Hirdetés

Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz GrooveHero #49409 üzenetére

Löwe talán a leglassabb T8-as prém, kikövezett sík úton sem éri el a papíron megadott sebességét....ha meg közepes vagy nagy ellenállású talajra tévedsz vele, akkor kb. megőszülsz, mire a harchoz odaérsz Lassan fordul, páncélja sokat nem ér, gyúlékony, az ágyúja mondjuk jó. Mindemellé akkora, mint egy hangár, nemrég magasítottak is rajta, mert hát történelmileg hűnek kell lennie (ennyit arról, hogy nem nerf-elik a prémium vasakat). Én még egyszer nem adnék ki érte egy nyamvadt gold-ot se, árnyéka annak, amilyen volt, mikor megvettem. Hja, és kedvezményes MM se jár neki...

Jó lenne nekem is egy olyan prémium vas, ami kedvezményes MM-et kap, teszten - ha tudom - kipróbálom a FCM-SP-IS-6 triót. Jelenleg talán ezek a legjobbak, ha valaki TD-t szereti, annak meg a JT 8.8.

Angel: gyenge pontján SP-t bármi átlövi, amivel szembetalálkozhat, ha viszont nem gyenge ponton lövik, akkor viszont bármit benyel sebzés nélkül. Páncélja tehát jó. Szerintem amúgy az ágyú a legnagyobb gondja, nem a sebessége. Sokat kell vele aranyat lőni, úgy meg már nem olyan jó farmtank.

Aktív témák