- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Murder3 #7165 üzenetére
7.5 patch: akkor ezután szerintem búcsúzok a SU85-től. Legalább a SU100 megkapja a 107-est, vagy teljesen kiveszik?
Lehet, hogy a francia lightok is ilyen sorsra jutnak, lehet, hogy azokat sem tartom meg tovább. AMX13-75-öshöz képest a -90-es legnagyobb hátránya a tierek, -75 T5 lévén még jó tieres csatákat lehet kifogni, viszont T6-os -90-nel általában mint "light scout" (pedig ez nem éppen scout tank) T9-T10-es csatákba rak, ahol a nagyobb ágyú ellenére sincs már sok befolyással. Kár, pedig szerettem a -75-öst, fénykorában 60% körül voltam vele, bár mostanra már nem megy olyan jól, már csak 57%.Kicsit zavaros a fogalmazása, szóval akkor végre a HE-s sebzésből származó legénység-sérülést normalizálják? Valamint milyen francia TD-beállításokat változtatnak?
(#7177) vhw
"Ehhez képest a random csatákban bekerülhetnek olyan pályákra, vagy olyan csapatok elosztásokba, amik igen kedvezőtlenül jöhetnek ki számukra.
A T95 pedig csak azoknak a tankoknak jelent hatalmas problémát akik éppen vele szemben állnak. Ez egy annyira tehetetlen és elveszett tank a random csaták hevében, hogy rettenetes. Ugyan nekem még nincs meg, de az előd T28-as tapasztalataim alapján tudok következtetni mit is jelent azzal a tankkal játszani. Egyetlen dologhoz ért; fedezékből passzívan-defenzíven harcolni."Bármelyik tanknak jöhet ki igen kedvezőtlenül.
Vannak a pályákon olyan részek, ahova viszont ha bekempel, akkor ott szinte senki át. Pl. Lakeview balra és középen."10es nehéztankokról beszéltem nem 9esről (IS8-T54 gondolat...) Tehát konkrétan a T110 és IS7 esetleg IS4 (adott esetben az AMX)."
Én pedig arról, hogy az a T9-es med erősebb, mint a T9 heavy. Nem értem, miért nem azt csinálták vele, mint az IS4-gyel, kicsit felbuffolják és T10-es lett belőle. Ha a tierjéhez képest eleve erős T54-nél lesz még erősebb tank is, hát... Főleg, hogy adnak neki 9.09 ROF-t, miközben a valóságban 4 volt...
"Ami az MBT-ket illeti, az általad felsorolt okok mellett szerepel még az is, hogy ezek a tankok nagyjából hozták az akkori, avagy azelőtti nehéztankok tűzerejét"
Az akkori és azelőtti nehéztankok 122 ill. 120 mm-eseihez képest a T54, Centurion, M48 és M60 Patton 100-as és 84 / 90 / 105-öseik átütése sokkal kisebb volt. Stabilizátoruk és tűzvezérlésük sem volt olyan kifinomult első körben. A későbbi T-62-es kezdte csak ezeket utolérni a 115-ösével, de ez se volt olyan pontos.
(#7181) homeless09
"Az mi a franctól van, hogy gondol egyet ez a szar tank és az istenért sem találja el az ellenséget? Valamikor halál pontos, de valamikor meg 100méterről annyira bődületesen mellé lő, hogy az hihetetlen."Ugyanez volt nekem tegnap IS-sel, néha olyanokat eltalált, amikre nem sok esélyt adott volna, aztán jött egy olyan meccs, ahol tőlem 50m-re egyhelyben álló AMX-re, hiába szűkült össze a kör a frontpáncél kb ötödére, mégis mellélőtt, 14-ből 4 talált. WG kijátszotta ellened az "ebben a körben mellélősz" kártyát.
fsb1000 kérem hagyd abba, mielőtt megint lezárják a topicot.
Aktív témák
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest