Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomi0703

addikt

Beszarás! Himmelsdorf, normál meccs. Low eff, 47 % arty az elején beírja, hogy hegy oszt' akkor nyerünk. A többség megy is fel szépen. Én a kis T29-emmel egyedül tartom a hegy alatti utcát, de sajnos a 4 v 1-el én sem bírok, főleg, hogy zöldek voltak. :DDD A vége! Dierkt kijegyzeteltem, mert ekkora balf@sz "csapatársakat" én még nem láttam. Ellenfél IS-3-asa 1138 hp-n, nálunk egy Super Pörsi' 706 hp-val, Type 59 372-vel, VK Aladár 1136, PZ IV S. full hp-n valamint egy SU-5 full hp-n. Előtte már egy AMX 50-100-as ráment, hogy telitárból lekapja az 1138 hpját, de sajnos az a barom 4-et a toronyba lőtt és pattant, egyet meg mellé. Na mindegy. PZ egyedül volt ellene, egy 110-est tudott róla leszedni, meghalt. Majd az okosok gondolták bekerítik Pörsi meg az Aladár, de nem jött be, Az Aladár leszedett róla 300-at. IS-3 kinyírta Type-ot, majd elment az artyért, meghalt. A végén, 700 hp-s Aladár és egy 800-as Pörsi. Is-3-nak már csak 56 hp-ja van. Egy roncs mögül próbálja lőni az előtte álló Pörsit. Az Aladár megjelenik hátulról, de közvetlen közelről a láncát a lövi meg, IS-3-as belelő,majd a cstárs is belelő az A-ba és kivégzi a Stalin. majd szépen, ahogy a nagy könyveben meg van írva a Pörsi oldalazva kitolat és ki lesz végezve.

Én is és a PZ 4-es is irogatta, hogy megnyeri, már nagyon szurkoltunk neki, hogy megölje ezt a sok noobot.

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de ki kellett, hogy írjam magamból, mert meccs után az idegroham kerülgetett és a játékot is kukázni akartam. Szurkoltam az IS-3-asnak, de meccs után belegondoltam, hogy ilyenek emberek játszanak és, hogy nekem erre van-e szükségem... :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés