 fok körül): tkp. az ATT tesztje is vmi 604-nél makkant meg, szóval talán egy kicsit bátor dolog volt 600-on próbálni.:D De egy 3Dmark05 erejéig ment.

de a 2ns-os ram 518-nál már hibázott, szintén gyári hűtéssel
    Gyárliag van egyáltalán rajtuk hűtés?:F Amúgy lehet, hogy nekem is a RAM miatt dobta el magát, mert a GPU hibát talán a VPU recovery elkapta volna... Lehet, hogy megpróbálom 600/560-on, nem jöhet rosszul kitapasztalni, hogy hol a vége.:))

nem tudtam jó áron megszerezni
    Én úgy éreztem januárban, hogy jó áron szerztem (55K), uis szinte zsír új volt, minden cuccával, de már Silencerrel, kiskergarival, aztán ki tudja: most már biztos olcsóbban is futnak itt a PH!-n, de az AGP-sek vagy drágák, vagy nem is nagyon vannak, és nem is igen lesznek, és különbenis már 2 hónapja hiba nélkül használom, ami nem hátrány + megy is, mint a meszes.:R (Kivéve a +4 pipe.:DDD) Ja meg, hogy kijött ez a TR:Legend, látszik, hogy a ''next gen'' már eléggé ellépett, bár kétségkívül a játék nextgen opcióját engedélyezve még egy X1900XTX-et is megfektet, szóval nem tudom, mire írták: mezei grafikával azért elszalad az X800-on 1024-ben, de az AA-ról már kb. lemondhatok, stb. Nemt'om egy XT segítene-e ezen, de simán meglehet, hogy nem, szóval most már tényleg ''necces'' az AGP.:(

Új hozzászólás Aktív témák