Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #33165 üzenetére
Én a helyedben visszatolnám magam a házba.
Van képed nyúlgerincnek nevezni másokat, miután a parányi agyaddal odáig jutsz, hogy még büszke is vagy a chat banodra? El lehet képzelni, hogy miket írogattál másoknak, lesüllyedve ezzel a ő szintjükre. Aztán még te emlegeted nagy szomorúan, hogy nem tudsz visszaírni senkinek. Azt hiszed valaki kíváncsi arra, hogy kit küldenél gázkamrába? Nem. Senki. Talán fel kellene nőni és nem azzal levezetni a felgyülemlett feszültséget, hogy agyba-főbe szidnád a népet ha tehetnéd.
Ezen felül még attól is képes vagy megfosztani másokat, hogy kilőhessenek, mert az milyen jó és még vanképed, nem nem, van pofád idejönni és megint bevésni egy olyan baromságot, hogy kb mér lettem feljelentve.. magadnál vagy? Elolvasod amit leírsz? Jelen helyzetben egyetlen nyúlgerinc ember van és az kizárólag Te vagy.
Bármilyen problémád van, privátban keress meg.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jagada #33479 üzenetére
Már megint csak a hülyeség...
1. Igazán kiváló helyet választottál magadnak artyval, komolyan
2. Egyetlen egyszer sem változtattál helyet lövés után, akkor mégis mit vártál hm? Mi volt az, amire számítottál? Hogy a bokrok mélyéről (khm hegy tetejéről) büntetlenül putyogtathatsz? A GWtiger végig rátok várt, látott egy tracert, nem is egyszer, ráadásul mindig ugyanonnan, erre odalőtt. Én is ezt tettem volna a helyében.
Hol itt a csalás? Itt nem csalásról van szó, hanem az emberi hülyeségről, amit utána mindenre ráfogunk csak ne mi legyünk a hibásak.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jagada #33484 üzenetére
Már elmondták a lényeget. Végtelenül hülye voltál jelen helyzetben... Mindezt tízezer csatával
És még azt hiszik az emberek, hogy a csataszám növekedésével egyenesen arányos a játéktudás növekedése.Azért vicces, hogy mindenki cheat modra hivatkozva mondja, hogy nem volt csaló a delikvens.
Ennek a hsz-nek még annyi értelme sem volt, mint a replayednek... már mínuszba mész hawer
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Drenadar #33612 üzenetére
Azért nem olyan sok tank van, aminek APCR az alaplőszere. A top medeknek (kivéve 121) és némely kilencesnek igen, meg pár spotternek és kb ennyi.
Engem sokkal inkább zavar az, hogy sokan annyira visszamaradottak, hogy képtelenek felfogni, hogy mit is csinálnak. Megpróbál kilökni a helyemről, elmegyek, majd mikor én teszem vele ugyanazt, akkor váltig állítja, hogy én kezdtem. Komolyan mondom, olyan vehemensen teszik ezt, hogy tényleg elhiszik, hogy én kezdtem a dolgot. Mikor klánban voltam, még arra is képesek voltak némelyek, hogy megkeressék a nagyvezírt, hogy replayt küldjenek nekik (!!!), amiben még a vak is láthatta, hogy Ő kezdte a lökdösődést és nem én. Ezek az emberek ennyire vakok?
De hogy a goldos témánál maradjak, ez mindent visz (és ugyanabban a kategbe tartozik, mint amit az előbb írtam):[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #33688 üzenetére
Mert aki nincs tisztában az alap fogalmakkal és nem is mutat hajlandóságot az az érdemben nem tud majd hozzászólni semmihez és szépen kikopik
Aham, biztos ezért vannak még itt olyanok, akik pl azzal sincsenek tisztában sok ezer csata után, hogy a tracer látszik egy friss ropogós modok nélküli telepítés után. Vagy olyanok, akik azt hiszik, hogy az aranylőszer miatt szar a játékosállomány. Vagy... lehetne ezt sorolni napestig. És ezek a... játékosok még mindig itt vannak és köztünk járnak. Kikopnak? Maximum akkor, ha a két topicgazdánknak lehetősége lenne azon hozzászólások törlésére is, amelyek mindenféle alapot nélkülözve szidják a játékot és nem kellene megvárni amíg kialakul egy afféle flame, hanem csírájában elfojthatnák ezt. Akkor esetleg kikopnának ezek, addig viszont nem hiszem.
-
Diarmand
senior tag
válasz rlazol #33784 üzenetére
GZWP Mr Rlazol
A legjobb tanítványom!
Lehet, hogy nem vagy kék, de sokan csak örülnének annak, amit tudsz a játékról, elnézve sokak hozzászólását(#33790) jozefgucci1 Nem bízom én el magam sehova, bár segítőkészségem messze földön híres
(#33793) MinionFlasH Szép Ász kör, gratulálok!
-
Diarmand
senior tag
Általában nem a super unicum-ok szoktak segíteni a kezdőknek a fórumon, nem tudom észrevetted-e?
Ez hatalmas
Lehet érdemes volna kicsit utánajárni a dolgoknak, mielőtt beszélni kezdünk. Egyébként kiknek kéne segíteni a többieket ha nem a jobbaknak? Lehet, hogy diegho néha trollkodik egy kicsit de, én csak röhögök egy jót
Csak úgy halkan megkérdem, hogy te mit tettél az itt lévő játékosokért, azon kívül, hogy megmutattad, nem kéne össze-vissza vásárolgatni a prémium tankokat?[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Engem aztán végképp nem érdekel mire költöd a pénzed, mégis Te hirdetted itt magad, hogy mit vettél meg kétszer vagy adtál el, mert nem tetszett vagy mint legutóbb a Cromwell B esete, hogy milyen pontatlan, pedig te nem ezt hallottad. Amit erősen kétlek, mert sehol nem lehetett olyat olvasni/hallani, miszerint igazi pontos gyorsan szűkülős sniper tank Mindenesetre megmutattad a példát, hogy hogyan nem szabad kezdőként viselkedni a prémtankokkal, ezt az érdemeid közé lehet sorolni.
Ezt meg komolyan elfogod játszani minden alkalommal? Hogy voltam már büntetve? Érdekes dolog ez, mikor valaki vesztes helyzetben érzi magát, már nem tud mást tenni, mint magát a személyt támadja, de általában más-más indokokkal, neked ez az egy van. Afféle utolsó szalmaszál Mellesleg apró ferdítés ez a számtalanszor végleges eltiltás, de sebaj
Soulriever meg nyilván melléd áll, hiszen múltkor keményen megmondtam neki, hogy mekkora marhaságot csinál s mivel ezzel tisztában volt nem írt vissza, ám most meglátta az alkalmat afféle visszavágásra a személyedben.
Srácok fölösleges lenne ezt folytatni, ezzel nem engem járattok le, hanem saját magatokatEnzolordnak annyit fűznék hozzá, hogy ha venné a fáradtságot, akkor megtalálhatná azt a képet, ahol azt hiszem pont meunier-rel szakaszoztak együtt (diegho).
A segítségnyújtáshoz annyit h1mpi, hogy biztos vagy abban, hogy érdemes lenne körbekérdezni, hogy kik segítettek legtöbbet? Főleg ha kettőnkről van szó? Már meg ne sértődj, de én (és hidd el, sokan mások) nem igen fogadnak el nagyívű tanácsokat egy olyan embertől, aki egy rossz kör után Pattonnal azt akarja itt bemesélni sokaknak, hogy biztos nerfeltek valamit a credithozamán
Mellesleg igen, csak rlazolnak annyit segítettem, mint sokan mások - köztük te is - összesen.Én lezárom ezt a témát, mert nekem ez elég kabaré volt egy napra
meunier kifakadását picit túlzónak érzem, csak ezért elmenni innen szerintem fölösleges. Meg lehet nézni mások rettenet mennyi hülyeséget tudnak ideírni és hiába mondjuk meg nekik, hogy nincs igazuk, még mindig itt vannak. Az SG-től meg óva intek minden wotos kolegát
-
Diarmand
senior tag
válasz #84221696 #33863 üzenetére
Én mennék veled szívesen ha benne vagy, elsőnek is én kerestelek meg ha jól emlékszem
Amúgy meg ne keverjük már ide a Wn8-at, a lényeg abban van, hogy aki tud és akar az segítsen annak aki kéri/hagyja.
A legfőbb gond azzal van meunier, hogy ha naponta olvasod a fórumot láthatod, hogy nem telik el nap úgy, hogy ne hangozna el valami nagy marhaság és ebből fajulnak el általában a dolgok. Pontosabban abból, hogy nem képesek az emberek beismerni a tévedésüket, mereven ragaszkodnak dolgokhoz, a végén meg már sértegetésbe mennek át. Emlékezzünk csak jagada példájára, hogy szerinte mindenképpen azért csapta ki vaktában az arty, mert tracer modot használt az arty.
Ami meg az unikum játékosokat illeti, ez színezéstől is erősen függ. Szvsz senki nem érzi úgy, hogy a fenekéből sütne a nap. -
Diarmand
senior tag
Ne felejtsétek srácok, hogy amit most leírtok, az mind itt marad. Majd pár hónap múlva visszatérünk erre a rengeteg marhaságra, hogy mi is történt azóta
Egyébként aki annyira bizakodik az AW nyílt bétájában, az remélem aktívan olvassa az itteni AW topicot, mert van mit
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #34076 üzenetére
Mit vársz egy olyan embertől akinek eddig kettő egész darab hozzászólása volt mindkét wotos topicban együttvéve és mindkettő hsz a WG fikázásáról szólt?
(#34077) +SoulRiever- Megmagyarázhatatlan dolgok, bele sem megyek mélyebben
Inkább azt mond meg, hogy miféle perverzió kell ahhoz, hogy wotozzon az, akinek nem is tetszik és csak a rosszat látja benne? Mi viszi rá ezeket az embereket, hogy tovább játszanak? Mert ez csak és kizárólag az ő hülyeségük. Ez már betegség bazzeg.
Megjegyzem van az AW topicban olyan nem egy ember aki kifejtette hetekkel (hónapokkal) ezelőtt, hogy ő aztán többet nem wotozik és a mai napig tolja (és szidja). Normálisak ezek az emberek?[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Stigma.HC #34082 üzenetére
Hejj de mennyit, folyt a könnyünk közben Ha lesz egy kis időd majd, mehetnénk megint BC-vel pár gurigát.
(#34081) ughhh
Besírok Nem vagy véletlenül krumplipásztor tanítványa? Csak úgy érdekességképpen láttál már valaha Tank Ász medált a saját összesítődön?
Btw lehet, hogy 2007 óta vagy ph tag, de a itt a wotos topicban csak három hsz-ed van, de már ennyivel sikerült magad elásni, új rekord -
Diarmand
senior tag
Áhá, szóval ha én írok ilyen csúnyákat, mint emre itten, akkor egyesek már egyből futnak a modikhoz, hiszen rólam van szó. Nem kell sokat gondolkodnom, hogy rájöjjek melyik ez a csóringer tag
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34092 üzenetére
Ha az IS tetszett eddig a legjobban, akkor nem kérdés melyiket válaszd
Amire figyelni kell, hogy ez tényleg a ócó kínai változat, mert 120 lóerővel gyengébb motorja és 30 milivel vékonyabb frontpácélja van, mint az orosznak. Cserébe kicsit agilisebb (jobb talajellenállás és gyorsabb forgás) és 250-es átütésű HEAT lőszere van.
A T34-1 meg az egyik legjobb hetes med. Igazából bármelyiket választod jól jársz, bár az IS2-vel nem érhet meglepetés a tesója miatt.Bakker, mire megírtam elkéstem...
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34112 üzenetére
GG! Hogy tetszik? Én imádtam
De ez Chi-to...hajam kihullik, szemem kifolyik, belem kifordul. Mondja már meg valaki, mire jó? Mire? Lassú, lomha és olyan szinten modulérzékeny, hogy ilyet még nem láttam. Komolyan mondom 70 csata alatt többször robbantam fel, mint az elmúlt kétezer csatámban, nem, nem elírás! Ráadásul nem is volt sárga a lőszerrekesz. Meglőnek előröl, motor+lánc. Meglőnek hátulról motor+lánc. Meglőnek oldalról lőszer+lánc vagy robbanok. Meglőnek akárhonnan égek mint a Reichstag. Szerintem nem utáltam még tankot ennyire
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34136 üzenetére
Én célzásgyorsítót tennék rá. Az optika egyrészt medeknek való, másrészt messzire ezzel nem érdemes lövöldözni, hiába látsz meg valakit 400 méterre. A ventit meg sosem tartottam sokra. Viszont az ágyú a pontatlansága és a lassú célzása miatt szerintem megérdemel még egy kis célzásbuffot is.
(#34121) MinionFlasH
A Type58-cal 1200 felett tudtam összelőni átlagban, ha nem adtam volna el és kihúznám mindkét tankot belőle, menne az 1400 is. Asszem 61%-on állok vele, ez is mehetne feljebb. Nem is tudom mit szeretek benne annyira, talán a 4,3-és töltés és a 160-as sebzés kombót. Jah, meg hogy gyorsabb mint a Chi-To. A csőlehajlás meg emlékeim szerint sosem zavart bár tény, hogy a domboldal nem a legjobb barátja.
A Chi-To-val emellett rettenet béna vagyok kb 850 sebzéseken vegetálok 52-53%-os győzelmi arány mellett, fentebb kifejtettem már a problémáim. A Chi-ri viccesnek néz ki, lehet kipróbálom majd, bár nem célom tovább menni a japán ágon.
A T34-85-öt meg egyszer majd útba ejtjük[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34140 üzenetére
Ez semmi, az igazi Hellcatterek 1500 felett lőnek
Ami a WZ 111-et illeti, ugyanaz a ruszki ágyú van rajta, mint az IS/IS2 pároson, tehát ha azokkal nem volt problémád, ezzel sem lesz. Soft statokat sajna nem tudok mondani.
A wotinfos elemzésből meg a 112-t olvasd el, nagyon hasonló a két tank.
[link] -
Diarmand
senior tag
válasz csapee #34152 üzenetére
Nem értem a problémád. Mindkét oldalt volt egy-egy T10, a többi T8 és spotterek. Még a light tankok is egálban voltak (3-3). Jó lenne hagyni ezeket a megint rosszul működik valami... butaságokat
Inkább azon akadnál fent, hogy ilyen jó MM-mel hogy tudtál csak kétezret sebezni -
Diarmand
senior tag
válasz csapee #34157 üzenetére
Ebbe nem is kell gold az a jó benne. Mire nem elég 212 pen? Ami meg nem megy szemből azt meg lehet kerülni, veszett gyors, ezt szerettem benne.
Az E5 valóban OP lehetett ezzel az MM-mel, bár nem túl gyakran van ilyen. Egyetlen esetre emlékszem, mikor ugyanez volt E100-zal Mines-on (túloldalt egy IS7). Mentem is előre, hogy majd lezabálok mindenkit, de elrontottam és legyűrt a túlerő, hét egy ellen -
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #34170 üzenetére
Nem tudja hogy kell fejleszteni
Boldogok a lelki (és a mentálisan) szegények
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #34205 üzenetére
Még jó, hogy ruhában ül a gép előtt
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34270 üzenetére
Azigen, szép karika
A spaced armort meg bocs, rosszul tudtam, itt van ni a világoskék csík: [link]
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34279 üzenetére
Annyira azért nem. Lehet ezzel sidescrapelni, persze egy IS6-tal sokkal jobban tudsz, mert troll az oldala.
Túlságosan még nem ismerem a gépet és sajna nem is áll annyira kézre. -
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34282 üzenetére
El nem hinnéd mennyire béna vagyok vele Majd kifejtem miért.
-
Diarmand
senior tag
Én pár hete egy hétre feltettem a csít modpackot, hogy lássam mit tud és hogy én mit tudok tőle.
Hol is kezdjem. Aki béna a játékhoz, az használjon bármilyen modpakkot, akkor is béna marad. Azon az emberen semmi nem segít, akinek fogalma nincs arról, hogy mi történik a pályán, mit kéne tenni, hová kéne menni és ott mi lenne a dolga.
Először úgy tűnt, hogy na, egész fasza ez a mod pakk, most látom ki merre jár a térképen, anélkül, hogy spotolva lenne, ki meddig tölt, nem volt növényzet, lézercsíkok és egyéb nyalánkságok. Aha. Két meccs után már a pokolba kívántam az egészet, mert annyi információ volt a szemem előtt, hogy ha két vagy több tank volt egy helyen közép-távolban vagy messzebb, konkrétan nem láttam őket rendesen a csicsa miatt. Nem baj, megszokjuk.
A térkép rendszeresen csilingelt a sok lerombolt cucc miatt, ennek gyakorlati hasznát nem nagyon láttam, mivel anélkül is tudom ki merre jár, egyedül talán a végjátékban lehet hasznos, mondjuk egy batchatet üldözve, de összességében én nagyobbnak tartom a füstjét mint a lángját ennek a modnak. Aki valóban nézi a minimap-et és látja illetve érti is ami rajta van, annak ez fölösleges. Bőven elég a hd minimap mod spottolásjelzővel. Azt viszont megtanultam, hogy nem érdemes döntögetni semmit, főleg a végjátékban nem, mert sokszor nézek másokat miután kilőttek és rendszeresen arra fordultak az emberek, ahol döntöttek valamit a térképen.
A lézercsík számomra borzalom. Tényleg vannak olyan emberek akiknek egy mod kell ahhoz, hogy lássák ha valaki rájuk néz? Ez zavart a legjobban. Megyek az E100-zal és mint valami radarscanner, simogattak a csíkjaikkal, hogy hol próbáljanak belőni. Az meg evidens, hogy a játékosok nagy része gyenge pontokat céloz, ehhez nem kell mod, hogy lásd. Ha van egy gógyija az illetőnek, akkor alapból figyel arra, hogy minél kisebb eséllyel lőhessék be. Egyedül annyi értelme lenne ennek a lézerezésnek, hogy észrevedd ha valaki sunyiban oldalról rád céloz. Na most, aki sniper módban éli le az életét, az meg is érdemli, hogy ne vegye észre az ilyet. Sokszor nézzünk körbe!
Vagy az a másik mód, ami színkóddal jelzi, hogy rá tudsz e lőni valamire vagy nem. Anyám ezzel mennyit szívtam! Lila jelzés. Úristen, target! Fordulok oda, jaaaa, hogy a rohadt géppuska lógott ki? Kösz. Hupsz, még egy target! Ehh... IS7 toronyfront. Ott szalad a medium! ....Be a szikla mögé yeah Aligvan értelme ennek is. Megint csak azt tudom mondani, hogy aki nem sniper módban tölti a csatában az időt és hajlandó körbenézni, hogy lássa mi van körülötte, az látni fogja, hogyha lesz célpontja.
Aimbot. Huhh, kemény. Nem használok túl gyakran autoaimet, de ez mintha azt tudta volna, hogy ha valaki fedezékben van, akkor azt a részét célozza, ami kilóg! Gyönyörű! Szórjam csak meg skúlókkal bőven a T29 tornyát!!4! Ennek mi értelme, nem bírtam rájönni. Csak gondoljuk végig. A pontos célzáshoz a tankok jelentős részével meg kell állni. Ha ráadásul valaki fedezékben is van, akkor úgy is pontosan kell célozni, akkor meg már miért ne lépnék be sniper módba? Ja, hogy egyes aimbotok a weakspotra ütnek egyből? Becélzom azt én magam is, kösz. (már ha van ilyen mod, de biztosan...)
Növényzeteltüntetés. Nem rossz, nem rossz, ezt nagyra értékelem, komolyan. Sokkal könnyebben lehet lőni. Eleinte nagyon szívtam a fogam, hogy nem tudok erdőkön keresztül célozni, de idővel megszoktam a dolgot és kitanultam a répaföldön keresztüllövés művészetét. Nem nehéz, csak rá kell érezni. Persze kis pályaismeret se árt mellé.
Töltéskijelzés a tank felett. Ez érdekes, mert komolyan mondom erőszakkal próbáltam magam rávenni arra, hogy figyeljek erre, de nem ment. Esküszöm nem ment. Arról meg nem tehetek, hogy ami nem érdekel, arra nem tudok a csata hevében figyelni. Szép és jó, ha kijelzi, hogy a KV2 már nem tölt be a kilövése előtt, de ezt sajnos bárki tudja anélkül, hogy lett volna KV2-je. Nekem van annyi tapasztalatom, hogy megsaccoljam a velem szemben lévők töltésidejét miután lőttek, de szerintem mindenki másnak is. Itt a tuti taktika a bizonytalankodóknak: ha lőtt, akkor te is lőhetsz, de aztán spuri Tárasoknál meg még egyszerűbb, ha menekül, akkor kell megnyomkodni a púzójátLehet kihagytam pár dolgot, de nem is érdekel. Majdnem teljesen fölöslegesnek tartom ezt az egész mod packot és csak szánni tudom azokat, akik ezzel érvényesülnek ahelyett, hogy egy kicsit is utánajárnának annak amit csinálnak. Nem, az nem érv, hogy ez csak hobbi, meg játék, meg szórakozás. Nekem is az. De higgyétek el, kevesebb lenne a szidalmazás, a fikázás meg a többi hülyeség ha egy icipicit fejlődnének az emberek (senki ne értse félre, nem mutogatok/utalgatok én senkire, általánosságban beszélek).
Nekem is lehetne hobbim/játékom/szórakozásom a sakk. De nem játszom, mert mindig a lóval akarom leütni a mellettem álló királyt és azt mondják azt nem lehet. És nem akarom elrontani más játékát. -
Diarmand
senior tag
válasz #40993792 #34332 üzenetére
Köszönöm Zsolt!
Más.
Batchat Kolobanov medál, de figyelmeztetek mindenkit, a replay címe nagyon árulkodó.
Azt se tudtam kb mi van a pályán, rosszkor töltök, a végén hülye helyekre megyek, nem tudtam mennyi van vissza, nem is érdekelt az egész már, mert a killem meglett ami a WZ küldetéshez kellett és úgy voltam vele, hogy bánom is én, spotoljon fel a WtfE100 azt lőjön ki. A vége felé persze feltűnt, hogy nagyon irkálnak valamit cseten Megnézni nem muszáj nagyon retard voltam -
Diarmand
senior tag
Kösz srácok!
(#34335) Stigma.HC Nem tett velem semmit (én mindig retardkodok ), bár a Tündeszem hasonlatodon a mai napig hangosan nyerítek
(#34336) MinionFlasH Ha gondolod próbáld ki, de szerintem úgy fogsz járni, mint én. Eleinte nagyon hasznosnak fog tűnni, utána meg rájössz, hogy kell a ráknak ez. Jobb(ak) vagy(tok) ennél.
Hallottam már régebben erről a minimapos kijelzésről, meg a Warpackről, de konkrétan csak akkor láttam működés közben, mikor beléptem a DOGS-ba, ami rossz döntés volt. Előszeretettel hangoztatták, hogy ez kell az SH nyeréshez, meg ha más használja, akkor mi is. Aztán meg ment a fejvakarás, mikor semmit nem döntöttek A kilépésem után döntöttem el, hogy kipróbálom az egész packot és megnézem mit tud. (ja és lilulok ha üt a főnök )
Ami meg a WZ-t illeti, lehet, hogy jól lövök vele, viszont győzni nem tudok gyakran, ami azt jelenti, hogy rossz helyen vagyok és nem oda adom le a sebzést ahová kellene. Még tanulgatom(#34337) Simi37 Kösz megint! Sokan azt nem látják be, hogy aki jó, az nem ettől lesz jó, aki meg rossz, az nem lesz ettől jó. Ez olyan, mint hogy adok én gyerekeknek érvényes jogsit, de vezetni egyik sem fog tudni. A Warpcak meg tudomásom szerint (bár lehet hülyeséget írok, majd kijavítanak) azért tiltott, mert egy bot van benne, ami alap dolgokat képes megtenni a tankkal, mész, lősz, sebzel, farmolsz. Asszem ezért is fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
-
Diarmand
senior tag
válasz kchryss #34344 üzenetére
Előnyt annak ad, aki ki tudja ezeket használni. Lehet, hogy rengeteg player használja az egész modpackot, de nagyon kis részük tudja valóban kihasználni a kapott előnyöket.
Akkor ez volt a sok num lock amit emlegettek áhááNe spilázd túl a dolgokat, maradjunk a realitás talaján. Értem ezalatt, hogy szép és jó ilyeneket kijelenteni, hogy "ha látom, hogy gyenge pont közelébe ér...", de hidd el nekem eksön közben nem fog megállni az idő, hogy azt nézegesd a tankodon (szemből!), hogy hová mutat a lézercsík. Van szemünk, látjuk hova akarnak lőni.
A térképen merre néz dolog érdekes és bevallom hasznos is, bár nem használom. Sajna kerültem már olyan helyzetbe, hogy nem tudtam merre néz az ellenfél és gyorsan kellett döntenem ezért kénytelen voltam kigurulni elé, kaptam is a pofont (nincs zoom out modom sem). Így jártam.
Az autoaim mod marhaság a lightokkal való körbe-körbe kergetőzésnél meg én kézi célzást használok és nincs vele problémám. Mondjuk nem is nagyon gyakran történik meg a körbe-körbe kergetőzés... sőt, elég ritka dolog.
Nem vagyok színtévesztő, így nem tudom mely színeket nem látod, ennélfogva sajnos nem tudom elképzelni, milyen is lehet sziluettet keresni. Abban biztos vagyok, hogy zavaró
Rombolásjelző. Na ez az egyetlen mod, ami bizonyos mértékig képes skillt kiváltani. Azért bizonyos mértékig, mert hiába tudja Siemka Ferenc merre jár a Chi-To, ha nem tudja mit kezdjen az információval, akkor semmire sem megy vele. Ezt írtam az elején, nem sokan képesek ezt kihasználni.
Az fps-t egyáltalán nem figyeltem, de nem vette észre szaggatást vagy lassulást.Összességében még mindig haszontalannak tartom ezeket a modokat.
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #34446 üzenetére
Akkor volt jó, mikor még KV-nak hívták.
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #34451 üzenetére
Arra gondoltam, hogy akkor volt jó, mikor még nem szedték szét KV1-re és KV2-re.
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #34459 üzenetére
Nem játszottál még akkor, mikor a régi ötös KV volt kb a játék királya?
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #34462 üzenetére
Kérdezd csak az öregeket miről maradtál le
-
Diarmand
senior tag
Elképesztő, hogy mennyi primitív ember van a magyarok közt is, elég csak az új wotinfos hír alatti kommenteket elolvasni. És még a lengyeleket szidják egyesek.
Komolyan mondom, hogy nincs ötszáz évünk a bolygón ha a generációk ilyen mértékben hülyülnek.
-
Diarmand
senior tag
Csak én játszok úgy a wot-tal, hogy nem különösebben érdekel, hogy mit változtatnak, milyen dolgokat eszközölnek, mit vesznek ki, mit tesznek be, még a WN8-at is leszarom, mert csak egy jót játszani jövök fel? Igen, én is megnézem a változtatások listáját minden alkalommal, hogy képben legyek, de ennyi. Nem rágódom rajta, nem keletkezik felesleges gyomorsavam, nem verem a nyálam és a seggem a földhöz, nem mutogatok ujjal senkire, nem szidom az ukrán fejlesztőket (LOL), nem élvezkedek az AW-ra, nem fröcsögök, mert elrontanak/javítanak egy tankot.
Nincs csőlátásom, szerintem nem csak a ruszki tankokat buffolják, tudom, hogy nem csak négy térkép van a játékban, azt is tudom, hogy ha belő az arty, akkor az javarészt az én hibám, vagy hogy ha mellélövök, akkor az a játékmechanika miatt van, tudom hogy nincs olyan, hogy szopóág, tudom mikor kell abbahagyni, tudom, hogy az aranylőszer a játék része, tudom, hogy miért nem spotolnak fel/spotolok fel valakit, tudom, hogy nem manipulálnak semmit, el tudom ismerni ha hibázok, még segítek is másoknak és tudok röhögni a bénázásaimon.Biztos bennem van a hiba.
Lehet, jobban élvezém a játékot, ha tudnám, hogy a fehéroroszok fővárosa Ukrajnában van, hogy az arty minden esetben képes belőni, mert csal a játék, hogy a szopórolleren csak én gurulok, ha tudnám, hogy E100-zal a kempelés a kifizetődő, hogy a víz adja a legnagyobb camót, ezért belegurulok, ha tudnám, hogy a piros vonal a pálya szélén csak azért van, hogy a fizető wg bérencek megölhessenek, ha tudnám, hogy az aranylőszert csak a prémium fiókosok vehetik meg vagy hogy a ruszkikat mindig buffolják a németeket meg csak nerfelik, ha tudnám hogy semmit nem fejlesztenek csak verik a botkormányukat hawaiin, ha tudnám, hogy a repesszel mindig lehet sebezni ezért azt kell lőni, ha tudnám hogy a flankelés bázisvédelmet jelent, hogy a végsebesség növelésétől gyorsabb leszek az emelkedőn...
Ha ezeket tudnám lehet jobban élvezném a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Tomi0703 #34720 üzenetére
Ha abból indulsz ki, hogy javasoltam a CDC statom megnézését, akkor tévedsz
Hidd el, nekem sokkal fontosabb a győzelem, mint az, hogy elégedetten dőljek hátra csak azért, mert lesebeztem a magam háromezrét egy bukó tízes meccsen. Ha az kell, hogy vonjam magamra az ellenfél tüzét, mert csak így mer megindulni a fél csapat, akkor megteszem még úgy is, hogy csak kétszázat lőttem, teszem azt batchat-tel. Aztán ha kilőnek, ez van, de nyertünk. Nem járok én fel heti ötvenszer a noobmeter-re, hogy csekkoljam mennyi retardkodtam a héten. Ráadásul semmilyen statisztika mod nincs fent, sem xvm, sem session stat mod.
-
Diarmand
senior tag
válasz nyunyu #34726 üzenetére
Nekem is a sebessége tetszik nagyon. Sima talajon olyan, mint a többi heavy, lassan gyorsul és kicsit lomha, de ha kap egy kis lejtőt, akkor nagyon megugrik a sebessége és lehagyja a többi nehéz tankot és jól is tartja a megszerzett pluszt, csak a hegyet kell vele elkerülni
Az ágyút már megszoktam rajta, szinte mindig van lehetőség oldalba kapni az ellenfelet, meg azért nincs annyira sok heavy amit ne vinne szemből alaplőszerrel, talán csak az IS3 trükkös. Ha meg nagyon jönnek és nagyon nyerni kell és nagyon egyedül vagy, akkor azért a 250-es HEAT pusztít. Persze csak szemből és hátulról(#34727) Tarill Nem elég hozzá az elégséges pályaismeret, alaposan kell ismerni a lankákat, különben a csőlehajlás megviccelhet. 1v1-re sem kimondottan alkalmas a lassú töltés miatt, nem kezdőbarát tank. A Panther 88 jobb választás abból a szempontból, hogy kezesebb, nehezebb vele hibázni, könnyebben ráérez az ember. Hátránya, hogy kicsit Average Joe szindrómás, szóval semmiben sem kiemelkedő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest