Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Axel007
tag
Üdv mindenkinek.
Most tervezem a T29 megvételét, de csak jó lehet, ha abból indulok ki, hogy a full Hp-s Tigrisemet egy lövéssel elintézte.
Más, régen tényleg jók voltak a meccsek, vagy nekem van rossz napom, mert mostanában némelyiktől az idegbaj kerget főleg az artyktól. Történt az, hogy mentem a SU-100-al 5:5-re állt az állás szépen szedegetem lefele az ellen, mondom az artynak meg a másik 3 vk3601-esnek segítsenek, erre ők meg se mozdultak, se egy lövés, se semmi, majd a végén elkezd noobozni, mikor egyessével leszedték őket. Másik esetnél egy tier 8-7-6-5-4 csatánál a tier5-ös arty miért a tier 4-es tankkal foglalkozik, mikor a tier8-ra tűztámogatást kérnek és semmi reagálás (artysok magyarázzák már meg kérem).Bocs ha egy kicsit hosszú voltam.
Aktív témák
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest