- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Arnold2 #43894 üzenetére
Kettőnk közül szerintem én voltam a kultúráltabb, ugyanis én csak leírtam a véleményemet.
Te próbálsz okítani engem a magas lóról, meg megmondani, hogy akkor ne játsszak a játékkal, én nem tettem ilyet.
Nem írtam hogy szar az egész játék, és nem vagyok beképzelt. Leírtam amit gondolok és kész. Ez egy fórum, megteheti az is akinek negatív a véleménye.
Nem írtam azt sem, hogy könnyebb lett az egész játék, vagy könnyebb egy-egy bosst megölni, nekem maga a játékmenet van már túlzottan leegyszerűsítve az én véleményem szerint. Sok dolog nincs már benne, ami szerintem fun volt, és ami az R egy részét adta az RPG-ből, de helyette a futószalag hentelés felé mozdult el a dolog.
Mindezt úgy írom hogy rég nincs annyi időm játszani mint anno, szóval örülnöm kellene, hogy kevesebb játékidővel is láthatom az end contentet.
Üres mondatokat meg szerintem felesleges puffogtatni, hogy ezzel neked (és a többségnek - akik nevében ugye nem beszélhetsz) teszek szívességet, mert az hogy én játszom vagy nem az semmiben sem érint téged,
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest