Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Pocok256 #48323 üzenetére
Teljesen igazad van. Számtalanszor ki lett már tárgyalva, ami engem illet én már belefáradtam, hogy értetlenkedjek miatta. Jelen állás szerint nincs alternatívája a WoT-nak, így a wg annyira lehet pofátlan amennyire nem szégyenli. Nyilván ez azt jelenti, hogy megpróbálnak egy határon belül maradni, hogy ne veszítsenek túl sok embert emiatt. Persze egyúttal próbálják kitolni is ezt tűréshatárt szép folyamatosan. Igazából szerintem ez a játékosok hibája, illetve azok-é akik fizetnek/fizettek be nekik ilyen feltételek mellett.
Azt tudom mondani amit én is próbálok elsajátítani. Nem elég, hogy te jól játszol és azt teszed amit kell az adott helyzetben, meg kell próbálni kalkulálni a melléd osztott szerencsétlenekkel is. Van amelyiket lehet irányítani egy kicsit, van amikor jobb, ha csatlakozol a lemmingekhez bízva, hogy a horda hamarabb befoglalja az ellenséges bázist. A fő cél az, hogy életben maradj, persze nem basecamp-el. Ami engem illet már ott tartok, hogy simán tk-zok is, ha úgy ítélem meg, hogy az adott helyen egy jó fedezéket nyerek a hullájával.
Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest