Hirdetés
Aktív témák
-
Fel
addikt
Látom van összeszedve xp a top német TD-ken is. Ha hajtasz az JP E-100-ra, akkor tudd, hogy nem a Ferdinanddal kell rá "előtakarékoskodni", mert jelen állás szerint nem Tier9-es TD lesz, hanem T10-es. Úgyhogy a Jagdtigerrel kell gyűjteni vagy 200k xp-t, annak aki Jagdpanzer E-100-at szeretne.
Így valószínű nem is abban a formában lesz bevezetve a második német TD ág, ahogyan az előzetes techtree-n látható, hanem nem lesz új T9-es TD. Mind a Ferdinandról, mind a Jagdpanther II-ről a Jagdtigert lehet majd kifejleszteni.Ezek az infók az orosz fórumról vannak, fejlesztőktől, úgyhogy nagy valószínűséggel így is lesznek. De azért jó lenne, ha hivatalosan is közölnék végre, hogy mit terveznek...
A korábban áprilisi tréfának tűnő Object 268-ról is kiderült, hogy nem vicc, tényleg az lesz a Tier10 szovjet TD.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz CptMisi #45119 üzenetére
Pedig valamelyik pach-ben változtattak rajta . Lehet régen jó helyre rakta be , de most a legtöbb esetben nagyok közzé rakja be. Több klántársam tolta vele régen és mivel én most értem ide , gondoluk megyünk együtt szóval innen jön , hogy scout az M4 .Ha normál csatába kerülök akkor nagyon jó de ez ritka mint a fehér holló .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
emre
veterán
Köszi az infót!
Ez is számításba lett véve, de én még a régi JagdPanther-ről való elágazást ismertem.
Ezért is vettem vissza mikor féláras volt, hogy majd onnét megyek tovább a jp2 -ért[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
törölt tag
Senkinek nincs működő kódja?
-
vhw
addikt
válasz Iron Funeral #45157 üzenetére
Minden másra ott a Mastercard...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
GrG1210
aktív tag
hali , most raktam egy uj windovst , felraktam a játékot de nem indul , ezzel a hibával
d3dx10_43.dll hiányzik
valami megoldás? előre is kösz. -
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #45157 üzenetére
Pedig szinte biztosan így lesz. Itt olvashatod (87. oldal, #1734 és #1738 comment) (De utálom ezt a wotos fórummotort. Nem lehet rendesen linkelni...)
Így a Jagdpanzer E-100-at nem fogjuk egyhamar meglátni a játékban. A német TD ág bővítésekor biztosan nem kerül majd be, hanem majd egyben a T10-es TD-k és a T10 medekkel egy kupacban. Majd... Mert ugye a Tier10 medekről még hallani sem lehetett semmit. Valamit írt múltkor OL, hogy a szovjet biztosan nem a T-62 lesz, hanem majd valamilyen korábbi prototípus tankot fognak keresni.Nekem még csak 72k körül jött össze a Ferdivel. Ahogy olvastam ezeket kapcsoltam is be rajta a gyorsított képzést. Én sem örülök neki.. Főleg azért nem, mert most majd a JT-vel kell összeszopni azt a tömérdek xp-t..
Most néztem, hogy már valaki kérdezte is az EU-s Q&A topikban. Majd figyelem mit ír rá Oli.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Arról nem volt szó, hogy a T10 német med mi lesz? Mert E50 után kevés fantáziatank létezik, a Leo I-et meg nem hajlandóak beletenni.
Akkor most előtúrnak valami elfeledett top secret SS fejlesztést, vagy vonatozik újra az egész német med ág ezúttal felfelé (Panther fel 8ba, PII 9-be, E50 meg T10be) és keresnek valami kisebb tankot amivel betömik a T7es lyukat pl VK3002DB?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Fel
addikt
Közepes tank tervekről én még nem találtam/olvastam sehol semmit.
Egyáltalán nem is tudom elképzelni miféle szerzeteket tudnának berakni a játékba. A mostaniak kb. a közepes tank osztály legkésőbbi darabjai, a később fejlesztett tankok már mind MBT-k... És igen, a németeknél a Leopard 1-ig nem is létezett tank. Vagy ha mégis Leo 1, akkor jöhet a T-62, az AMX 30...Szerintem hagyniuk kellene ezt a T10 med és TD dolgot a fenébe.. Csak mégjobban felborítják majd az amúgy sem túl jó egyensúlyt.
-
Atlantis
veterán
Az IS-sel érdemes küzdeni? Lesz utána valami értelmes tank a patch után?
Szomorúan olvasom, hogy a SU-152-vel is küzdenek a népek. Hát lehet le kell mondanom róla, hogy Object-em legyen, a SU-100 olyan szinten csalódás, hogy szavakat nem találok rá. Hogy lehet ilyen pontatlan ágyúval TD-t "gyártani"? Ezzel közel kell menned, ha el is akarsz találni valakit, akkor meg szétkapnak egy lövéssel.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
CptMisi
őstag
Gyönyörű!!
Prokhorovka, 12-en, nem viccelek, tizenketten mentek az erdőbe, és ELVESZTETTÜK AZ ERDŐT!!!
T29 nem mert rá menni a 600HP-s KV-ra, inkább hagyta, hogy oldalba lője mind a kv3, mind a KV, amit 200méterről 5ből EGYSZER sikerült eltalálnia.
Parádés.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Remus389
veterán
Ki lehet próbálni a JPzIV-et, ha közel, ha távol úgyis pattog. mármint a páncélja vagy amit kilő?
88mm ágyúval jó, meg a 75-össel is, ugyanilyen van a Jagdpantherhez meg a StuG-hoz, azokon is elvileg akkor ugyanúgy lepattan(egyébként nem pattan annyirA)
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Mcray
senior tag
Én imádom a JGpanzer-4et. Igaz nincs összehasonlítási alapom, mert Német fán jöttem eddig. Ezek szerint szeretni fogom a US és Orosz ágat?
Jelenleg a US T82 a kedvencem. Kis méregzsák. Tegnap meglövöldöztem egy PZ38T-t. 3 lövést túlélt. Nagyon low hp-val elmenekült. Csata végén védek, erre BUMM, na ki nyírt ki? Hát a Pz38t Jót röhögtem. Meg is dicsértem, hogy ilyen könnyen kiszedett, kb 350 méterről
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
jozefgucci1
addikt
válasz Atlantis #45168 üzenetére
Pedig szerintem az a legjobb td a játékban vagy lehet csak az volt , de én imádtam.Tier6-os td ként jó csatákba rakott a rendszer és a nagy ágyúval szépen lehetett aratni. A Su152-őt a végére kedveltem meg az utolsó 50 csatámban már sikerült a winratiom feltornázni valami 56 %-ra. Az ISU-val meg most szopok de rendesen.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Atlantis
veterán
válasz Zeratul #45169 üzenetére
Hajam eldobnám, ha a patch-ig csak IS-sel kéne mennem, nálam ez esélytelen.
vhw: JPzIV-en már túl vagyok, azt jobban szerettem mind ezt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
emre
veterán
Hát nem tudom, de én a T-28, Jagdpz, és az IS3-as kivételével egyikkel sem szenvedtem.
A szu100-al közel 900 átlag sebzést produkáltam (56% win), a SZU152-vel meg 1100-at(59% win). Igaz a szu85-el meg 860-at sebeztem átlagban ami azért nem rossz. Szóval nem kiemelkedő előrelépés, de nem is annyira rossz cucc egyik sem.
Szerintem ezen a szinten a német vonal kicsivel gyengébb.Az IS-ről inkább nem nyilatkozok, még tavaly játszottam vele sokat, akkor nagyon jól ment, de azóta valahogy gyengébbnek tűnik. Mindezektől függetlenül nagyon jónak tartom T7-ben
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Az Is8 állítólag jó lesz , az Is4 majd meglátjuk, Is7 nekem annyira nem (el is adtam) és vettem ezer plusz javítót meg sebtapaszt...
Td ágon az ISU-t szerettem, Object 704 so -so, de nem vagyok tőlük elájulva, amilyen pusztítást tud csinálni 50%-ben, a másik 50-ben meg annyira pontatlan, hogy az röhej (bl10), írták itt korábban sokan, de nem nagyon akartam elhinni, pedig de..vicces ágyú a bl10..
Mostanában a franciákat tolom, egész felüdülés velük játszani az orosz ág után...
=^-^=
-
Iron Funeral
őstag
Fasza, pedig reméltem, hogy a 10es TD az ágyúját elől fogja hordozni, úgy könnyebb használni városi mapokon... Meh most majd vehetem vissza a Jagdtigert /facepalm.
Remélem Object 140 lesz az a tier X med T-62 toronnyal meg stukkerrel, de majd mindjárt jön jahrn kelteni itt a feszkót az angol teafőzőivel
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
nagyúr
válasz Remus389 #45181 üzenetére
Az orosz T28-ast? Mert én azt nagyon bírtam, alig akartam eladni.
Remusz911: szerintem egész fürge volt. Én szerettem ezzel van a 2. legtöbb csatám eddig (igaz a KV3 mindjárt beelőzi). Lehet ezzel kivételesen jobban tudtam játszani mint itt többen.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Remus389
veterán
válasz Napfénysüti #45187 üzenetére
mi volt benne a jó a gyenge ágyú vagy a gyenge páncél
szerintem egy fosch volt
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
nagyúr
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Nemreg elemeztetek itt a statokat es kivancsiva tettetek hogy az en statombol mit olvasnatok ki rolam. Ime: [link]
Kivancsian varom az oreg harcosok velemenyet hogy, miben kene javulnom, hogy mit szeretek, esetleg mit hogyan csinalok az adataim szerint. Aztan majd leirom hogy, szerintem mennyire talaltak el.
Ja meg annyi hogy kb 2%volt platoonban a tobbi random csata.[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
nagyúr
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest