- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7184 üzenetére
Amilyen sorrendben ott látod, olyan sorrendben voltam CW-zni, és TC-zni. Vagy igazából nem értem, hogy most azért kérded, mert te ezeket a klánokat semmiben nézed? 2011 júniusa óta, amikor bekerültem az ELITBE, egészen 3 héttel ezelőttig CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este, és anno ODV szintű klánokat vertünk meg. Az akkor szintű csapatukat természetesen. Mindegyik klánnal volt terület többször is. Ha nem ment a CW, akkor meg ment a korlátlan, vagy éppen 8-as TC, ahol szintén jöttek a MUMMY, PTS, CSA, stb klánok, ez minden este ment, és nem egyszer összedobott velük is. Sőt a -TAC- ban más klánosokkal is játszottam, nem tudom mond e neked vmit az FTC, PRC, FILO név. Kb ennyi. Remélem kielégítőnek találtad a választ.
A HUNS felvételi követelményeit nem rémlik, hogy kritizáltam volna,de lehet, hogy igazad van. Már nem emlékszem. De azt ismerd el, hogy az baromság volt, ezt megmondta anno a srác is, aki fent volt nálunk TS-en is, amikor azt mondta, hogy átveszi az akkori klán aktívabban és jobban játszó játékosait, kb 15-20 embert. Csak senki nem akart menni. Egyrészt a közösség miatt, másrészt, van akinek még az a CW mennyiség is sok volt, amit abban a klánban csináltunk. Több nekik nem fért volna bele. Így szakadt volna szét a társaság, és ezt nem akartuk bevállalni.
Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Jogász topic
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Haditechnika, harcászat
- Asztrofotózás
- Motoros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest