Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
nyissatok már fel egy motorháztetőt
Ott elöl ahova a madarunk megérkezett semmilyen felfüggesztés elem nincs . Madarunk a lámpának csattant elsőként , szóval az igazán nagy maflást az kapta . A motortérben felfüggesztési alkatrész vajmi kevés van , sőt inkább nincs . Van a torony , az ugye nem fog elmászni egy filézett madártól , és eljutottunk odáig hogy más nincs is ..... kormánymű ha fogasléces akkor alul van a bölcsőn , vagy a homlokfal előtt alatt . oda madarunk elég nehezen jut be olyan állapotban hogy rendet is tegyen , oda max kipihenni magát ment , és bevárni a többi részegységét .
A lényeg hogy az igazi csapást a lámpa kapta (plexi és szét sem tört )+ hűtőmaszk , ezek után futóműre veszélyes erőhatások nemigen látogattak beljebb , és mint írtam nincs is ott olyan alkatrész .
Lengőkar alul van , golyaláb szintén alul a torony és doblemez védelmében , teleszkóp , rugó szintén , toronycsapágy szintén . összekötő szintén , kormánymű szintén ,stabilizátor szintén alul figyel .
Ami még elképzelhető lenne az szerintem valami hidraulika cső sérülés vagy ilyesmi . Vagy a hűtő sérülés , akár víz akár levegő hűtő . Motor erő csökkenés is megmagyarázhat mindent .
Mindez SZERINTEM !
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest