Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
GrooveHero #49409 üzenetére
Löwe talán a leglassabb T8-as prém, kikövezett sík úton sem éri el a papíron megadott sebességét....ha meg közepes vagy nagy ellenállású talajra tévedsz vele, akkor kb. megőszülsz, mire a harchoz odaérsz Lassan fordul, páncélja sokat nem ér, gyúlékony, az ágyúja mondjuk jó. Mindemellé akkora, mint egy hangár, nemrég magasítottak is rajta, mert hát történelmileg hűnek kell lennie (ennyit arról, hogy nem nerf-elik a prémium vasakat). Én még egyszer nem adnék ki érte egy nyamvadt gold-ot se, árnyéka annak, amilyen volt, mikor megvettem. Hja, és kedvezményes MM se jár neki...
Jó lenne nekem is egy olyan prémium vas, ami kedvezményes MM-et kap, teszten - ha tudom - kipróbálom a FCM-SP-IS-6 triót. Jelenleg talán ezek a legjobbak, ha valaki TD-t szereti, annak meg a JT 8.8.
Angel: gyenge pontján SP-t bármi átlövi, amivel szembetalálkozhat, ha viszont nem gyenge ponton lövik, akkor viszont bármit benyel sebzés nélkül. Páncélja tehát jó. Szerintem amúgy az ágyú a legnagyobb gondja, nem a sebessége. Sokat kell vele aranyat lőni, úgy meg már nem olyan jó farmtank.
Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest