Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz - = Zk = - #2396 üzenetére
[link]
Regelsz, ha azt írja, hogy fizetni kell akkor rámész a fizető oldalra, ott először Cancel-re katt utána meg alul a gombra amire visszamész az oldalra és utána működni fog ingyen a player. Ha legközelebb bejelentkezel, ugyanezt a fizetést el kell kezdened, majd megszakítanod (én is így nézem ).www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Overlocker
veterán
válasz - = Zk = - #2398 üzenetére
8-kor start!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mano_01 #2397 üzenetére
igen, láttam a te linkedet. akkor ezekszerint jó lesz. gondoltam, csak nem tudtam biztosra...
kösziehh, mikortól is lesz?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mano_01
aktív tag
válasz - = Zk = - #2396 üzenetére
olvass vissza egy kicsit
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
- = Zk = -
félisten
stream közvetitést tudna vki linkelni?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
akela91
addikt
Holnap az Eurosporton 19.45-kor Race1 és 20:45-kor Race2 Elvileg élőbn mindkettő.
Tényleg Élőben közvetítik csúszás nélkül mindkét futamot? -
ruti
Közösségépítő
válasz proof88 #2391 üzenetére
ez szép munka volt, ha tényleg a 10. helyre mentek...
de még a race1-et azért túl kell holnap élni
oriola és d'aste legalább mesze van, ami a pontversenyt illeti
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
aki nem látja: Q1 utolsó körében a 14.-ről 7.-re ugrott előre norbi, végül 8.-ként megy a Q2-be
Yokohamában csak Nykjaer (aki beugró) és Macdowall van Norbi előtt
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Mano_01
aktív tag
válasz Mano_01 #2388 üzenetére
Valamiért a linkek nemjönnek be.De ez jó:
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
válasz Mano_01 #2387 üzenetére
Inkább ez:
-
Mano_01
aktív tag
Live Stream esetleg
-
ruti
Közösségépítő
-
Mano_01
aktív tag
Free Practice 1 - Saturday 8:20
Free Practice 2 - Saturday 11:15
Qualifying - Saturday 16:00
Warm Up - Sunday 09:05
Race 1 - Sunday 15:05
Race 2 - Sunday 16:205 óra az időeltérés,úgy hogy az Eurosport élőben közvetíti
-
proof88
addikt
-
IreN!CuS
őstag
válasz Ventur@ #2381 üzenetére
BTCC-ben ott van a szeren a Honda....kérdés mennyi az eltérés technikai oldalról a kettő között.De benne lehet a pakliban,hogy egyből első évben odaszúrnak pár győzelmet meg ilyesmi.Főleg ,hogy a kékek tipliznek.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ventur@
senior tag
Azért az egészséges önbizalom meg van. Mondjuk nem baj, ha nyernek már 2013-ban, csak a végén úgy ne járjon a Honda, mint a Forma 1-ben. Beletoltak 4-5 talicska zsét a BAR Honda-ba, aztán az eredmények meg a béka segge alatt voltak .
De én várom a Honda-t, mert nagyon kiváncsi vagyok mit tudnak .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
joshua7
veterán
-
IreN!CuS
őstag
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
a_tesz
Korrektor
válasz Motion_Blur #2369 üzenetére
szó se róla, 1:11-nél sárga zászló alatt előz, az már akkoriban is szabálytalan volt
de azért valahogy sok kiveszett ebből a sorozatból is, amióta vb lett az eb-ből...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
IreN!CuS
őstag
-
Z0C!
őstag
Tegnap SlovakiaRing-en teszteltek...Ma valamelyik Tescoban autogrammozik Norbi.
mondjuk W.Gabi helyett azért megnézném Kiss Norbit a volán mögött, akár csak egy teszt erejéig...
TruckRacingből WTCCbe ülve menne a kontakt, kontakt, bodycheck
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
zoo8800
veterán
válasz Motion_Blur #2370 üzenetére
Sajnálom Wébert. Jobb versenyző annál, mint amilyen formát mutat. Nem lehet könnyű év közepén otthagyni a bajnokságot.
rip and tear, until it is done
-
!Overdose!
őstag
válasz Motion_Blur #2370 üzenetére
Az a 30kg elég jól hangzik.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Motion_Blur
félisten
30 kilót adtak le a BMW-k és a Seatok Curitibára, WG nem áll rajthoz, valszeg az idei évad többi futamán se.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis retro: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tag
válasz Motion_Blur #2359 üzenetére
Első gondolat: megszűnik a sorozat?
-
- = Zk = -
félisten
nagyon szuper...
-
ruti
Közösségépítő
inkább az a baj, hogy ugye 2 gyári csapat kell, hogy Világbajnokságnak hívhassák...
eddig is csak 1,5 volt: a Chevi + félig BMW
hogyan lesz tovább?
?TCCSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
JColee
őstag
Na akkor jövőre megnyeri Norbi a sorozatot.
Álmodik a nyomor. -
Motion_Blur
félisten
"Érzésem szerint a Chevrolet az elmúlt négy (most még csak három és fél) évben marketing szempontból mindent kiaknázott, amit a Curze számára ki lehetett. Az autó világverőnek lett kikiáltva, ha innentől kezdve bárkitől kikap, az csak negatív hírverést jelent. Nem vagyok reklámszakember, de józan ésszel gondolkodva én úgy látom, marketing szempontból ebben a sztoriban egyszerűen nincs több a Chevrolet számára."
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #2353 üzenetére
Gold 5 tribün felépült már?
-
ruti
Közösségépítő
jóval kevesebben voltak kint, gondolom a hőségben akad más program...
egyébként délután egész elviselhető volt, mozgott a levegő, ki lehetett bírni a naponsajnos a hangulat sem volt akkora, mint én személy szerint vártam, és nemcsak a 2. futam miatt
a 2. futamon Norbi elkerülhette volna, hogy kiforgassák, a TV-ben biztos jobban látszott, de még nem néztem vissza, előben nézve: sok helyet hagyott belül, és maga előtt is, hamar elvette a kanyar bejáratban ( ez csak oldalról látszott)
-
Motion_Blur
félisten
Pár /félOFF/ kép a mai napról: [link]
-
- = Zk = -
félisten
-
Z0C!
őstag
Túlmelegedett a motor :/
Kár...
-
zoo8800
veterán
Nem volt rossz.
2 Ferka csúnyán kiütötte egymást a rajt után.
Norbinak pedig gratularip and tear, until it is done
-
proof88
addikt
Túraautó hírblog fészbuk:
Norbi autójában felforrt a víz a bemelegítőkörön, a kijelzőn nézte, hogy félre kell-e állnia, ezért nem sikerült a rajt. Utána szépen ment, Morbidelli ugyan megelőzte, de később megállt alatta az Audi. Ha nincs büntetés, akkor a hatodik helyről indul a második futamon. Óriási kinn a hangulat, elég sokan vagyunk, de még érdemes elindulni. Nem túl strapabírók ezek a kocsik, még akár meglepetés is lehet... -
Z0C!
őstag
Norbi a 3. lett!!!!
-
Fortissimus
őstag
tud vki jo minosegu m2-es streamet?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
zoo8800
veterán
válasz Motion_Blur #2342 üzenetére
Én is 9-re időzítem az érkezést. De szerintem még dél előtt indulok haza, mielőtt felforrna az agyvizem. Utálom a meleget.
Egy kis hangzavar.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Igencsak töprengek, hogy kimenjek-e
Vajon mekkora tömeg lesz?rip and tear, until it is done
-
Motion_Blur
félisten
válasz Latency #2339 üzenetére
59 fokos asztalthőmérséklet azért odab*szott!!
Mi lesz itt holnap, amikor még 2-3 fokkal melegebb lesz?!
F1-ben ilyen hőmérsékletek mellett szerintem a Pirelli nem engedne futamot rendezni
-
proof88
addikt
Összeesküvés-elmélet ON:
azért remélem nem azért kérték meg Norbit az OLASZ csapat OLASZ szerelői ebben az OLASZ sorozatban a 2. edzés kihagyására, mert túl jól szerepelt az 1. edzésen ... ugye tudjuk, hogy mi is történt Kiss Norbiékkal a grantában ...
OFF -
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #2333 üzenetére
elég komoly előny, ha az időmérő is ilyen jól sikerül, már csak azért kell izgulni hogy rajtnál ne lökjék ki féktávon
-
- = Zk = -
félisten
válasz Motion_Blur #2329 üzenetére
széép
de örülök, hogy felkérték.. és hogy ide hozták a versenyt
hogyhogy?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #2329 üzenetére
hiányzik a narancsfekete páros....
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #2327 üzenetére
Még a pályán is lesz valami kocc és nem tudsz merre menni
-
Motion_Blur
félisten
Figyelem!
2012. június 30-án és július 1-én Mogyoród településen a Falunapok esemény miatt a Dózsa György út-Pipa csárda-Templom tér közötti szakasz lezárásra kerül, így a településen belül a Hungaroring Versenypálya megközelíthetősége lelassulStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
boogie84
veterán
Nem tudom volt e már: Michelisz a Superstarsban tesztelt!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #2319 üzenetére
Grat neki!
Erősen gondolkodom hogy kimegyek szurkolni...
-
Motion_Blur
félisten
-
neduddki
nagyúr
hi!
elvtarsak juroszport most lomon classikal most rajtol!:- )))
bazz micsoda otok vannakudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Mano_01
aktív tag
válasz - = Zk = - #2315 üzenetére
Elvileg itt láthatod majd.
-
- = Zk = -
félisten
F1 streamet tud vki?
-
Z0C!
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz proof88 #2311 üzenetére
naaa, buli lesz a ringen? linked van az árakról stb?
(#2313) Z0C!
no more question! -.-[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Norbi egy BMW M3-mal részt fog venni június végén az International Superstars Series itteni fordulóján a Hungaroringen
-
Z0C!
őstag
-
Ventur@
senior tag
joshua7: muchas gracias .
ruti: de hülye vagy, istenem .
Még ez off és befejeztem:
Nekem valahogy azért ez sántít. Jó oké, hogy a 24 órás Le Mans-ban vannak prototípus autók, meg minden, de ez hogy ez a "valami" elindulhat úgy rajta, hogy semmilyen le mans-i szabálynak nem felel meg, valahogy szúrja a szemem. Ezzel az erővel - ha lenne elég zsém - odaállhatnék én is egy 1200-es zsigával, amiben van egy gallardo motor, meg b*szok rá valami spoiler-t, hogy azért mégis tapadjon, meg alá 4 drag papucs, aztán nesze nektek prototípus . Na mindegy, kipuffogtam magam...és nem tetszik a batmobil .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest