- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
BloodRay #49152 üzenetére
Hat az teny, hogy elegge lassa gyorsul, es nem is fordul olyan remekul, viszont ha felveszi a sebesseget, akkor tartja is nagyjabol sik terepen.
Pattanni is tud pattintani, neha szerencses az ember...Ami nem tetszik, az az ammo rack serules, persze lehet olyannal akadtam ossze parszor, akik hasznaljak azt a felfestos reteget, ami mutatja hogy mi hol van.
Az ilyeneket egybol rugnam ki fiok torlessel egyutt...
Most szeretnek a legenysegre egy "biztonsagos elhelyezes dolgot" - de mar elcsesztem, vagy 2x atkepeztem oket, es most megint nem fogom atkepezni oket.Azaz szeretnem, de meg sok tp kell oda, hogy 200% legyen elvetes utan.
Amugy az E50M mennyire szeret ammo racket kapni ?
Ha nagyon, akkor muszaj atkepezzem a toltot biztonsagos elhelyezesre, ha meg nem kap sokat, akkor maradhat igy is.Az E50-el nekem jelenleg 50% a nyeresi aranyom, 2es Kivalo sofor jelvennyel, 191 csata mellett kilottem 111 tankot, atlagsebzest nem tudok, olyan 900-1000 korul volt emlekeim szerint.
Termeszetesen minden a banat alap volt rajta, es hat a Parduc 2 lovegevel nem sok vizet zavarsz az elejen.
Aztan valahogy meglett a legjobb loveg, az mar jobban tetszik.A lanc volt hatra, mert vettem olyan nagyobb teherbiro kiegeszito lancot, de mar untam a vegen, es elcsesztem vagy 20-30 ezer szabad tp-t, de attol sem lett sokkal jobb.
Nem rossz tank, de annyira nem imadom, remelem az E50M jobban fog tetszeni.
Aktív témák
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest