Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Beszarás! Himmelsdorf, normál meccs. Low eff, 47 % arty az elején beírja, hogy hegy oszt' akkor nyerünk. A többség megy is fel szépen. Én a kis T29-emmel egyedül tartom a hegy alatti utcát, de sajnos a 4 v 1-el én sem bírok, főleg, hogy zöldek voltak.
A vége! Dierkt kijegyzeteltem, mert ekkora balf@sz "csapatársakat" én még nem láttam. Ellenfél IS-3-asa 1138 hp-n, nálunk egy Super Pörsi' 706 hp-val, Type 59 372-vel, VK Aladár 1136, PZ IV S. full hp-n valamint egy SU-5 full hp-n. Előtte már egy AMX 50-100-as ráment, hogy telitárból lekapja az 1138 hpját, de sajnos az a barom 4-et a toronyba lőtt és pattant, egyet meg mellé. Na mindegy. PZ egyedül volt ellene, egy 110-est tudott róla leszedni, meghalt. Majd az okosok gondolták bekerítik Pörsi meg az Aladár, de nem jött be, Az Aladár leszedett róla 300-at. IS-3 kinyírta Type-ot, majd elment az artyért, meghalt. A végén, 700 hp-s Aladár és egy 800-as Pörsi. Is-3-nak már csak 56 hp-ja van. Egy roncs mögül próbálja lőni az előtte álló Pörsit. Az Aladár megjelenik hátulról, de közvetlen közelről a láncát a lövi meg, IS-3-as belelő,majd a cstárs is belelő az A-ba és kivégzi a Stalin. majd szépen, ahogy a nagy könyveben meg van írva a Pörsi oldalazva kitolat és ki lesz végezve.Én is és a PZ 4-es is irogatta, hogy megnyeri, már nagyon szurkoltunk neki, hogy megölje ezt a sok noobot.
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de ki kellett, hogy írjam magamból, mert meccs után az idegroham kerülgetett és a játékot is kukázni akartam. Szurkoltam az IS-3-asnak, de meccs után belegondoltam, hogy ilyenek emberek játszanak és, hogy nekem erre van-e szükségem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vége! Dierkt kijegyzeteltem, mert ekkora balf@sz "csapatársakat" én még nem láttam. Ellenfél IS-3-asa 1138 hp-n, nálunk egy Super Pörsi' 706 hp-val, Type 59 372-vel, VK Aladár 1136, PZ IV S. full hp-n valamint egy SU-5 full hp-n. Előtte már egy AMX 50-100-as ráment, hogy telitárból lekapja az 1138 hpját, de sajnos az a barom 4-et a toronyba lőtt és pattant, egyet meg mellé. Na mindegy. PZ egyedül volt ellene, egy 110-est tudott róla leszedni, meghalt. Majd az okosok gondolták bekerítik Pörsi meg az Aladár, de nem jött be, Az Aladár leszedett róla 300-at. IS-3 kinyírta Type-ot, majd elment az artyért, meghalt. A végén, 700 hp-s Aladár és egy 800-as Pörsi. Is-3-nak már csak 56 hp-ja van. Egy roncs mögül próbálja lőni az előtte álló Pörsit. Az Aladár megjelenik hátulról, de közvetlen közelről a láncát a lövi meg, IS-3-as belelő,majd a cstárs is belelő az A-ba és kivégzi a Stalin. majd szépen, ahogy a nagy könyveben meg van írva a Pörsi oldalazva kitolat és ki lesz végezve.