Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
screwdriver
üzenetére
Úgy hogy le a kalappal a karid elött, húzhatóság tekintetében
Azért közben kiderült, hogy ez így nem full stabil, kb. 10 perc TR:Legend (demo) után kifagyott (70 fok körül): tkp. az ATT tesztje is vmi 604-nél makkant meg, szóval talán egy kicsit bátor dolog volt 600-on próbálni.
De egy 3Dmark05 erejéig ment.
de a 2ns-os ram 518-nál már hibázott, szintén gyári hűtéssel
Gyárliag van egyáltalán rajtuk hűtés?
Amúgy lehet, hogy nekem is a RAM miatt dobta el magát, mert a GPU hibát talán a VPU recovery elkapta volna... Lehet, hogy megpróbálom 600/560-on, nem jöhet rosszul kitapasztalni, hogy hol a vége.
nem tudtam jó áron megszerezni
Én úgy éreztem januárban, hogy jó áron szerztem (55K), uis szinte zsír új volt, minden cuccával, de már Silencerrel, kiskergarival, aztán ki tudja: most már biztos olcsóbban is futnak itt a PH!-n, de az AGP-sek vagy drágák, vagy nem is nagyon vannak, és nem is igen lesznek, és különbenis már 2 hónapja hiba nélkül használom, ami nem hátrány + megy is, mint a meszes.
(Kivéve a +4 pipe.
) Ja meg, hogy kijött ez a TR:Legend, látszik, hogy a ''next gen'' már eléggé ellépett, bár kétségkívül a játék nextgen opcióját engedélyezve még egy X1900XTX-et is megfektet, szóval nem tudom, mire írták: mezei grafikával azért elszalad az X800-on 1024-ben, de az AA-ról már kb. lemondhatok, stb. Nemt'om egy XT segítene-e ezen, de simán meglehet, hogy nem, szóval most már tényleg ''necces'' az AGP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De egy 3Dmark05 erejéig ment.
Amúgy lehet, hogy nekem is a RAM miatt dobta el magát, mert a GPU hibát talán a VPU recovery elkapta volna... Lehet, hogy megpróbálom 600/560-on, nem jöhet rosszul kitapasztalni, hogy hol a vége.
(Kivéve a +4 pipe.
)