Hirdetés

Aktív témák

• GrooveHero

addikt

válasz fsb1000 #7184 üzenetére

Amilyen sorrendben ott látod, olyan sorrendben voltam CW-zni, és TC-zni. Vagy igazából nem értem, hogy most azért kérded, mert te ezeket a klánokat semmiben nézed? 2011 júniusa óta, amikor bekerültem az ELITBE, egészen 3 héttel ezelőttig CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este, és anno ODV szintű klánokat vertünk meg. Az akkor szintű csapatukat természetesen. Mindegyik klánnal volt terület többször is. Ha nem ment a CW, akkor meg ment a korlátlan, vagy éppen 8-as TC, ahol szintén jöttek a MUMMY, PTS, CSA, stb klánok, ez minden este ment, és nem egyszer összedobott velük is. Sőt a -TAC- ban más klánosokkal is játszottam, nem tudom mond e neked vmit az FTC, PRC, FILO név. Kb ennyi. Remélem kielégítőnek találtad a választ.

A HUNS felvételi követelményeit nem rémlik, hogy kritizáltam volna,de lehet, hogy igazad van. Már nem emlékszem. De azt ismerd el, hogy az baromság volt, ezt megmondta anno a srác is, aki fent volt nálunk TS-en is, amikor azt mondta, hogy átveszi az akkori klán aktívabban és jobban játszó játékosait, kb 15-20 embert. Csak senki nem akart menni. Egyrészt a közösség miatt, másrészt, van akinek még az a CW mennyiség is sok volt, amit abban a klánban csináltunk. Több nekik nem fért volna bele. Így szakadt volna szét a társaság, és ezt nem akartuk bevállalni.

Aktív témák