- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Whysperer #65465 üzenetére
Köszi az infót, akkor felnézek a Ragnaros-ra.
Stílusra? Lineage-ben tankoztam főleg, volt 4 különböző is, azokkal toltam nagyrészt, meg mage-ekkel.
Aionban viszont SpiritMaster-eztem, ami kvázi egy summoner volt sok CC-vel meg DoT-al, illetve Bard-oztam, ami egy elég hibrid valami volt erős self-heallel, manatöltéssel, ranged dps-el, és tűrhető CC-kkel.@Hunner:
Köszi, ezt nem tudtam, hogy már lehet instant DK-t kreálni, akkor lehet, hoyg meglesem@tepenzed:
Igen, olvastam, hogy kapok egyet, viszont úgy vagyok vele, hogy full új játék, szeretném legalább az első karit az elejétől végig húzni, mert nagyon érdekel ennek a játéknak a lore-ja
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest