Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3501) Integra válasza N€T0X|N (#3497) üzenetére


Integra
titán

Nézem a visszajatszasokat és szerintem sajnos de, muller az isten tudja csak mit akart ott és hogyan.. Megússza ezt is..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#3502) Petya25 válasza Integra (#3501) üzenetére


Petya25
addikt

Vártam én is, hogy mikor jön már egy áthajtásos, de semmi, pofátlanság.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#3503) Bozso68


Bozso68
senior tag

Megint elment a műszerfal, meg szivárgott a benzin... 4 kört így ment le a végén.

(#3504) IreN!CuS válasza Motion_Blur (#3498) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Lent a diplomás rendőrök nem engedték az "oldalról" érkezőket csak a fentről jövőket, mi is álltunk 30 percet mire leértünk a kútig ahol is álltunk még vagy 15 percet mert a jó magyar rendőr tudomást sem vett arról ,hogy ott is van pár száz/ezer autó....aztán az egyik terelős emberke felvilágosította.... :U hungarikum :) Csoda,hogy nem állították elő :DDD

Hangulat jó volt bármerre is jártunk!

Grat Norbinak és Zengőéknek is! :K

Autogram osztásról pont lekéstünk közvetlenül előttünk mondták be hogy vége...kár érte,,,

Szerk .: Azt a kiállított wtcc-s Hondát mennyire nem a 110 kg emberekre tervezték :D Naivan azt hittem simán beférek aztán meglepődtem :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3505) Sandormaster


Sandormaster
aktív tag

Hát nagy élmény volt idén is! :))
Jó ez a második hely meg a 8. is, voltak izgalmak rendesen, ami viszont kritikán aluli volt az a betétfutamok minősége... :((( Ki a pélót érdekel ahogy Sebestyén Balázs egy Autókereskedés reklámjaként végigmegy egy mercivel gyökkettővel a hungaroringen?! A Speed Euroseries vagy mifene megint vicc volt, 60 perc pötyögés 6 autóval, a végén a fánkozás mentette meg az egészet...
Hazajutást meg már megtanultam, hogy leintés pillanatában egy utolsó tapsot dobva Norbinak sprintelni a kocsihoz majd padlógáz, ha egy percet is csúszol bennragadsz a dugóban és 1,5 órát égetheted a benzint araszolva :D
Szerk.: a hullámzás jó ötlet volt...csak visszafelé sose jött :D

[ Szerkesztve ]

(#3506) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Mi fél órája értünk haza (130km), pedig 15:30-kor indultunk a parkoló :F :Y ból, laza 1,5óra alatt már el is hagytuk Kerepest... :D

[ Szerkesztve ]

(#3507) proof88 válasza Sandormaster (#3505) üzenetére


proof88
addikt

hát igen, a betétfutamokkal volt probléma ... WTCC és AutoGP okés volt, mint mindig. De a Speed Euroseries-re miért csak 6 kocsival jöttek? Néztem a hivatalos oldalon tavalyi futam képeket, bőven többen voltak! Hova lettek? Amúgy a másik probléma, hogy tavaly volt Formula Abarth is meg Italian Formula 3 is. Meg a Lotus Ladies ami olyan amilyen, de inkább azt nézem mint a VIP akármit! Ráadásul csak 2 kapu volt nyitva, nem is a bejutás volt a probléma, hanem hogy gyakorlatilag ez az embertömeg, ami volt, csak a célegyenesre volt korlátozva. Másik tribünökre nem is lehetett menni. Értem én hogy tavaly kevesebben voltak, de legalább vasárnapra megnyithatták volna még az átjárást egyéb tribünökhöz. Persze tudom hogy akkor több biztonságis kell meg ilyenek, na de na. Amúgy meg már nem azért, de ha ezen a mostani WTCC rendezvényen ennyire hering fíling volt, és a női wc-knél km-es sorok álltak, akkor mégis milyen infrastruktúrával oldották meg régen ezt?!

(#3508) IreN!CuS válasza proof88 (#3507) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Ami engem baromira zavart ,hogy a Gold5 zárva volt pedig már tavaly F1-alatt is ültek ott....most miért nem lehetett kinyitni.....Előttünk mentek a gpticketshop srácok ők is csodálkoztak ,hogy ez milyen szervezés :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3509) proof88 válasza IreN!CuS (#3508) üzenetére


proof88
addikt

azt már tavaly használták?! én ezt nem tudtam mert nem voltam f1-en. Én azt hittem hogy még mindig nincs kész. Ugyanis hátul most ha megnézted, nem is érték el a talajt a hátsó tartó oszlopok vagy mik. Én azt hittem hogy szimplán még mindig nics kész! Amúgy én is azt hittem hogy már kész lesz a tribün wtcc-re!

amúgy kíváncsi vagyok a hivatalos számokra hogy hányan voltak, mert ma tömve voltak a megnyitott lelátók. A versenyzők biztos élvezték a közönséget. Norbi főleg, meg biztos Coronel is, Thompsonnak is tapsoltunk még tegnap is, mikor utolsó mp-ben kezdte meg a körét. Sőt ma igazából mindenki kapott tapsot, persze Norbi a legnagyobbat. De mindenki nagyon örült, mikor Coronel előzött. Nagyon szimpatikus figura, most is megnéztem a videóját. Sajnálom hogy Menu máshol versenyez már.

[ Szerkesztve ]

(#3510) IreN!CuS válasza proof88 (#3509) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nekem úgy rémlik már nyitva volt tavaly F1 alatt is....aztán lehet még sem :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3511) quby válasza IreN!CuS (#3510) üzenetére


quby
őstag

akkor neküknk baromi szerencsénk volt? A bejárati Mol-nál álltunk és kb 10 perc alatt kijutottunk. Bár fel kanyarodtunk az aquapark felé. 200m földút érintésével 20 percen belül isaszegen voltam... :U :C
Grat Norbinak!!!

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#3512) Motion_Blur válasza Sandormaster (#3505) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Jah, elég gáz volt amikor a celebek felálltak a dobogóra és a hangos beszélőn magát éltette az emberke... a kutyát se érdekelte. De azért megkapták rendesen ("legalább íven mennél a k*rva any*dat", stb :DDD)

AutoGP adta a hangélményt, a WTCC az izgalmakat. Norbin kívül szerintem mindenki Coronelt éltette, elképesztő hogy mennyire gyönyörűen autózik a BMW-vel :R

Két negatívum volt nekem: az egyik a parkolás, amit nem is részletezek... a másik meg a mindent beterítő sörszag.. komolyan mondom az emberek fele szerintem KO volt és gumi+benya keverék helyett sörszag járta át a tribünöket. Nálam a beb*szás nem összeegyeztethető a sporttal, főleg hogy a bunkó parasztok természetesen elkezdtek ordítani, káromkodni stb. Ilyen szempontból nagyon sok tahó volt. De önmagában a tömeg ismét jól mutatott, és jó hangultatot biztosított :K

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3513) Sandormaster válasza Motion_Blur (#3512) üzenetére


Sandormaster
aktív tag

Ilyen látogatottság, hangulat mellett én azon csodálkozom hogy nem gondolkodtak még el azon a WTCC fejesei hogy két futam legyen nálunk egy évadban, mondjuk így az elején meg egy augusztus vége szeptember elején WSR-el karöltve.

(#3514) madmike


madmike
őstag

Valaki árulja el, hogy mi volt az a gumiszerü lap amit a két seprőkocsi utáni pickup huzott? Nem fogok tudni aludni, ha nem tudom meg :D

"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan

(#3515) Motion_Blur válasza madmike (#3514) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Akkor már ketten vagyunk :DDD látszólag semmi haszna nem volt :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3516) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Négy körrel a vége előtt, Norbi megszokott üzenete érkezett.:

- Megint érzem a benzinszagot, jön be az üzemanyag! Nem hiszem el!
- Bírd ki, valahogy négy kör van!
- Ok, de elment a műszerfal is!
- Megszoktuk, nyomd a gázt!

[link]

:DDD - jól jön majd a kétnapos teszt :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3517) t1 válasza Motion_Blur (#3515) üzenetére


t1
addikt

Mi is ezen agyaltunk :)

Itt egy röpke videó :[link]

(#3518) raczger


raczger
őstag

Jó hétvége volt, Norbi szépen ment az első versenyen, végig tapadt Müllerre. Az autóból sajnos pont az a kis plusz hiányzott az előzéshez. Második futam káosz volt, célegyenesre ráfordító kanyarnál voltam ma, onnan sokat nem lehetett látni, ugyanis az ott lévő kivetítő nem üzemelt/tönkrement.

A rendezőségnak sajnos egy fekete pontot én is kiosztok, ott volt elrontva, hogy kevés jó betétfutam volt, emiatt a wtcc-vel ért véget ma a nap, egyszerre lódult meg a tömeg, mi is álltunk valahol fent egy órát, mire el tudtunk indulni valamerre.

Mai képadag tőlem :)

Idén is sikerült leégnem :DDD

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#3519) Motion_Blur válasza raczger (#3518) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ismét nagyon szépek a képeid :R

Milyen obikat használtál?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3520) rocket


rocket
nagyúr

Iden a betetfutamok nagyon szegenyesre sikeredtek.

Latom a haza jutasra sokan panaszkodtok, aki a MOL altal szponzoralt buszokkal akart volna haza jutni az is remalomba csoppent.

20 perccel a 2. WTCC futam utan ertunk oda, kb. 800 ember allt a parkolonal buszra varva, busz sehol, aztan par perc mulva jott egy darab busz, felfertek kb. 60-an, ugy lokdosodtek egymast mintha metroban lennenek es menekulni kene a halalos fust elol.
HEV lett volna a menekulo utvonal, de az onnan kb. 70 perc seta, ahoz mar senkinek nem volt kedve, helyi jarat Mogyorodrol eselytelen, szoval a kitudja meddig tarto varakozas lett volna, ha nagy nehezen nem sikerul szerezni egy taxist aki emberi arban elvitt minket.
Pestre tarto autozas kozben 2 darab MOL-os buszt lattam az M3-ason menni a Hungaroring iranyaba.

Tavaly nem kellett varni, tobb busz allt a parkoloban.
Nem ertem miert nem kepesek felmerni mondjuk reggel 7 es delutan 2 kozott kiszalitott emberek mennyisegebol, hogy mennyi busz kelhet a haza szallitasukhoz, es ha kell riadoztassanak parat, penze biztos lenne hozza a MOL-nak, mert ez igy nekik inkabb negativ reklam lett.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#3521) t1 válasza Motion_Blur (#3512) üzenetére


t1
addikt

Igen a parkolás botrányos volt,(a gazt nem lehetett lenyírni) és röpke 2 óra kellet, hogy leengedjenek minket a parkolóból. Ami még nem tetszett, hogy a 2. futamon a célegyenes utáni kanyarnál ültünk és fullosan televolt a lelátó de még 500 ember felpréselődött, komolyan aggódtam, hogy kibírja-e nem hiszem, hogy ennyire tervezték őket és nem figyelte senki mennyi ember van fent. Amúgy maga a WTCC futamok nekem tetszettek, meg maga az egész hangulat is a betét futamok nem jöttek be, összességében örülök, hogy ide is kijutottam :R

(#3522) albert8


albert8
addikt

Szerintem is nagyon nagy élmény volt. Nekem ez volt az első látogatásom, de nem csalódtam, főleg amikor a boxokba laviroztam a kocsik közt, hang nagyon ott volt főleg a GP kocsiké, csajok is. Bár a paddock rész elég keskeny volt és nekem sem sikerült versenyzőtöl szerezni szignót, viszont Zengő kapitányt elkaptam és tőle kaptam is. Nagyon közvetlen és kedves volt, bár sietnie kellett. Jövőre tuti megyek, de jó lenne VIP jeggyel.

Gold 5 azért volt lezárva, ha minden igaz, mert nem volt elég biztonságos, vagy mi. Alámosta az eső.

Motion: G4-en kerestelek, de nem láttam a nagy tetkót. :D
Mellesleg én most értem haza. :DDD

[ Szerkesztve ]

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#3523) Motion_Blur válasza t1 (#3521) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Eddig szinte kizárólag Gold4-en voltunk mi is, de mire ma kiértünk (10 óra körül) már fullon volt, így inkább elsétáltunk a célegyenes elejére és helyet foglaltunk a 9-es rajtkockával egy vonalban :D elképesztő volt a hangorkán ami a SuperGoldról és a Gold4-ről szépen elgyűrűzött odáig is :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3524) madmike válasza albert8 (#3522) üzenetére


madmike
őstag

Nekem Norbitól fotóm is lett. Tarquinit is sikerült elkapnom a kamionjánál. Én voltam lehet hogy az utso akinek szignózott mielött összetörte magát.

"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan

(#3525) proof88 válasza madmike (#3524) üzenetére


proof88
addikt

amit linkeltél képet azt nem tudjuk megnézni. rakd publikusra vagy közvetlenül a jpg-t linkeld!

(#3526) raczger válasza Motion_Blur (#3519) üzenetére


raczger
őstag

Canon 70-200 F4 L-et használtam.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#3527) ruti


ruti
Közösségépítő

a ma hajnali Külső Váci úti "Nagy Futamból" _természetesen_ Norbi került ki győztesen, kívülről elbújt 60-nal a sátáni 666-os
:)

amúgy mellé mentem, dudadudaduda, integetés...rapid randi volt :DDD

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#3528) IreN!CuS válasza Motion_Blur (#3523) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Az már reggel fél 9 körül fullon volt (alsóbb székeken volt még pár hely de az "semmi")

Mi WTCC Warm Up Super Gold , után AutoGP Paddoch Terasz majd WTCC első futam Gold 1 pódiummal szembe majd a 2. futam Supergold a meleg miatt.Kicsit sok volt a mászkálás de így sokat is láttunk :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3529) ruti


ruti
Közösségépítő

akkor én is a vasárnapról:

korán reggel már két sorban engedtek felfelé, egyik sávot a benzinkúttól jobbra fel, az erdőbe parkoltatták (szombaton ott álltunk), a másikat meg tovább felfelé a 8-7 kapuk felé, a hegytető utáni völgybe, be a szántóra...kifelé jövet nem hittünk a szemünknek, a fél szántóföld tele autóval, fölfele meg ment a küzdelem, mert a poros-csúszós füvön egyesek elkapartak ;]
a kalandorok meg lentről, vízszintesről indulva lendületből akartak felmászni a hegyoldalon, hááát voltak szituk...
ja, persze az M3 felé esélytelen lett volna elindulni, mert most is ott állnánk, ezért át a szántóföld, dűlőút, Csömör, és M0.
A dűlőúton ment a verseny, iszonyat porolás, előzgetés...igazi Eat My Dust :)

na, szóval a Gold4-en a Warm Up előtt 2 perccel foglaltuk el a perfect helyünket, kivetítővel szemben, középmagasan

aki ott volt, tudja, hol voltak a "Hullámozzatok" Borsodi fiúk a 2. futamon, pont mögöttük pár sorral ültünk,
és tényleg nem jött visszafelé a hullám, vagy kétirányba indult középről :N

A paddock-ba én is úgy éltem meg, hogy pont előttem zárják a kordont, és nem engedtek be az autogramosztó asztalokhoz...hiába beszéltem a security-s embernek, azt hajtogatta, Norbi már rég nincs itt...mondom: ember, még bent van 10 versenyző, bemennék...de nem engedett át :(((
amúgy a paddock tömegnyomor volt akkor, du. visszamentem, akkor meg lézengtek az emberek, igaz akkor már pilótával nem találkozhattál

egyébként a Zengő Zoli-TC-Nash interjúztatás pont előttem zajlott, pont oda sodort a tömeg, velük szembe álltam az első sorban

a betétfutamokban azért a GP mellett lehetett volna még valami érdekesebb, reméljük jövőre ez alá nem süllyed a betétfutamok színvonala... :F

a versenyek jók voltak, Coronel nem viccelt, ezért szeretjük :K

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#3530) Ventur@


Ventur@
senior tag

Üdv!

Emberek! Ismét megmutattuk, hogy kell szurkolni. Valami fergeteges volt a helyszinen az egész. Eddig mindegyik WTCC-s magyar futamon kint voltam, de már várom a jövő májust.

Nem akarok regényt írni, mert annyi élménnyel lettem gazdagabb, hogy az hihetetlen, ezért csak párat írok:

Mi már szombaton kimentünk barátaimmal és pont ez első bemelegítés elejére értünk oda. Azok a hangok, te jóég :) . Hondák messze a legszebben muzsikáltak és hátúl meg olyan disznópörzsölőjük volt párszor, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Érdekes, hogy tavaly a BMW-éknek nem volt ennyire karcos hangjuk, de isteni zenét küldtek. Bemelegítő után irány a paddock. KW-s csajokkal fotózás :DDD . Aki volt szombaton a paddockban az tudja miről beszélek ;) . 2. bemelegítő előtt besettenkedtünk a boxba és az összes autót, nagyjából 1-2 méterről fotóztuk. De az egyik legnagyobb, ami történt:

Csattogunk a boxba rendesen, lőjük a képeket meg minden, erre látjuk Coronel kijön a boxuk elé, valami kék bizbaszt letesz maga alá, elő a tablet, meg teló és nyomogatja. Haverom odament hozzá, hogy egy-két fotót, ha lehet, meg csevej és mondta, hogy: no problem, csak nyugodtam. Beszéltünk vele megint egy jó 10 percet és ezután jött a legnagyobb. Beszélgetés:

Haverom - Coronel! Sok szerencsét holnapra!
Coronel - Köszi, de nincs szükségem szerencsére (vigyorog)!
Coronel - Csak két dologra van szükségem: Pénzre és szexre (hangosan röhög)!

Itt feküdtünk meg mi is. Annyira röhögött Coronel is, hogy az kész volt :DDD . Tavaly is alkotott a BMW-s Isten, de ez az idei odatett még egy lapáttal.

Na bocs srácok, ha hosszú lett, de ezt el kellett mesélnem, mert eszméletlen volt :) . Van még millió egy élmény, de tényleg nem akarok regényt írni :) .

Jövőre, veletek, ugyanitt! Már vágom a centiket :C !

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#3531) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Gábor Wéber

Jobbulást Gabrielének, de erről Müller nem tehetett, már szinte a fűvön volt a mögötte jövő Norbival együtt. Ugyan Laci itt azt mondja, hogy ezért büntetés jár, de végül nem is vizsgálták érte.

Tipikus versenybaleset, majdnem ugyanez történik előttük Coronellel és Chiltonnal is, miközben az előttük fordulók a normál íven, sokkal feljebb vannak.

"Sajnos" teljesen igaza van, ezt most nem lehet Müller számlájára írni.

raczger: köszi, látszott a képeket hogy ez bizony L-es :R :D

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3532) [CS]Blade2 válasza Motion_Blur (#3516) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Azt írja a kommenteknél valaki, hogy a Honda törölte a tesztet.

(#3533) Integra válasza [CS]Blade2 (#3532) üzenetére


Integra
titán

norbi autóján túl nincsen mivel tesztelni :DDD és norbi autóján is kell ezt-azt javítani, kétlem, hogy az ő autóját hozzák elsőnek rendbe, hogy tesztelhessen.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#3534) Cobb válasza [CS]Blade2 (#3532) üzenetére


Cobb
tag

Így van. Törölve lett Tarquini balesete miatt...! :(
Ezt már tegnap este bemondták a híradóban az m1-en.

Azért Norbinak jó lett volna pár kör teszt...!

[ Szerkesztve ]

performance, cool and quiet

(#3535) Motion_Blur válasza Cobb (#3534) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Nem tudtam higgyek-e a híreknek, mert tegnap még borda-törés is volt az öregnél, aztán mégse.. :)

Még mindig nem tudják hogy mitől indul meg a benzin (általában a második futam végén) + elmegy a műszerfal is. Ezt kéne kitesztelni egy tartósabb körözéssel, mert nagyon más gond szerencsére nincs :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3536) Cobb válasza Motion_Blur (#3535) üzenetére


Cobb
tag

Palik megmondaná mi ott a probléma...! :D :D

performance, cool and quiet

(#3537) [CS]Blade2 válasza Cobb (#3536) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

"Gyuszi, EZ váltó!" :D

[ Szerkesztve ]

(#3538) Motion_Blur válasza [CS]Blade2 (#3537) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Vagy hidraulika? :DDD

Valami ilyesmi várható a Seat-tól 2014-re :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3539) mephi666 válasza [CS]Blade2 (#3537) üzenetére


mephi666
nagyúr

vagy, ha felhívnák a kofidiszes szerelőt, azonnal megmondaná, hogy "ez bizony hidrotőke" :DDD ...vagy fluxuskondenzátor

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3540) Frenky89 válasza Motion_Blur (#3538) üzenetére


Frenky89
őstag

Lehet már tudni valami konkrétat is a 2014-es változtatásokról a szállingózó pletykákon kívül (pl. szélesebb gumi, szélesebb kasztni)?

(#3541) [CS]Blade2 válasza Motion_Blur (#3538) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Dávid "elfogyott az üzemanyaga" Sándort kellene megkérdezni, az üzemanyagok terén ő a szagértő. :D

Egyébként ezek a hibák maguktól nem javulnak meg, innen már biztos, hogy megvan, hogy hol megy szét. Most meglesz, hogy ugyanott ment-e szét, és ha igen, akkor onnan már talán le tudják szűkíteni a kört, hogy mitől megy szét pont ott/pont az, és ha mást nem, tudnak gányolni rá valami "erősítést", amíg a JAS/Honda nem javítja a problémát. A gyáriakban már biztos, hogy az első versenytől van valami az üzemanyag, a műszerfal, és a kipufogó tartó bak hiba ellen. Lehet, hogy a érintet cuccokat minden edzésre, időmérőre, és futamra cserélik, vagy franc tudja, de valamit tudnak, amit Zengőék nem.

[ Szerkesztve ]

(#3542) raczger válasza Motion_Blur (#3531) üzenetére


raczger
őstag

Igen, tavaly még kompakttal lőttem a képeket, így most visszanézve ég és föld a kettő, de megérte ez az árát :)

Esetleg valaki talált már arról adatot, hogy hány néző volt kint a hétvégén, illetve csak vasárnap?

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#3543) raczger


raczger
őstag

Jut eszembe, ki látta azt, amikor Freddy Barth egymaga elkezdte betolni a boxba a BMW-jét? :DDD [link]
Ezen mindenki felröhögött :)

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#3544) JColee válasza Motion_Blur (#3535) üzenetére


JColee
őstag

Tegnap mintha azt olvastam volna, hogy megtalálták a benzinszivárgás okát. Rosszul olvastam, most nézem.

[ Szerkesztve ]

(#3545) shteer válasza raczger (#3543) üzenetére


shteer
titán

nagy volt, de kapta a tapsot is :)

..szerintem jónak tűnik

(#3546) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Zengőék elvitték borozni a gyári Hondásokat, képgaléria: [link]

Így kell ezt csinálni Zoli bácsi :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3547) imrus79 válasza madmike (#3514) üzenetére


imrus79
újonc

Az a gumilap egy nagyon erős mágnes ami az apró fémszilánkokat,fémtörmelékeket szedi össze!

(#3548) madmike válasza imrus79 (#3547) üzenetére


madmike
őstag

Nekem is ez volt a tippem, köszi a megerősítést :)

"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan

(#3549) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Compensation weight Salzburgring

+ 40 kg : Chevrolet Cruze 1.6T, Honda Civic S2000
+ 20 kg : SEAT León WTCC
± 0 kg : BMW 320 TC
- 20 kg : LADA Granta

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#3550) callmeakos válasza IreN!CuS (#3549) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

az nem jó :F

All→M8

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.