Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3280) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Juni Gyuri jelenti:

Szlovákiában az első szabadedzésen a középmezőnyben végzett Michelisz a Hondával, a másik két gyári autó az elejében. Ez még jó is lenne, ha végre megoldódna, hogy valami más gyulladjon már ki az autónk helyett.

Ennek ellenére bíztatónak tűnt a helyzet, mert végre csak azzal kellett volna foglalkozni, hogy állítsuk az autót. Hamar kiderült, hogy merre lenne tovább, a közvetítés képein jól kivehető volt, hogy csak a mi autónk hátulja emelkedik el az erősebb kanyarokban, ami egyben azt is jelenti, hogy, ami hátul magasan van, annak az eleje elöl bele is érhet a gumiba, ez sem segít sokat. Igen, de ez valójában csak egy állítás, ami segít ezen a problémán.

A tűzeset megint a kipufogó felfüggesztése miatt történt, pedig minden úgy lett összerakva, ahogy kérték. Sőt, ez a Mester és Monteiro Civicjét is érinti, de az övék valahogy nem kap lángra, de a probléma ott is adott, időzített bomba mind a három autó alatt ketyeg. Hát, igen, a kipufogó az meleg, de ez nem lehetett újdonság a tervezőknek.

Ha ezen túllendülünk, akkor végre figyelhetünk a beállításokra. Hogy ez ma hoz e végre eredményt, azt egy pár óra múlva megtudjuk, de addig még van egy szabadedzés.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.