- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá, hogy azt az E100-at a hegyről is lőtték nem csak te. Sok esélye nem volt fedezéket keresni.
Amig ő 1x töltött és lőtt, kapott 3 találatot.**
(#5463) virkir : 2-3 napja JagdPZ-100-al voltam és volt még egy a csapatban. Városi pálya nem nagyon kedvez, de szokásom szerint követtem az ikertesót és próbáltunk együtt harcolni.
Nem volt egy félős gyerek...
Nagyjából 12-13 seccenként tudtunk lőni és majd minden lövésnél bekaptunk egy találatot, de ezzel a taktikával a szemben lévő saroknál az ellenfél felhalmozott egy ócskavastelepet. 5 tankot löttünk ki és kettőt lesebeztünk.
Persze a végén valami gyorstüzelő med megkerült és 1-1 lövéssel leszedte az addigra leamortizálódott JP100-akat, de akkor is nagy buli volt. Asszem még veszttetünk is...Vagy nem fogták fel hogy ketten vagyunk vagy nem tudom... szerintem mindenki tudja hogy 22sec a töltési idő, lehet azért jöttek elő bátran a fedezékből.
-
-
Atlantis
veterán
RoF-ot, ami alapból sem rossz neki a D-10T2C puskával. Nekem mindegy, hogy 7,3s alatt tölt be vagy 6,6s alatt, mindkettő jó érték nálam, pláne a többi T9-medhez képest. Ellenben gyors a gép, többször először ér fontos helyekre és mivel a többihez képest vak, nem mindegy meddig lát el. Ízlés kérdése, tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53