Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
fsb1000 #9030 üzenetére
Szerintem nincs igazad.
Ebben a játékban annak is lehet tier 10-es tankja, aki egy kanyit nem fizetett be a játék kasszájába.
Szerintem ez bőven igazságosabb, mint az, hogy magáért a játék lehetőségéért is fizetni kell (lásd WoW (ahol a játékért és a havi játék lehetőségért is fizetni kell), vagy említhetném a Battlefield 3-at is, mert ott meg kell venni a játékot 10k-ért).Én nem érzem ezt a havi (árfolyam függvényében) 2500-3000 Ft-ot olyan hatalmas kiadásnak a +50% fejében.
Aki meg nem fizet az érje be kevesebb tankkal. Minden más tekintetben (ugyan annyiba kerülnek neki is a tankok, max többet kell kicsit játszania 1-1 megvételéért/kifejlesztéséért, de cserébe tapasztaltabbá válik) úgy is egyenlő a fizetősökkel.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest