- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
gabranek #31067 üzenetére
Pedig ott van a beállításoknál. De emlékeim szerint annyi a trükk benne, hogy be kell gépelni pontosan a spell nevét. Amugy mostanában több healertől is hallottam, hogy Clique addont használnak Griddel. (bár nekem ez a verzió nagyon nem jött be, főleg mivelhogy nekem a Grid bugosodott, és 10fősnél is annyi helyet foglalt el a képernyőből mintha 25fősben lennék)
@Cathfaern Köszi a választ. Alapvetően azért vannak hites itemeim, mert a többi statban jobbak voltak mint az előzők. Ezek szerint csak puszta véletlen ez a magas hit. Természetesen a későbbiekben ha esik értelmes item, akkor egy darabig a hit értékét nem veszem számításba.
@LucifeI2 Ha ez így van, akkor ez valami új. Legalábbis a palám anno így lett 60, szóval biztos hogy lehetett 60 szintet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest