Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz Templomegere #1339 üzenetére
Gondolom ő is megszívta az olajon
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
GabN73
addikt
válasz Templomegere #1341 üzenetére
Norbi pedig a célegyenes előtt kicsit odaszúrhatná. Általában ott szakad le, pedig tudna előzni
[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
válasz Templomegere #1394 üzenetére
csak tudod, a futómű pont arra van méretezve, hogy a rázókő okozta ütéseket felvegye, míg galambra sajnos nem tudnak méretezni. ezen kívül, ha pl a kormányösszekötőt eltalálta, azon egy mm elmozdulás akkora kerékösszetartás-beli különbséget tud okozni, ami az autó menettulajdonságaira is kihat. ráadásul pont féktávon elég jelentős stabilitásvesztést eredményezhet, ami a legrosszabb, mert minél hosszabb a féktáv, annál lassabb vagy, ha még mellé keményen korrigálni is kell, hogy az autót egyenesben tudd tartani, az meg még hatalmas plusz terhelés a versenyzőnek.
amúgy meg bízom benne, hogy valami részletesebb magyarázattal előállnak, mert vannak fehér foltok az emberek ismereteiben a futóművel kapcsolatosan, a vad hülyeségek meg könnyen szárnyrakapnak (ezt ne vedd személyeskedésnek kérlek, nem neked szánom, sokkal hajmeresztőbb dolgokat is olvasni netszerte)
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
raczger
őstag
válasz Templomegere #1413 üzenetére
nem feltétlen nyíl egyenesen juthat be, amibe belecsapódott lemez, picit eltéríthette, több irányba is akár és nem kizárt, hogy eljuthat a kerékjáratba, pont elég, hogy egy a millióhoz az esélye ennek, ez volt az az egy
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
a_tesz
Korrektor
válasz Templomegere #1413 üzenetére
én nem mondtam semmi olyat, hogy mi történt, csak hogy mi történhetett. nyilván amíg nem kapunk választ erről a zengős fiúktól, addig mindenki csak sötétben tapogatózik. sajnos a videót nem tudom megnézni most melóhelyen, de nyilván nem látszik rajta, hogy a madár mekkora része jutott be és milyen irányba.
ha megnézed ezt a képet, amin egy e34-es 5-ös bmw első futóműve van, láthatod mennyi gömbcsukló van benne, és a mostani 3-as bmwnek sincs kevesebb, attól hogy versenyautó, és a java azért a doblemez motortér felőli oldalán van alul. ha valamelyik rudat üti meg, miután a rugalmasabb műanyag hűtőrács melletti részen bejut, elég lehet ahhoz, hogy kiverje a gömbcsuklót, onnantól máris mászik a geometria, aztán lehet imádkozni. persze ez is csak feltevés, meg az én véleményem.
szerk: #1415: tegnap esti cikkben azt írták, ma ér haza a vas, addig ők se tudnak okosabbak lenni amíg nem látták, és nyilván több idejük lesz ma-holnap-holnapután átnézni, mint tegnap csomagolás közben.
[ Szerkesztve ]
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
raczger
őstag
válasz Templomegere #1415 üzenetére
Nincsen egy bmw 320tc-m, így nem tudom sajnos megnézni hogy helyezkednek el ott az alkatrészek.
A nemrég felkerült videóban mondták hogy nem tudták még megnézni, mert egyből be kell állniuk a parc fermébe, aztán még jön a technikai ellenőrzés, gyanítom, miután megkapták a kocsit bepakolták és elindultak vele hazafele. Talán holnapra már mindenki okosabb lesz.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
a_tesz
Korrektor
válasz Templomegere #1418 üzenetére
tényleg, még képről se láttam ilyet soha, elnézést hogy itt rontom a levegőt.
két durvább eset volt, amit szereltünk anno, mindkettő bmw-vel, az egyik egy fácán nem túl nagy tempóval (kb 120), ha jól emlékszem egy e61 5-ös kombin, a fél jobb elejét lebontotta a kocsinak.
a másik egy ravaszdi róka egy e92 m3-ason, az összes alsó műanyag cuccot lekapta, plusz kétszer ment futóműveshez. erre azért emlékszem, mert nagyon ocsmány volt az egész..
abban aláírom hogy igazad van, hogy nem ugyanott mentek be, de innen akkoris nehéz megállapítani hogy mi és hol ment el. nem lennék akkor sem meglepve, ha valami más gondja lenne a kocsinak, csak azt mondom hogy az is simán megtörténhet amit én írok.
-
raczger
őstag
válasz Templomegere #1419 üzenetére
Két autó felépítésben sokban különbözhet, pláne a részletekben, de most egy versenyautóról van szó, sok-sok könnyítéssel. Nem tudom láttál-e már szétszedett versenyautót? Talán ezen látszik, hogy azon a részen inkább műanyagok védenek: [link], [link].
Sokkal kevesebb a védelem azon a részen egy utcai változathoz képest, még így is kicsi az esély hogy bármi átjusson, de elég ha egyszer megtörténik a dolog.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Integra
titán
válasz Templomegere #1423 üzenetére
megmondom őszintén, szerintem meg egy ilyen is okozhat akkora csúszást az egész egységben, hogy az igy ki tud hatni az egész autóra..
amatőr versenypályázom amennyire csak tehetem, igaz motoron, nem autóval, de azt elsőkézből pontosan tudom, hogy ha valami nem működik tökéletesen, nem jól csavarom be a futóművem, keréknyomás, hőmérséklet etc.. tucatnyi kis finomhangolási lehetőség van, akkor szar lesz a vége.. és pontosan tudom, hogy valami nem stimmel, mert érzem.. és ez még bőven amatőr szint, mondom
norbiéknál meg profik tekergetik az autót minden irányba, ahol minden század mp-ért küzdenek (nálam ez mp inkáb). egy ilyen erejű becsapódásnál egyáltalán nem tartom kizártnak hogy pont elég volt ahhoz, hogy valami elmásszon az autóban annyira, hogy másodpercekben lehessen mérni...
vagy ha most kiesett volna és leállt volna az autója akkor jobb lett volna mert akkor senki sem tud vitázni? vagy hogy van ez?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Z0C!
őstag
válasz Templomegere #1425 üzenetére
olyan sebességnél, ahogy elkapta spagyit vagy nevezzük Galamblelkü állatnak a csőre ahogy itt alant említették lehet kárt tett valamiben...
hidraulikacső, hűtő vagy bármi...
ha megnézzük lassítva a felvételt igen csak látni, ahogy a kerékvetőnél is porzik a dolog...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Integra
titán
szerintem elsőnek mindenkinek le kell higgadnia, norbinak is, és a csapatban dolgozóknak is. láttam a videókat, ahogy a szerelőjük is nyilatkozott a keritésnél... istenem, magyar órára sosem jártak? döbbenet, nem tudnak beszélni.. aztán gyanitom mindenkiben pumpált az adrenalin, norbiban is természetesen, mond ott mindenki hirtelen mindent, hangulatfestő szavak tömkelege, meg viziló, minden háromszorosára felnagyitva..
volt már ilyen máskor is, csak mással, ilyen a versenyzés. mi is felnagyitjuk a dolgot, mert a mi norbinkról van szó...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
ezt most nem csak neked, mindenkinek jól jöhet, bár kicsi képek és így is sok idő amíg betöltődik, de elég tanulságos, hogy készült 3 éve egy szívó bmw wtcc versenyautó:
-
proof88
addikt
válasz Templomegere #1447 üzenetére
csak szétment egy felfüggesztés, nem a madártól de legalább ne hazudtoljuk meg Norbit, ha azt mondja hogy az irányíthatósága elment a kocsinak
-
proof88
addikt
válasz Templomegere #1449 üzenetére
naja
-
capulet75
addikt
válasz Templomegere #1454 üzenetére
Itt elírtam, de ott jól írtam.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-Nemtom-
őstag
válasz Templomegere #2244 üzenetére
kilökték
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest