Hirdetés

Aktív témák

• Tubi1976

tag

Sajnos, vagy szerencsére több 8-as prémtankom is van, azért mert így nem unom meg a pénz farmolást meg azért mert nem is vagyok túl jó játékos.
    A JT 8.8 lomha, lassú de nekem ez hozza a legtöbb pénzt átlag 50-60k prémmel a tiszta haszon de nem egyszer van 100 körüli is.Ismerni kell vele a gyenge pontokat, gyorsan lő és pontos is.Nem látsz vele 10-est!
    A Löwe a jelenlegi kedvenc bár nem hoz annyit mint a TD de élvezetesebb vele a játék.Lassú ez is olyan 25 körül a max 100-as 2.sort húzott legénységgel is, az ágyúja kegyetlen pontos és heavyk-hez képest még gyors is szerintem.Néha pattint is valamit de inkább az a jellemző hogy átüti mindenki.Átlag 40-60 k körül marad tisztán de 80-100k is volt már.
    A T34 amikor megvettem sokkal jobban tetszett a Löwénél de a 8.4 óta mintha történt volna vmi vele így most nem igazán nyúzom.Gyorsabb mint a német de hegyre nem szeret mászni, nagyobb az alfa sebzése bár 500-akat ritkán sebez, viszont lassaban tölt és iszonyúan pontatlan.Töltés,célzás gyorsítóval stabilizátorral is.Többet pattint mint a német a frontját mindenki ismeri, a teste papír, nem illik mutogatni :)Bevétel kb ugyanannyi mint a némettel.
    Superp.Sokkal olcsóbb mint a többi, lassú remek frontpáncél és még mindig sokan nem ismerik hol is kell lőni.Az átütése hagy maga után némi kívánnivalót de golddal tökéletes.Funnak használom a sok goldos lövöldözés miatt nem is tudom mennyit keresne igazán de prémmel csak gold használata mellett is plusszos, 10-től 80k-ig mindent láttam már vele.
    Remélem tudtam segíteni és nem sok hülyeséget írtam!

Aktív témák