Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz FefeeX #16069 üzenetére

TourGuide főoldaláról:

Automatic mapping of coordinates with TomTom or Cartographer

Note: Cartographer is not officially supported, only TomTom is… so if you have Carto issues, don’t expect me to fix them.

Nekem TomTommal megy is gond nélkül.

MOD: tévedtem, nem használtam, mert nem jött be, csak épp ránéztem, most néztem meg újra, csak az npc-k helyét jelöli, ha ölni vagy csinálni kéne valamit azt már nem.
    Amúgy sajnos nem nagyon lehet alternatívának nevezni a qh-hoz képest. Ez, mint a nevében is benne van, guide szerű, szóval egy teljesen kezdőnek jó lehet, de olyannak, aki nem először látja azeroth világát, inkább zavaró, hogy ragaszkodik az őáltala jónak tartott sorrendhez. QH-ban épp az a jó szerintem, hogy felvesz az ember 6 rahedli questet, a qh szépen kirakja a térképre az összeset, próbált valami útvonalat is tervezni (amit szentírásnak kár venni, mivel domborzatot nem veszi figyelembe, de) ami teljesen jó kiindulásnak, s ment közben szépen látja az ember, hogy mi van a környéken, hogyan érdemes ölnie, csinálnia a dolgát.
    Amúgy teljesítmény gondokra, illetve "ugrálásra" is megoldás, ha a leveszi az ember 10 vagy 20%-ra a qh-t ( /qh perf parancs).

Új hozzászólás Aktív témák