Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Van elég csapatom meg karakterem szó se róla de azokkal van is kedvem játszani így vegyesen tartalomtól meg kedvtől függően.
Viszont csak azért nem fogom egy karira elcseszni a pulljaimat meg az alapanyagaim mert, hogy annyira jó jelenleg a játékban hogy szinte kötelező end game szinten..Én most elkezdtem próbálgatni kiszedni +1 darabot Shorekeeper-ből inkább mert Iuno ugyan tetszik mint karakter de a jelenlegi Aero csapatom is bőven elég nekem egyenlőre azt majd inkább megpróbálom talán amikor rerun lesz.
S1 es Shorekeeper viszont elég nagy kényelmi fejlesztés lenne nekem mert én nem vagyok az a fullos tryhard Wuwa játékos aki tökéletes rotációkat csinál és sokszor mire oda jutok, hogy robbantani tudnám a stellar realmet már lejárt.
's1 meg adna +10 secet vagy mennyit'Ha meg bukom és nem lesz meg legalább építem a pityt a következő karira ami kelleni fog.

Augustat én amúgy nem akarom Mortefivel használni mert egyszerűen nem tetszik és így inkább leporolom Yinlint mert őt viszont akarom használni még ha nem is olyan erős opció de mint mondtam nem az miatt játszom a játékot, hogy minden fullos meg tökéletes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
's1 meg adna +10 secet vagy mennyit'