- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tubi1976
tag
Sajnos, vagy szerencsére több 8-as prémtankom is van, azért mert így nem unom meg a pénz farmolást meg azért mert nem is vagyok túl jó játékos.
A JT 8.8 lomha, lassú de nekem ez hozza a legtöbb pénzt átlag 50-60k prémmel a tiszta haszon de nem egyszer van 100 körüli is.Ismerni kell vele a gyenge pontokat, gyorsan lő és pontos is.Nem látsz vele 10-est!
A Löwe a jelenlegi kedvenc bár nem hoz annyit mint a TD de élvezetesebb vele a játék.Lassú ez is olyan 25 körül a max 100-as 2.sort húzott legénységgel is, az ágyúja kegyetlen pontos és heavyk-hez képest még gyors is szerintem.Néha pattint is valamit de inkább az a jellemző hogy átüti mindenki.Átlag 40-60 k körül marad tisztán de 80-100k is volt már.
A T34 amikor megvettem sokkal jobban tetszett a Löwénél de a 8.4 óta mintha történt volna vmi vele így most nem igazán nyúzom.Gyorsabb mint a német de hegyre nem szeret mászni, nagyobb az alfa sebzése bár 500-akat ritkán sebez, viszont lassaban tölt és iszonyúan pontatlan.Töltés,célzás gyorsítóval stabilizátorral is.Többet pattint mint a német a frontját mindenki ismeri, a teste papír, nem illik mutogatniBevétel kb ugyanannyi mint a némettel.
Superp.Sokkal olcsóbb mint a többi, lassú remek frontpáncél és még mindig sokan nem ismerik hol is kell lőni.Az átütése hagy maga után némi kívánnivalót de golddal tökéletes.Funnak használom a sok goldos lövöldözés miatt nem is tudom mennyit keresne igazán de prémmel csak gold használata mellett is plusszos, 10-től 80k-ig mindent láttam már vele.
Remélem tudtam segíteni és nem sok hülyeséget írtam!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest