- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
nero2006 #35121 üzenetére
Szia!
Sajnos igen, nekem is win10 vasárnap óta nem tudok játszani 2-3-4-999pingem van, agyérgörcsöt kapok tőle. Rendeltem gyorsabb netet 30/5 ( idáig 10/0,5 volt), mert a nagyon alacsony feltöltési sebesség is lehet az oka!? Bár idáig ment, de sokszor rakoncátlankodott.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nero2006 #35121 üzenetére
Szia
A többiek jól tudják, hogy mióta szenvedek a gépemmel, mert folyamatosan kidobált a játék!
Legutolsó ötletként vissza tettem a win8.1-et - már 10 volt fent - és azóta KOPP KOPP KOPP lejátszott 40 csata során 1xsem volt ilyen gondom. A ping probléma persze nem feltétlen ennek tudható be, mert az mostanában szerintem mindenkinél hektikusan változik. Tegnap előtt pl majd állandóan piros tartományban voltak a szerverek. Havernál is teleportáltak a tankok. Esetleg próbáld meg, hogy visszatérsz win8.1-hez. -
lacibacsi
addikt
válasz
nero2006 #29367 üzenetére
Az első 500 csatámat úgy toltam le, hogy azt sem tudtam, hogy vannak mod-ok. A második 500 úgy telt el, hogy tudtam róluk, de nem éreztem fontosnak a használatukat. Majd feltelepítettem először a battle assistant-ot (tudom, hülye artysta vagyok), utána a zoom modot, a hitlog-ot, és így tovább. Ez addig fajult, hogy egy verzióváltásnál már elvonási tüneteim vannak, ha nincs azonnal kész a frissített Aslain...
Egyébként xvm, minimap, zoom, hitlog, damage panel, autoaim indication+, J1mbo's crosshair, battle assistant. Ezek mind benne vannak pl. az Aslain pack-ben, onnan szépen fel tudod telepíteni.
-----------------------------------------------------------------
In-game replay manager-ről lehet valamit tudni, hogy miért nincs még mindig a 9.8-hoz? Vagy csak én nem találom sehol sem?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Hmmm... régi szép idők T1-es Leichttraktorral benne az 50%-os legényekkel, beállni egy bokorba ahonnan se spotolni, se lőni nem tudsz...
Ne kövesd el ezeket a hibákat én így nyomtam. Mondjuk én nagyon jól szórakoztam, csak nem értettem miért @nyáznak, mert bizony kb 3000csatáig felhőtlen ködbe burkolózva bosszantottam mindenkit!
Más:
Hétvégén a küldik miatt mentem "sokat" Tiger I-el, és KT-vel, hát igen tényleg rohadt jó ez a két tank, vagy csak nagyon adta, de 1800at megerőltetés nélkül össze lehetett lövöldözni a tigrinccsel! KT azért sokkal jobb, iszonyat mit össze tud pattintani, de mindkettőn álom az ágyú.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Szia az on topikban az összefoglalóban szerintem nézz szét mielőtt nekiindulsz a dolognak . A legnépszerűbb modok talán .: Jimbo célkereszt, többsoros garázs mod, xvm , DMG panel . Vagy ha mod pakkot töltesz le ( Assalin, Jaktor ) akkor azokban van elég sok minden .
Azért pár oktatató alapozó videót átnéznék mielőtt elindulsz. -
zsolthee
senior tag
válasz
A legfontosabbak szerintem:
zoom
térkép mod,
hitlog - kitől kaptad a sebzést és mennyit.Én ennyivel használom, de népszerű még az XVM is.
Nem tudom mennyire vagy kezdő, de ha már van hatodik érzék a parancsnoknak, akkor egy ideig jó szolgálatot tehet a kis égő, ami annyi ideig világít amíg spoton vagy. Később elég lesz ha csak felvillan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged